Жената - Овен! - "Аз съм!" /2/

• 24 189
  • 796
  •   1
Отговори
# 150
Е!Размекнахте се от тази жега бе,не ви е срам Wink
Бъркам тук сутринта,закусчица няма baby_neutral,Делте  bouquet
и останалите,може ли нали спе по-по-най,а нашта тема на върха на опашката Mr. Green,гледайте какво правят лъвиците и стрелките Laughing

Хайде приключвам с градивната критика,гушкамви силно  Hug
после ще хвърля 1оче да видя стегнахте ли се Grinning

# 151
От мен по едно Мохито за разхлаждане в тази жега

# 152
хайде и аз си взимам бележка Blush
и от мен нещо за разхлажданеда ви е сладко  bouquet

# 153
Момичета, изобщо не ми остава време да чета и да пиша  Hug

май овните сме най-активни в ежедневието и затова по форумите малко по-слабичко  Blush  Heart Eyes

# 154
Стига с тия вкусотии бе, сега като ми се дояде, а? Simple Smile
Поразчистих, свърших плануваното за днес, и сега ме е хванал мързела, та ще полежа Simple Smile

# 155
Вили, галиа ,много мерси за почерпката!Аз съм на стартова линия,чакам да стане и18. 30 и отнасям плувката към вкъщи.Приятна вечер на всички,до утре Heart Eyes Hug

# 156
 boxДобро ви утро мили овнета!Днес съм в пълна бойна готовност,ще е 36градуса,а аз имам тичане цял ден smile3555
Приятен ден ви пожелавам smile3525

# 157
Добро утро   bouquet

Ето от мен хороскопчето за днес.

Чак фатален няма да е, но ще имате известни трудности през днешния ден, не ги драматизирайте, а погледнете с чувство за хумор. Публичните изказвания и прибързаните действия не са във ваша полза.

# 158
Днес никакви медии, овнета Simple Smile
Абе това време егати времето, жега та се пука дърво и камък, после дойдат облаци...луда работа.

# 159
Да Цвети,тежко време ,но го дават да разхлади тези дни,а и ние тук сме си ок в Атина мниалата година температурите по това време бяха 40-46градуса #Crazy
Аз да се похваля понеже съм на климатик цял ден,си взех термален спрей на Авени дълбоко хидратиращ крем на Дерфен  Flutter и сега като поизпъна бръчките,да видите какво става....готова съм само за флирт и свалки.Ще юрна Делта да праща снимки на малкия гларус Mr. Green  tooth

Целувчици Heart Eyes

# 160
тя Делта се скри нещо тука два дена никаква я няма Crossing Arms сигурно сме я уплашили толкоз кандидат снахи Whistling

# 161
ира79, да не би да живееш е Атина, сестра ми е там и наистина стават адски жеги. Аз съм успявала да припадна.

Хихих Делта наистина се покри. Ама то такъв наплив стана за нейното голямо магаренце, че ум да ти зайде  Mr. Green

# 162
Аз да ви чета,че две щерки овенета и отглеждам  Mr. Green на 14-ти и 18-ти април

# 163
Да Вили,2 години живах в Атина.Няколко месеца след смърта на Саши се разделихме с татко му и сега сме приятели,ходим си на гости от време на време Peace
Жалко че не сме се познавали по-рано,аз откачах там сама по цял ден или с другите 2 снахи(те гъркини,какво да ти кажа Confused),толкова исках да си имам дружка,а за мой късмет нито една позната нямам там,Лугано,Мюнхен,Виена... къде ли не ,но в Атина цъ! Mr. Green

Поздрави сестрат си от мен  bouquet

# 164
Ще я поздравя обезателно. Grinning Те вярно гъркините са малко по-особени. Като се сетя свекърва и каква беше и ми настръхва косата, сега малко се е кротнала , може би от възрастта.

Общи условия

Активация на акаунт