Белгийски мами танцуват под дъжда-15

• 18 598
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря, благодаря bowuu

Много мило, че сте се сетили Grinning

Дънданията е утре, дано само времето е хубаво и не вали, иначе децата ще издивеят вътре Crazy

Ако оживеем, ще дойдем в неделя Party

Блонди, ти пусна мухата с тая кокосова торта и изчезна Laughing ама не се надай да забравим Joy

# 211
честит рожден на Раянчо ,да расте здраво ,усмихнато ,безгрижно и Щастливо дете   bouquet.честит празник и на тебе мамо Рени   bouquet

# 212
Ренка, честит празник с вчерашна дата.   bouquet

Тук съм, момичета, пак ядове с Криско - боляха го два дни ушите, минаха, сега му потекоха очите - нощем залепват, не може да ги отвори, слагам крем, беше едното, май ви писах, сега и другото. Взе пак нощем да кашля, сънува кошмари, за последните две нощи съм спала 3 часа  Tired Едвам гледам, не знам вече къде и при кого да ходим. А денем си е добре - играе, тича, яде. Вероятно е от сливиците, не знам, в София ще се консултирам и ако кажат, че са вадене, наесен ще действаме.
Заради очите не смея да дойдем, да не е нещо заразно. Все нещо да има, уморих се вече  Sad
Съжалявам за тортата, обещана е - ще я има, но няма да е за утре, а много ми се искаше  Confused

Ето я иначе как изглежда, да дерзаете  Mr. Green Hug

# 213
  • Overijse, Belgie
Момичета, и ние за утре не сме сигурни Sad От вчера на Мартин му текат бистри сополи и кашля доста лошо от тях. Гърлото му малко е зачервено. Иначе днес е по-добре, но незнам утре как ще е и на мен не ми се иска да го събирам със здрави деца...Уф Sad

# 214
Моя Стефан пък е с оток на глезена и не може да шофира... До сряда си е у дома болничен ... Няма и да ходя да гласувам..  Tired

Срещата и тортата оставаме за по-натам, здраве да е !!!

Бързо оздравяване на децата  Hug

# 215
Ето я иначе как изглежда, да дерзаете  Mr. Green Hug

е то и аз така виртуално мога да черпя  Laughing ,хубо ,че няма бремени между нас  Laughing
Много сте несериозни ,ниЩо, някой друг път ,да  оздравяват малки и големи  Hug

# 216
Леле как сте се изпонатръшкали всички Cry пожелавам ви бързо оздравяване Heart Eyes
пък ще се видим някой друг път.

Миличкият Криско бързо да се оправя Praynig

# 217
  • В облаците
И аз най-накрая да стигна до форума  Simple Smile
Тъкмо си мислех, че съм изпуснала срещата, ама май не се е състояла

Дано няма сериозно болни сред дечицата. Бързо оздравяване на всички  Praynig

# 218
е то и аз така виртуално мога да черпя  Laughing

Не черпя, само я показвам (аз съм я правила) и както казах - няма да забравя за следващата среща  Simple Smile

Как са хлапетата?

# 219
Моите на това "прекрасно" време издивяват Tired сега гледах прогнозата - студ и дъжд до петък ooooh!

Вече наистина нямам търпение да се махна от тук Close

# 220
  • Overijse, Belgie
Мартин върви към оправяне. Температура не е вдигал, ама след пневмонията се вкарвам в едни филми, не е истина Sad

Днес ходихме на разходка до езерото до нас, наваля ни хубаво и четиримата. Тъкмо се прибрахме и напече слънце и така цял ден...Голям късмет!
Утре ще ходим да "легализираме" Борисчето Wink, а аз съм на изследвания за щитовидната жлеза, защото през бременността функцията й беше намалена и сега трябва да видят дали съм развила автоимунно заболяване или е било само временно. Надявам се всичко да е наред, както смята ендокриноложката  Praynig

# 221
Блонди с тез тортички не знам как се слабее душа  Heart Eyes
Докато кулинариш така , няма слабеене братко
Лишавай ги твойте мъже от тези лакомства , иначе лошо
Аз съм отсранила всякакви изкушения , но имам един грях - пропуших отново Embarassed
Много ме е яд , но доста ми се беше насъбрало напрежението и се предадох , пуша по 1-2 цигари само вечер , но си пуша..........

# 222
А, аз сладките неща ги правя само ако ще ходим на гости или ако ще идват у нас. Иначе ние тримата една такава торта е абсурд да изядем, а аз сладко не ям, като забременях не ми се ядеше и след раждането така си и остана.  Thinking Много рядко гризвам нещо сладко. А иначе - пуши си, като ти се пуши  Simple Smile

Джъст, радвам се, че Марти е добре и стискам палци всичко да е наред с твойте изследвания  Hug

Ходихме да гласуваме днес, но в ПП-то, не до Посолството и се оказа грешка, нали ПП-то е в Скарбек или поне на границата и се бяха изсипали всички турци да гласуват, сутринта имаше 50 човека опашка, по-късно пак минахме и вече опашката беше до тротоара, валеше, студено, с малкия да чакаме нямаше как и се отказахме.  Confused

Днес парно пуснах, голям студ тук  cold

# 223
Оф и при нас е един студ  cold

И всеки път като останем вкъщи малкият ме побърква. В момента е отворил миялната, взима мръсни чаши и ги слага в микровълновата Crazy пуска ги да се изпечат за минута и после ги връща пак в миялната и така половин час вече. Много интересна игра няма що ooooh! на всичкото отгоре е свършил една голяма работа без да ми каже и не ми дава да сменя памперса Sick понякога си казва и го слагам на гърнето, но понякога си трайка и след това като го сменям големи истерии падат, все едно го е срам. Днеска и групи няма, абе лудница, направо не знам какво ще правим на това шантаво време.

Всички белгийци ми казваха, че миналото лято времето било необичайно студено, това се случвало много рядко и т.н., ама явно си е обичайно, като гледам и тази година е същото Tired

Джъст, много стиснати палци от мен!

Шакира, Блонди, мерси за пожеланията Heart Eyes

Блонди, аз обожавам десерти, затова и не ги правя, просто ще се опукат за нула време. А сега само десерти ми трябват, за два месеца съм свалила само 2 кг., направо се отчайвам на моменти Close

# 224
Добро утро момичета....

ДОста е студенко, но ние сме се кротнали у дома. Готвим, играем на земята на коли и влакове  Tired гледаме филми...

Имам новина по проекта , колета е вече на адрес в Пловдив. В момента момичетата разглеждат, четат и се подготвят за презентацията пред децата от Асеновград...  Hug  Hug Благодаря на всички отново и отново, а най-ще ми олекне , когато презентацията мине и имаме коментари и обрана връзка... Губя търпение на моменти, но нищо не зависи от нас..  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт