ЕКО БЕБЕ

• 51 121
  • 608
  •   1
Отговори
# 315
  • Силистра
Здравейте, еко бебета и мами! Опитавам се да живеем- аз и моето семейство по - екологично...
Бих искала да разбера с какво се различават бодитата за пелени и бодитата за памперси?
Решила съм нашето бебче  да го гледам само с пелени и по принципите на ЕБХ, но пелените от тензух и бархет. Вие какви пеленки ползвате, за многократна употреба?

# 316
  • София
  Различават се бодитата по това, че многократните пелени са по-дебели и съответно се оставя на бодито повече място за тях за същия ръст.
  Ето в тази темичка обсъждаме многократните пелени - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=392412.new#new

# 317
Био магазина в Пловдив е съвсем нов и всъщност е дрогерия. В него освен био продукти продават и козметика, детски храни, някакви етерични масла имаше (също органични). Намира се от дясната страна на Новотела, на същата улица, където е и Премаман, но по-близо си е до входа на Новотела. Адреса е ул. "Белград" 12. Казва се "I feel good", има едни много красиви зелени саксии отпред. Аз съм във възторг и не мога да спра да го хваля Blush

Aila, благодаря за поясненията за бодитата за пелени и памперси. А знаете ли дали качеството на турския органичен памук наистина е добро? Чувала съм да казват, че египетския, индийския и турския органичен памук се ценят най-много заради доброто им качество. Аз например имам рекламна играчка на Веледа, която е произведена от египетски памук. Някъде четох коментари, че голяма част от европейските органични дрехи също са произведени от турски, индийски или египетски памук. Вие какво знаете по въпроса?

# 318
  • Враца
най-накрая и аз да се наканя да се запиша тук Laughing

айла, знам, че ти си си купила сапунени ядки.
кажи доволна ли си и с какво количество се пере 1 или 1/2 пералня newsm78

# 319
  • Силистра
  Различават се бодитата по това, че многократните пелени са по-дебели и съответно се оставя на бодито повече място за тях за същия ръст.
  Ето в тази темичка обсъждаме многократните пелени - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=392412.new#new

Благодаря за отговора, прочетох темата и сега е една каша, но нещата се избистрят. Отново Благодаря   bouquet

# 320
  • София
най-накрая и аз да се наканя да се запиша тук Laughing

айла, знам, че ти си си купила сапунени ядки.
кажи доволна ли си и с какво количество се пере 1 или 1/2 пералня newsm78
   Еми прах два, три пъти. Сериозни петна не излизат иначе върши работа, не по-малко отколкото миокеъра или фрош. Една нормално пълна пералня се пере с шест седем половинки. Тоест 300 грама което е към 12 лева стигало за 60 пранета. Като ако переш под 60 градуса пише че може да ги ползваш и втори път. РЕално излиза доста икономично.

# 321
И аз искам да изпробвам тези ядки, ама като ми ги доставят с куриер се обесмисля Еко-то  Crossing Arms Но пък ще ги пробвам по нататък, просто ще взема повече.,за да не поръчвам толкова често.  Flutter

# 322
Виждам, че на никой не са излязле петна с ядките.
Някой пробвал ли е да сложи повече, за да види дали ще излязат?

# 323
Прекрасна тема радвам се ,че я открих  bouquet

# 324
  • София
Виждам, че на никой не са излязле петна с ядките.
Някой пробвал ли е да сложи повече, за да види дали ще излязат?
   О става въпос за петна, които и с Вениш не мога да махна, така че ми е все тая. На две каки, които се навират навсякъде изобщо не си мисля че мога да им изпера дрехите. Затова аз лично съм си доволна от ядките  Simple Smile

# 325
Някой ползвал и е от тези препарати - http://organic-bg.com/index.php?cPath=22

# 326
А тази марка ползвали ли сте я-   http://surcare-bg.com/products.html  Все още се чудя какъв прах да купя за бебо и дали да е различен от нашия,чудя се за ядки newsm78,гледах и Фрош,но не знам дали става за деца...а един познат ми препоръча тази марка

# 327
sorry за спама #Crazy #Crazy #CrazyСтава въпрос за Surcare

# 328
Аз съм го ползвала, но нещо не ми хареса.

# 329
  • София
Аз ползвам Фрош от известно време, няма проблем да се ползва за деца, доколкото знам.
Доволна съм от него, но не зная дали е еко в пълния смисъл на думата.

Общи условия

Активация на акаунт