Отново българско парче по МTV

• 3 037
  • 54
  •   1
Отговори
# 30
Браво на нея, радват ме талантливи хора, които се занимават с това, което им доставя удоволствие, това е пътят към успеха!  Peace

# 31
На мен Десито винаги ми е била сладка, дори още навремето като пееше "а мъжете всичко искат" .  Laughing

# 32
На мен Десито винаги ми е била сладка, дори още навремето като пееше "а мъжете всичко искат" .  Laughing

И на мен ми беше сладка, но след като я гледах в ББ , лекинко се поотвратих Mr. Green

# 33

И на мен ми беше сладка, но след като я гледах в ББ , лекинко се поотвратих Mr. Green
Не коментирате по темата #2gunfire Grinning

"Щом си шик ще се натискат.На жена си обещават, а на чуждо се надяват..." Laughing

# 34

"Щом си шик ще се натискат.На жена си обещават, а на чуждо се надяват..." Laughing

Това да не е цитан от песен на Десислава? Давай още, че да ми се издигне в очиге.

# 35
Парчето е гот, звучи американски, като за мтв матрицата. Можеше да избяга само от чалга стайлинга си, но може тва да стане и по-нататък (дано). Стискам и палци.

# 36
Цъкнах  Peace Успех на Деси !

# 37
Не ми допадна особено как е направен клипът: кадър на небостъргачи, кадър на някакъв Daily News и други визуални шаблони.
Но както и да е, сигурно за МТВ е идеално.
Не разбрах обаче защо трябва да се гласува?
И който не гласува или не разпрати поне на 5 познати, какво го грози: ще качи 5 кила, или ще му оредеят зъбите, пу-пу  Wink?

# 38
Не ми допадна особено как е направен клипът: кадър на небостъргачи, кадър на някакъв Daily News и други визуални шаблони.
Но както и да е, сигурно за МТВ е идеално.
Не разбрах обаче защо трябва да се гласува?
И който не гласува или не разпрати поне на 5 познати, какво го грози: ще качи 5 кила, или ще му оредеят зъбите, пу-пу  Wink?
Кой пък е казал ,че трябва newsm78 .Имаш желание -гласуваш .Имаш желание да се правиш на интересен правиш го!

# 39
Браво на Деси!Крайно време е,който /от Бьлгария/може да пее да си продава труда по света.Аман от чалга Close

# 40
  • София
Честно казано - браво.
Това е начинът да се превъзпита гадният чалгаджийски вкус на масата.
Стискаме палци все повече фолкаджии да сменят жанра.

# 41
Хареса ми!

# 42
Много хубава песничка  Peace И аз не обичам чалгариите, но Деси винаги ми е била симпатична ..особено след онзи концерт MAD SECRET CONCERT- тогава изпя няколко песни невроятно добре...радвам се, че започва да се развива и в други посоки
От линкчето в ютуб слушах и други нейни песни- има хубави и на испански ...не знаех, че пее и на испански  Heart Eyes

# 43
Кво и харесвате на тоя долна чалгаджийка не мога да разбера. Тя е била, е, и ще си остане чалгаджийка. Жена която е минала през батко ви Митьо Пайнера за цял живот си остава чалгарка... Освен това има силикон в циците. И е руса... С една дума - руса, силиконова, Пайнерска кукла... отврат... Sick

# 44

Общи условия

Активация на акаунт