Слънцето вече силно пече, Дюкан в малък размер дрешки ще ни облече - 185

• 21 648
  • 493
  •   1
Отговори
# 420
maia_a, честит рожден ден! Много усмивки и весело изкарване на празника  Hug

nartsisa, стискам палци  Wink

# 421
Третофазничките ,я кажете мога ли да слагам дневната доза сирене в тричавия хляб? newsm78
Moже разбира се  Hug

И понеже имаме малко кг. да сваляме, постовете се подминават.

Какво не е ясно? Пиши ми на ЛС моля.... Hug Hug

# 422
Добрутрууууу...
Ударих му 2 чаени чаши нес кафе с малко млекце...и денят започва.
Никой не ми отговори,ограничавате ли подсладителите????? newsm78

# 423
Здравейте момичета и Борис!Днес ми е кофти ден.Сутринта станах страшно подпухнала на едното ми око клепачите подути.Възможно ли е да е проблеми с бъбреците че в последно време почти не пия вода.Това с подпухналите очи е от десетина дни.На всичкото отгоре днес имам и плюс.Направо нямям думи.

# 424
  • при моите деца .....
Я, пак да се включа (като не пиша - не пиша, но като почна...)
Мая, ЧРД - винаги обичана и обичаща!  newsm67

И понеже имаме малко кг. да сваляме, постовете се подминават.

Смятам, че резултата ти е добър. Аз имам също проблем със сладкото - като съм на определен режим съм стриктна и не хапвам сладко, но ако съм на свободно хранене не успявам да се контролирам. Успех.

# 425
TheNMaster-тенкс май дарлинг френд  Joy Joy

megan79-гледаме да ама колко успяваме е друг въпрос.Аз съм ги ограничила на 1 хапче на кафе,чая без сладко го пия.Ама кафето не мога.
с.м.н. ,според мен да питаш джипито. newsm78

# 426
  • София
Здравейте и от мен! След дълго отсъствие от тук, през което време цялото домочадие се изреди да боледува, съм отново на линия. Новини при мен няма. Трета фаза върви нормално, поражения липсват. Доволна съм! Mr. Green

За подсладителите - лично аз ги консумирам в количество, каквото искам. Понякога повече, понякога по-малко, но кафето задължително с поне 2 хапчета, защото го обичам сладко. Това е.

А за отговорите и килограмите - просто тук се създават отношения между определени хора, другите се забелязват по-трудно. (Аз съм от незабележимите общо взето. Blush) Но си го обяснявам с факта, че има редовни посетители на срещите, където хората съвсем естествено се сприятеляват и си пишат по-често след това.  Simple Smile

# 427
  • Пловдив
Тъй като се спомена моето име все пак искам да кажа, че показвам снимките на първа страница като имам предвид, че искаме да станем от това  това
а не от това  това  
Не ме разбирайте криво, всеки се знае и има цели. И всички са добре дошли. Но все пак нека от време на време да погледнем трезво и да не виждаме това
Това не е насочено към никого конкретно. На всеки килограмите стоят различно и може наистина някой, който тежи 50 кг да има да сваля, както и някои 70 кг нямат нужда от повече диети.

# 428
Момичета, колко време преди цикъл започват да се задържат килограми? Защото аз качих един кг, а съм една седмица преди цикъл. Не е ли още рано?
Praynig Hug

На моя подсладител пише, че е допустимо да се използват максимум 19 хапчета на ден, а той е захарин и цикламат. Аз пия по 3 кафета с по 2 хапченца.

# 429
Здравейте. Имам въпрос относно пиенето на вода. Всяка една диета за по-добри резултати казват, че трябва да е съпътствана от пиенето на много вода. И при Дюкан се споменава около 2 литра. Искам да ви попитам как се справяте с поемането на толкова много течност и после с изхвърлянето и. Аз вчера съм изпила малко над 2 литра (нали се боря с целулита и заради това пък било още по-задължително голямото количество вода). Около литър и половина в рамките на работния ден. Останалото след 6 часа като се прибрах от работа. Цяла нощ съм ставала, поне 4 пъти, за да ходя до тоалетна. Но може би преди да се събудя от тия позиви малко или много спейки съм се стискала. Не знам...Но сега ме боли там където е пикочния мехур сякаш. Как се справяте вие с това? До колко часа пиете вода? Пиете ли наситина по над 2 литра? И ако "Да" как го правите така, че да не става изхвърлянето на всичката тая течност нощно време? Ужасно съм уплашена. Специално за Дюкан пък казват, че приемането на вода е пък съвсем задължително заради превенцията на бъбреците, които страдат при този режим. Споделете опита си.

# 430
Здравейте!
maia_a - Честит рожден ден! Желая ти всичко най-добро! Успехи във всичко! newsm51

Нони2009 - честита месечинка!   bouquet
И други с месечинка днес (ако има такива) да се чувстват поздравени!

chernokoska - и аз пия много вода по принцип, и преди режима си пиех много. Забелязвам, че 3 л си ги изпивам на работа, вечерта в къщи не я броя.

музичка - успех днес, стискам палци!
Нарциса - успех и на твоето момиче!

Успешен ден ви желая!

# 431
Мастерче, жената е висока 160см и цели 47кг. Индексът и на телесна маса ще бъде 18,359. BMI = 18-25 е в нормата  Peace Кривите огледала не са за този случай! Спекулира се с това.

Понеже между предишния си пост и този оставих за малко форума, да направя сутрешния си спорт... а по време на спорт се отделя ендорфин - хормонът на щастието  Simple Smile  и вече съм усмихната и ведра (още една причина дюканките да поспортуват  Wink ) няма да пиша повече по въпроса, но се надявам, че ще се вземе бележка и ще се понамалят предубежденията.

Дерзайте, мили съфорумки! Пожелавам ви лек, усмихнат и отслабващ ден!             bouquet

П.П. Вещи, обръщението ми към Мастерче е и към теб, в такъв случай, сега видях поста ти.

# 432
И аз щях да пиша, че килограмите нямат значение в смисъл, че има много голяма разлика дали си висок 160 или 170. Едно е да тежиш 55 кг. при ръст 170, съвсем друго е при 160  Peace Важна е и костната структура, % на подкожните мазнини...

# 433
  • София по рождение
Здравейте мацки,

днес Кантарев ме зарадва особено. Още 1 кг. /0.800 всъщност/. Много съм щастлива newsm36

И аз съм от незабележимите, но това не ме притеснявам. Споделям си, чета и намирам отговори на въпросите си. Хайде приятен ден! Тичам да местя линийката.  Hug Hug Hug Hug

# 434
Здравейте. Имам въпрос относно пиенето на вода. Всяка една диета за по-добри резултати казват, че трябва да е съпътствана от пиенето на много вода. И при Дюкан се споменава около 2 литра. Искам да ви попитам как се справяте с поемането на толкова много течност и после с изхвърлянето и. Аз вчера съм изпила малко над 2 литра (нали се боря с целулита и заради това пък било още по-задължително голямото количество вода). Около литър и половина в рамките на работния ден. Останалото след 6 часа като се прибрах от работа. Цяла нощ съм ставала, поне 4 пъти, за да ходя до тоалетна. Но може би преди да се събудя от тия позиви малко или много спейки съм се стискала. Не знам...Но сега ме боли там където е пикочния мехур сякаш. Как се справяте вие с това? До колко часа пиете вода? Пиете ли наситина по над 2 литра? И ако "Да" как го правите така, че да не става изхвърлянето на всичката тая течност нощно време? Ужасно съм уплашена. Специално за Дюкан пък казват, че приемането на вода е пък съвсем задължително заради превенцията на бъбреците, които страдат при този режим. Споделете опита си.
Здравей ! Аз лично пия над 2,500 л вода,но...разредена със степчета и айран и така вчера се поувлякох с над 3,900л ,но аз винаги съм пиела много течности и преди,а уринирането наистина е често,но се свиква!Като да си бременна отново,но без страничните ефекти!:)

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 11:04 от tanyatais

Общи условия

Активация на акаунт