LaRedoute.fr - 115 - Всичко за поръчката!

• 45 200
  • 716
  •   1
Отговори
# 480
Пуснах поръчка на обяд, но още не е фактурирана- нормално ли е??? newsm78

Да. Може и утре да ти я фактурират.

Сетих се още нещо- имам неполучена поръчка от 24.04 и се притеснявам че нещо е станало защото е с прахосмукачката и доста други работи, та на адреса за проблем с поручката ли да пратя писмо със запитването? newsm78

Рано е да се тревожиш. Срокът за получаване е 7 седмици. Едва след като минат, тогава ще ти отговорят по същество.
А и пратките на митницата понякога се бавят. Ако все пак нямаш търпение, иди и направи справка. Може да се е изгубило известието по трасето.

# 481
nadusha много ти благодаря!   bouquet

# 482
  • Canada
Аз влизам само за да кажа, че съм изключително разочарована от това, че от един месец се опитвам да се разбера с тъпите французи за това, че искам да им върна някои артикули, но резултат - никакъв. Даже не ми отговарят с мейл. Предполагам че накрая ще ми напишат нещо от рода, че вече е прекалено късно да ги върна... Незнам досега на някого да му се е случвало подобно нещо... Даже ме е яд, че пуснах нова поръчка... ooooh! Tired

# 483
Аз влизам само за да кажа, че съм изключително разочарована от това, че от един месец се опитвам да се разбера с тъпите французи за това, че искам да им върна някои артикули, но резултат - никакъв. Даже не ми отговарят с мейл. Предполагам че накрая ще ми напишат нещо от рода, че вече е прекалено късно да ги върна... Незнам досега на някого да му се е случвало подобно нещо... Даже ме е яд, че пуснах нова поръчка... ooooh! Tired

След като не ти отговарят, значи НЕ ти получават писмата.
Пишеш на адреса от 1-вия пост.
Попълваш АБСОЛЮТНО всички полета, най-вече това с "предмет на запитването".
Оставиш ли празно поле - не получават писмото.
В момента, в който им изпратиш правилно попълнено писмо, системата им ти връща автоматичен отговор с номера на запитването.
До седмица след това ще получиш и реалния отговор.

# 484
Mомичета моля който има тези маратонки 36 номер да ми каже колко см. е стелката и дали някой има впечатления от тях Praynig
http://www.laredoute.fr/vente-baskets.aspx?productid=324126745&a … &numberpage=2
Стелката я измервам 23,1 см. Леки и удобни.
Hug Hug HugБлагодаря

# 485

Сетих се още нещо- имам неполучена поръчка от 24.04 и се притеснявам че нещо е станало защото е с прахосмукачката и доста други работи, та на адреса за проблем с поручката ли да пратя писмо със запитването? newsm78

Рано е да се тревожиш. Срокът за получаване е 7 седмици. Едва след като минат, тогава ще ти отговорят по същество.
А и пратките на митницата понякога се бавят. Ако все пак нямаш търпение, иди и направи справка. Може да се е изгубило известието по трасето.

Аз ходих да проверя и ми казаха че няма, а съм сигурна че е така,защото сме малък град и се познаваме. Чудех се, както казах,да не е проблема в това, че е доста голяма поръчка

# 486
janetta, Много ми харесаха тия дънки, които си взела. Можеш ли да ми кажеш размерите на номер 36? Талия, ханш и бедро при чатала ? Мерси предварително

Дънките са мноого яки и сега ме е яд,че когато поръчвах нямаше 34, а сега има и определено 34 е моя номер.Тези ги пускам в подвалника и ще поръчам 34 докато ги има.Ето линк към обявата за размерите
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=610359

# 487

Аз ходих да проверя и ми казаха че няма, а съм сигурна че е така,защото сме малък град и се познаваме. Чудех се, както казах,да не е проблема в това, че е доста голяма поръчка

Не, не е проблем, че е голяма поръчката.
По намаления и 2 месеца и половина се бавят.
Ще дойде.

# 488

Не, не е проблем, че е голяма поръчката.
По намаления и 2 месеца и половина се бавят.
Ще дойде.

Благодаря ти!Успокои ме!Аз се притеснявам,защото има работи и на колежки на майка ми, а те все питат и за това  bouquet

# 489

Значи аз им писах към 20-ти март, за едно яке. Получих автоматичния отговор веднага, че ще се свържат в най-скоро време с мен. И така пуснах им още три писма в отговор на техния автоматичен отговор и те все ки път пишеха, че правят всичко възможно. Преди седмица получих отговор, че имам срок от 15 дни да им го върна. Така, че има време. Връщала съм им и един панталон, но тогава всичко стана много бързо.

# 490
Момичета имам следното питане:
Ако се използва само част от ваучера, трябва ли да се доплаща с карта?
Какво става с другата част от него?
На колко пъти може да се раздели ваучера?
Благодаря ви  bouquet

# 491
Ами като съм плащала с ваучер пише, че ако имаш остатък ще ти изпратят за него нов ваучер. А мисля, че ако плащаш с ваучер и трябва да доплатиш с карта сумата трябва да е повече от 10 евро. Няма проблем да платиш само с ваучер. Дано си ме разбрала.

# 492
  • Пловдив
Как така искаш да използваш част от ваучера и да платиш и с карта? Или използваш целия ваучер и ако не е достатъчна сумата, доплащаш с карта/ не по-малко от 10 евро/. Или използваш ваучера и ако сумата на поръчката е по-малка от тази на ваучера, ти пращат нов с разликата.  Peace

# 493
Ама аз хич не се напъвам да доплащам с карта. Исках да знам дали трябва Rolling Eyes
Ех, много ви благодаря. ИзЯсни ми се Hug

# 494
момичета някой поръчвал ли е от тези сандали:
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-meduses-redoute-creatio … &numberpage=3
отговарят ли си на номера, че 38 номер ще го има след 4 седмици, а 39 го има. да си поръчам ли поголеми? ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт