Жената - Овен! - "Аз съм!" /2/

• 24 214
  • 796
  •   1
Отговори
# 360
Знам ,знам.  Hug
Ако познавате някой момък, запознавайте ме, че ме зарязаха след 5,5 годишна връзка. Май не съм свикнала да съм сама  Confused

# 361
Хахаха, недейте така бе. Аз очаквам лъвче  Peace Не, че не може да се пръкне раче де  Laughing Ще видим кога ще дойде момента.

# 362
vili_2703, спокойно..ще се запознаеш, търпение...май жените овен не сме свикнали наистина да сме сами, особено пък някой да ни зареже....ауу..
Аз след толкова години провали с връзките, в т.ч. и един неуспешен брак, едва от скоро се чувствам добре сама...такова едно спокойствие...да видим до кога ще е Grinning

# 363
Аз се опитвам да се шегувам с положението ми. Иначе честно казано, не ми е до връзки  в момента, всичко ми е прясно, прясно.
Както и да е.... да не ви занимавам с моите глупости.
Наздраве от мен!   http://i190.photobucket.com/albums/z60/atomikdu95/whisky.jpg

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 18:53 от vili_2703

# 364
Ау стана много голяма картинката, извинете. Embarassed

# 365
  • София
Ау стана много голяма картинката, извинете. Embarassed

Махни таговете и я постни само като линк Peace Благодаря иначе, ще си сипа едно за твое здраве Hug

# 366
Готово   bouquet

# 367
  • Varna
vili,elish Hug
Мили момичета искам да ви гушна и да ви кажа колко курназ момичета сте. Дай Боже, да имате това което искате.
 newsm10 newsm10

# 368
Ох аз да ви кажа, че ми е много трудно да зарязвам някой все правя така мен да ме зарежат  ooooh!
Вили този който те е зарязал не те е заслужавал  Hug и ще почне да си бие главата от стената

# 369
Благодаря ви за подкрепата момичета  Hug

Ето дневния хороскоп:
Малко тягостно може да се чувствате днес и е добре да избягвате контакти с прекалено много хора. Художественото творчество може да е твърде вдъхновено днес.

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 11:06 от vili_2703

# 370
  • София
Ох аз да ви кажа, че ми е много трудно да зарязвам някой все правя така мен да ме зарежат  ooooh!
Вили този който те е зарязал не те е заслужавал  Hug и ще почне да си бие главата от стената

По-съгласна няма как да бъда, и за късането, и за Вили Crazy

# 371
Хахаха, недейте така бе. Аз очаквам лъвче  Peace Не, че не може да се пръкне раче де  Laughing Ще видим кога ще дойде момента.
Пожелавам ти леко раждане и здраво бебче, пък каквато му дойде зодията Peace Имам си Лъвичка - не мога да се оплача, кротко ми е детето. Обаче каква е кипра - сутрин й предлагам по 3-4 тоалета, докато си избере с какво да ходи на ясла и пак нещо не е доволна Crazy Не ме питайте обаче как се оправям с баткото - Козирог ooooh! Постоянно сме в опозиция и най-често се намесва таткото да оправя нещата Whistling

# 372
Пети имаме и еднаква мечта Mr. Green

# 373
  • София

Искам да ида, и някой ден ще видя Бразилия, мамка му Crazy Crazy Crazy

# 374

Искам да ида, и някой ден ще видя Бразилия, мамка му Crazy Crazy Crazy
И аз така затова пускам редовно тото Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт