LaRedoute.fr - 115 - Всичко за поръчката!

• 45 145
  • 716
  •   1
Отговори
# 675
  • В реалността
Под бутона за купуване на артикула има един по-малък

ajouter a mes preferes - така добавяш в "любими"

# 676

bouquet

# 677
Момичета,признавам се не ви следя напоследък,но имам следното питане Crazy
В последната една седмица пращам 2 писма от формата за контакти на френски и на английски  и нямам никакъв отговор,дори автоматичен,това нормално ли е или аз някъде бъркам newsm78Доколкото съм чела трябва да получа веднага автоматичен или съм се заблудила Thinking

# 678
В последната една седмица пращам 2 писма от формата за контакти на френски и на английски  и нямам никакъв отговор,дори автоматичен,това нормално ли е или аз някъде бъркам newsm78Доколкото съм чела трябва да получа веднага автоматичен или съм се заблудила Thinking
трябва да попълниш абсолютно всички полета

# 679
със тези "любими" продукти не ставали нещата, защото като ги намалят им сменят референтните номера беше писано по назад в темата

# 680
трябва да попълниш абсолютно всички полета
Благодаря ти много,но изглежда аз съм прекалено тъпа и нещата пак не се получават Sick

# 681
Здравейте, момичета! Аз досега не съм се включвала в тази тема, тъй като не съм и поръчвала от Ларедут, а и от интернет изобщо! Но много ми харесаха нещата на една приятелка от ларедут, като материя и качество и възнамерявам да поръчам някой неща! Знам френски и се оправям със сайта, но ми е трудно да преценя размерите - гледах таблицата, но много се колебая дали съм за 42 или за 44 размер! Давам си мерките и ако някоя мама има подобни и може да ми каже кой размер поръчва ще съм много благодарна!!! Hug
Ръст - 172см
64кг
бюст - 90см
талия - 74см
ханш - 102см

# 682
  • Дълбоката провинция
Има ли някой,койт ода е поръчал от тези бермуди р-р 48 или 50,да ми даде размери:
http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-uni-active-wear.aspx?produ … &numberpage=2

# 683
Здравейте момичета,

Случвало ли ви се е да си изберете артикул и размер, да го сложите в кощницата, а когато преглеждате кошницата размера да не се появява в съответната колона newsm78

# 684
  • Варна
Здравейте момичета,

Случвало ли ви се е да си изберете артикул и размер, да го сложите в кощницата, а когато преглеждате кошницата размера да не се появява в съответната колона newsm78

да -и в кошницата и при направена поръчка

# 685
  • София
Аз пак да попитам - как става това с поканването на приятел и бонусите?
1. поканих майка си
2. тя се регистрира, използвайки линка от писмото
3. Все още нямаме бонуси нито аз нито тя...
Иначе съм готова с 4-тата стъпка - нейна поръчка, но не си струва да я пускам ако няма да ми цъкне някое Евро...

По мейл ли трябва да ми дойде бонуса или някъде в сайта да ми се отбележи?
/аз проверявах като пусна поръчка и на ПЛАЩАНЕ да избера първата опция, но ми дава нещо от рода "нямате нищо тук"/
п.п. не разбирам никакъв френски и може и нещо да не съм доразбрала...

# 686

До там стигам, но после как проверявам кои съм сложила в любими и какво се е случило Sad

# 687
Здравейте, момичета! Аз досега не съм се включвала в тази тема, тъй като не съм и поръчвала от Ларедут, а и от интернет изобщо! Но много ми харесаха нещата на една приятелка от ларедут, като материя и качество и възнамерявам да поръчам някой неща! Знам френски и се оправям със сайта, но ми е трудно да преценя размерите - гледах таблицата, но много се колебая дали съм за 42 или за 44 размер! Давам си мерките и ако някоя мама има подобни и може да ми каже кой размер поръчва ще съм много благодарна!!! Hug
Ръст - 172см
64кг
бюст - 90см
талия - 74см
ханш - 102см
С тези мерки съвсем не си за 42 или 44 размер. По-скоро си за 38, максимум 40. Изчакай да се включи някой с подобни на твоите мерки, за да ти каже със сигурност.  Peace

# 688
Да питам за тези бермуди, ако някой ги има да даде размери или кой номер да поръчам/при положение че носи дънки тука 44 размер/ дали 44/46 или по големите но другите да не са огромни  newsm78
мерси  Hug
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8333297& … ue&ksource=-1

# 689
  • София
Здравейте момичета. ))

някой вече поръчвал ли е тази рокля, да каже как е като материя и т.н.
http://www.laredoute.fr/vente-robe-bustier-redoute-creation.aspx … &numberpage=9
Mirama,
на тази е трико, много тежко пада. Взимаш 1 номер по-малко(такива бяха "инструкциите" спазих ги и не сбърках). Доста е дълга, аз съм 160 см и мога да я нося само с поне 7 сантриметров ток..
Моята е 38, за горе твърдо си взимам 40.

Общи условия

Активация на акаунт