Белгийски мами танцуват под дъжда-15

• 18 578
  • 294
  •   1
Отговори
# 270
А Филип онзи ден станал, отишъл в тоалетната, свалил си гащите и седнал на гърнето. Нахлувам аз и питам: Какво правиш?
а той: Излез!!! и затвори врата, Акам !!!! Shocked

Щях да припадна, кога му махнах памперса - няма 3 4 месеца, кога вече ме гони от тоалетната, а и гъза му не ми дава да избърша, иска САМ   Sick

# 271
 Joy Joy Joy

Как бързо стават самостоятелни, моят е същия, гушва си гърнето и се започва - къде може да се скрия? После сам се бърше и не ми дава да проверя качествено ли го е направил  Grinning

Джъст, след лиричните лайняни отклонения  smile3550 едно голяяяямо честито от мен за рождения ти ден, само здраве, щастие и все така енергична и бодра и много обичана от всичките ти мъже  Hug

# 272
  • Overijse, Belgie
 Joy Joy Joy

Много ти благодаря, Блонди  Hug Много си обичам рождения ден Simple Smile Толкова много хора се сещат за мен и ми става много хубаво, че всяка година на този ден разбирам, че все още мислим един за друг  Hug

Мисля, че днес и Черна роза е рожденничка  newsm78

# 273
Здравейте и от нас Hug
 Днес времето обещава да е слънчево, това е в чест на Just
Just- честит рожден ден. Желая ти много, много здраве, успех  и да си все така обичана майка и съпруга!
  bouquet  bouquet  bouquet
Мария честити ходещи краченца и от мен   bouquet
 Лаура е далече още от прохождане, ама си представям от сега как ще се вълнувам, когато и това стане. Нали се заглеждам във всеки детайл, и когато направи нещо ново чак си поплаквам понякога от радост. Embarassed. За мен винаги ще си е на мама малкото бебе, не мисля, че ще мога да забравя някога колко малка се роди. Embarassed

# 274
# 275
  • София
Честит празник ,Just !Да си здрава,щастлива и много обичана! Hug

# 276
...За мен винаги ще си е на мама малкото бебе, не мисля, че ще мога да забравя някога колко малка се роди. Embarassed

Hug Hug Hug

Имаш ли снимки да ни я покажеш?  Heart Eyes

# 277
  • Overijse, Belgie
Много ви благодаря, момичета Simple Smile Наистина днес времето бива Wink Ходих да напазарувам за довечера Simple Smile

# 278
Тъкмо навреме влизам и аз , честит рожден ден Джъст , да си жива , здрава и много обичана.
Аз след 20 дни ставам на 30  Sad , юбилей  Sad , но още няколко дни поне ще казвам че съм на 20 и няколко  Flutter

# 279
  • Overijse, Belgie
Жеже, аз започнах да се наслаждавам на РД-то си като станах на 30 Simple Smile

# 280
Най си харесвах 27, не знам защо...  Blush Но никога не крия на колко съм  Simple Smile

Джъст, много весела вечер, хубави подаръци, обаждания, смс-и и утре да разказваш  Hug

# 281
  • Belgium - BG
И от мен честит рожден ден, весело изкарване и после снимки Heart Eyes
И аз сьм скоро рожденничка, ама...32:) Те като минат 30 и спираш да броиш, хаха:)
 А за капак рожденният ми ден ще е на сватбата на брата на Изидро, ние сме кумове - така че май няма да е в моя чест Mr. Green Е, поне сега тьрча за рокля, обувки и всякакви други проготовления за сьбитието - ама то голямо чудо ще е, около 200 човека. Направо сьм в стрес Grinning

# 282
  • Overijse, Belgie
Леле, Новаа, то голямо чудо ще е Simple Smile Ама не се притеснявай - главните лица на сватбата са булката и кума Wink Младоженецът и кумата малко по-встрани стоят  Laughing Това го казвам като кумувала на 3 сватби  Laughing
И в Португалия май както по Несебърско, братът на младоженеца е кум Simple Smile Ние така кумувахме на сватбата на брата на мъжа ми.

# 283
 hbday happy bdчестит рожден ден на Джъст и черна роза ,бъдете здрави и много обичани   newsm51 bdbaloni

# 284
Най-накрая се добрах до форума, но навреме   ....  Честит празник Джъст! Да си жива, здрава и много обичана!newsm67

Общи условия

Активация на акаунт