LaRedoute.fr - 115 - Всичко за поръчката!

• 45 139
  • 716
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте момичета. ))

някой вече поръчвал ли е тази рокля, да каже как е като материя и т.н.
http://www.laredoute.fr/vente-robe-bustier-redoute-creation.aspx … &numberpage=9
Mirama,
на тази е трико, много тежко пада. Взимаш 1 номер по-малко(такива бяха "инструкциите" спазих ги и не сбърках). Доста е дълга, аз съм 160 см и мога да я нося само с поне 7 сантриметров ток..
Моята е 38, за горе твърдо си взимам 40.

Съгласна съм и за размера моята е 42,доста е дълга аз съм висока 175 см и ми идва малко дългичка,но с едни обувчици с платформичка са супер Crazy

# 691
  • Абсурдистан
Здравейте момичета. ))

http://www.laredoute.fr/vente-robe-bustier-redoute-creation.aspx … &numberpage=9
Mirama,
на тази е трико, много тежко пада. Взимаш 1 номер по-малко(такива бяха "инструкциите" спазих ги и не сбърках). Доста е дълга, аз съм 160 см и мога да я нося само с поне 7 сантриметров ток..

Съгласна съм и за размера моята е 42,доста е дълга аз съм висока 175 см и ми идва малко дългичка,но с едни обувчици с платформичка са супер Crazy
А на голям бюст ще седи ли добре или е за малък бюст

# 692
Здравейте момичета. ))

Mirama,

А на голям бюст ще седи ли добре или е за малък бюст
Аз съм с голям бюст (чашка Е) и ми харесва как стои,но си зависи само от тебе.При мен лошото е,че няма как да скрия презрамките на сутиена,но определено пак е добре Peace

# 693
  • Абсурдистан
Аз съм с голям бюст (чашка Е) и ми харесва как стои,но си зависи само от тебе.При мен лошото е,че няма как да скрия презрамките на сутиена,но определено пак е добре Peace
Ако съм размер 46/48 от тази рокля 44 ли да взема?
И още нещо стегнато ли стои трикото или е от по-меките?

# 694
  • София
Гери, бих го нарекла "лигаво" трикото

# 695
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Аз досега не съм се включвала в тази тема, тъй като не съм и поръчвала от Ларедут, а и от интернет изобщо! Но много ми харесаха нещата на една приятелка от ларедут, като материя и качество и възнамерявам да поръчам някой неща! Знам френски и се оправям със сайта, но ми е трудно да преценя размерите - гледах таблицата, но много се колебая дали съм за 42 или за 44 размер! Давам си мерките и ако някоя мама има подобни и може да ми каже кой размер поръчва ще съм много благодарна!!! Hug
Ръст - 172см
64кг
бюст - 90см
талия - 74см
ханш - 102см
С тези мерки съвсем не си за 42 или 44 размер. По-скоро си за 38, максимум 40. Изчакай да се включи някой с подобни на твоите мерки, за да ти каже със сигурност.  Peace

38-40 за блузи и 40 за панталони  Peace

# 696
Здравейте, момичета! Аз досега не съм се включвала в тази тема, тъй като не съм и поръчвала от Ларедут, а и от интернет изобщо! Но много ми харесаха нещата на една приятелка от ларедут, като материя и качество и възнамерявам да поръчам някой неща! Знам френски и се оправям със сайта, но ми е трудно да преценя размерите - гледах таблицата, но много се колебая дали съм за 42 или за 44 размер! Давам си мерките и ако някоя мама има подобни и може да ми каже кой размер поръчва ще съм много благодарна!!! Hug
Ръст - 172см
64кг
бюст - 90см
талия - 74см
ханш - 102см
С тези мерки съвсем не си за 42 или 44 размер. По-скоро си за 38, максимум 40. Изчакай да се включи някой с подобни на твоите мерки, за да ти каже със сигурност.  Peace

Заради ханша не трябва ли 42?  Rolling Eyes

# 697
  • Варна
..................дали съм за 42 или за 44 размер! Давам си мерките и ако някоя мама има подобни и може да ми каже кой размер поръчва ще съм много благодарна!!! Hug
Ръст - 172см
64кг
бюст - 90см
талия - 74см
ханш - 102см

Заради ханша не трябва ли 42?  Rolling Eyes
не, аз съм с такива мерки +/-2 см и Змейковица е дала верните размери. А за панталоните... в момента нося дънки 38 номер, имам 40-ти които ми стават, имам и такива които са ми широки. Но като цяло това са размерите. Peace

# 698
Момичета, лятното намаление юни или юли беше?

# 699
  • Пловдив
За този панталон бихте ли ми дали отзиви http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8481512& … ue&ksource=-1

# 700
Момичета, лятното намаление юни или юли беше?
тази година от 24 юни

# 701
Малеее, а аз поръчах 42 на майка ми, а тя е с доста по-малък ханш.

# 702
  • В реалността
Въпросът:

До там стигам, но после как проверявам кои съм сложила в любими и какво се е случило Sad

Отговора:
От mon espase client избираш   Mes produits preferen(кошничката) и ти излизат артикулите които си избрала да следиш Peace
а как избираш артикул за следене?

# 703
  • Варна
Момичета , знам , че някой чакаше автомат за хляб . Може ли някой , който има , да сподели мнение?Мисля да взема тази http://www.laredoute.fr/vente-machine-a-pain-500-a-750-g-eureka- … 2&prodcolor=1 за майка ми .

# 704
  • София
Някой ако има отзиви за ТЕЗИ дамски бермуди,моля да сподели.
Дали са хубави,отговарят ли си,материята как е?Благодаря предварително.
Също и за ТЕЗИ блузки....   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт