Жената - Овен! - "Аз съм!" /2/

• 24 243
  • 796
  •   1
Отговори
# 390
ха-ха харесва ми новата тема,но аз съм за жената овен с дете овен![/b]а що се отнася до екзотично място-то аз от такова идвам-Южна Африка-Кейп Таун.много е красиво.пожелавам на всички да сбъднат мечтите си!

# 391
Чудесно мила а сега пусни и някоя снимка да оплакнем и ние оченце Mr. Green Hug

# 392
Чудесно мила а сега пусни и някоя снимка да оплакнем и ние оченце Mr. Green Hug
smile3521  И аз тъй викам.

# 393
  • София
Утре пускам тото Crossing Arms

# 394
  • Varna
ДобрЮтрУУУУУУУУ Овнетата Hug
хайде първо по едно кайве да отвирим очета
и по едни кифлички стига сте били на диета бееееее
ей на сложих ви малко да не кажете, че ви насилвам Simple Smile
По екзотични места кака ви Делта е била ама беше отдавна като бях на вашите години. Снимки бол обаче по албумите. На всички пожелавам да имате моят шанс да посетите толкова екзотични държави колкото мене, че и повече newsm10 Че да имаме какво да слушаме и да си представяме Grinning

# 395
  • София
Делтич, имам братовчед във Варна, като дойда, ще ти мина на гости да разгледам албумите и да ти позавиждам Crazy Хубав ден и усмихнат уикенд, Офчици Hug

# 396
  • Varna
Пети, идвай,
обичам гости Hug

# 397
  • Varna
Овнетата, здрадейте бе Hug
Хайде по една бира, че може да нямате сили да станете. Тъкмо за отскок smile3503

# 398
ще пусна снимки ама да ви се оплача-вчера цял ден не стана от леглото-имало някакъв вирус-от сутринта повръщане,раз******во - 38 Т.днес съм като нова-все едно не е било.пазете се и малките покрай вас.сега да ви почерпя със закъснение за вчерашния имен ден на Оливия.

# 399
ето няколко снимки от красивия Кейп Таун

# 400
Съжалявам за грипа който те е тръшнал .Добре че е еднодневен.Честит иман ден на патерица на Оливия  bouquet.А снимките са страхотни искаме още  love001

# 401
И от мен честит имен ден на малката сладуранка със закъснение. Много здраве и щастие.

Снимките са невероятни.  Heart Eyes

# 402
  • София
Край, емигрирам Naughty

# 403
  • Varna
  bigdance2честит имен ден на мъничка Оливия
ПЕТИ- чакай малко бе, ти знаеш ли колко много са там белите акулкииииии? smile3503
АСЯ- лекен кофти грип ама си късметлийка, че ти е минало за 1 ден. newsm10

# 404
  • София
ПЕТИ- чакай малко бе, ти знаеш ли колко много са там белите акулкииииии? smile3503

Хич не ме плаши това, аз па мога да гледам лошо Mr. Green

Аси, честит имен ден на малката бонбонка, жива и здрава да ви е  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт