Жената - Овен! - "Аз съм!" /2/

• 24 214
  • 796
  •   1
Отговори
# 345
Хехехе, ей пияндетаааа, аз вече 3-та година само точа лиги, кога ли ще си пийна като хората...е няма да е близката година (дано пак кърмя де). И то от толкова канене, накрая само с каненето ще си остана, ще ми мине мерака сигурно  Mr. Green

# 346
Tsvetito, пийни няколко виртуално от мен то не вреди на бременност и кърмене Mr. Green

Овненца моето малко момченце има рожден ден и искам първо вас да почерпя Heart Eyes

ето и днешното хороскопче:
 Дайте си време за размисъл и не предприемайте драстични мерки на работно място. Изтощението ви вреди. Срещнете се с приятели. До обед са възможни разправи у дома, които ще блокират и работата ви. Проблеми на работното ви място ще създадат напрежение до крайност и ще се наложи да отидете за няколко часа, ако искате да се справите с тях.

# 347
галиа, честит ти рожденик. Господ много здраве да му дава, само щастие и много много да те радва.
Почерпката е страхотна  bouquet

newsm59

# 348
Галиа, да ти е честит малкия рожденик Hug

# 349
Галиа, да ти е жив и здрав рожденника, и само да ви радва  Hug

Ще се почерпя виртуално, то не вреди нито пиенето, нито яденето  Mr. Green

# 350
Галиа, да ти е жив и здрав рожденника, и много да слуша!

# 351
Галиа, честито и от мен, да ти е жив и здрав рожденика  bouquet

# 352
  • София
Галиа, да ти е жив и здрав малкия Рачо  bouquet  bouquet  bouquet Това жена Овен с дете Рак си е живо предизвикателство, мойта щерка също е Рак Crazy Весел празник ви пожелавам от сърце Hug Hug Hug

# 353
Честит Рожден Ден на Алекс Hug Да е жив и здрав послушен /доколкото могат да слушат Рачетата/  bouquet

# 354
  • Varna
Галче, да ти е живо и здраво Юначето!!!

ь това за тебе newsm10
Благодаря за почерката, страхотна е newsm47

# 355
Благодаря ви момичета много ме трогнахте.А моето раче наистина е много палаво и много често ме докарва до ръба на нервна криза.Върви от пакост на пакост #Crazy

# 356
галиа, да ти е живо и здраво детенце  bouquet
И моето е раче, разбирам те Simple Smile Все е на обратно, щом аз си отстъпвам на ината за какво говорим. Трябва си подход. Но пък иначе са сладури, много привързани към близките си, гальовни....Всичко става с добро и много любов. Само да ти издържат нервите Grinning

# 357
  • София
Давайте да прекръстим темата на "Жената - Овен с дете Рак" Crazy

# 358
Ами тези, които още нямаме деца?
Че на всичкото отгоре все още сами моми? newsm78

# 359
  • София
Ами тези, които още нямаме деца?
Че на всичкото отгоре все още сами моми? newsm78

Хахах, шегувам се, Вили Hug

Общи условия