Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви документи са необходими за регистриране на дете в България и кандидатстване за българско гражданство, като се има предвид норвежкото гражданство?
Как да оразмерявам и качвам снимки в интернет?
Какви са отзивите на други потребители за вакуумните торбички за дрехи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви документи са необходими за регистриране на дете в България и кандидатстване за българско гражданство, като се има предвид норвежкото гражданство?
За да регистрирате дете в България и да кандидатствате за българско гражданство, като същевременно запазите норвежкото гражданство, трябва да предоставите заверен превод на акта за раждане и съгласието на двамата родители. Може също така да се наложи присъствието на свидетел, който може да потвърди родителството. Препоръчително е да се консултирате с местната полиция, тъй като изискванията могат да варират и може да има промени от предишния период.
-
Как да оразмерявам и качвам снимки в интернет?
-
Какви са отзивите на други потребители за вакуумните торбички за дрехи?
-
Как да се справя с малките бели пухчета, които полепват по мебелите?
-
Каква е процедурата за плащане на лиценз за телевизия в Норвегия?

Убеди мъжа си , 4е да не съжалява . На моят от късно му дойде акъла , както обикновено
, Боб4енкааа, не знам как е при теб,ама мен яко ме мъ4и

, хеле си била с две
. Майко мила, къде ми е бил акъла и на мен
. Дойдох У едно селу на майната си , and in the middle of nowhere. Да доказвам на норвежеца , 4е имам о4и ,уши , кръв ,сърце и мозък , 4е мога дори да мисля
. Да се пука от яд и да иска да ме сма4ка от завист, ама не се дадох 17 години, но ве4е издавам багажа , имам си граници и аз
, ама съм слязла уж ве4е на земята.
, добре се появи с тез балони
!
и се 4уди какво става
.
Бабата уж педагог е в шок.