Пелени и гащички за многократна употреба 4

• 73 134
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Варна
Фаловете са нон-стоп цял ден. Не казва кога и се пиша............или казва когато се е напишала. С акото сме добре-казва. Заредила съм се с обикнов. гащи 20 бр и толкова панталонки. Само пера Cry Затова викам да пробвам с тия гащи да видим-ама мн шумолят като и ги сложих Grinning

# 1 006
  • София
Milagros, може да опиташ само с вътрешната част на пелените , които се носят с непромокаеми гащички. Те са само от памук или бамбук, т.е не шумолят. Държат мокро, но навън не мокрят толкова много (не се разтича по крачетата).

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 10:26 от sadlady

# 1 007
Момичета имам въпрос тези еднократните парчета (хартиените) наистина ли задържат акото да не достига до пелената? Ние уж сме само на кърма но имаме проблем с акането и го правим веднъж на два дни и почти винаги го улавяме ,казвам почти защото вече два пъти пера пеленки и подложки и е доста трудно,та тези парчета ще ми свършат ли работа ? То цената за доставка ми е колкото са те та затова се чудя има ли смисъл.

# 1 008
Да чета. Blush

# 1 009
J_M_M, добра работа вършат тези подложки. Без подложки чистенето е несравнимо по-неприятно.Пелената отдолу пак се зацапва (в повечето случаи) и трябва да се изплакне или да се сложи директно в пералнята.
Аз лично ги ползвам много често, въпреки че синът ми ака почти само в гърне-за всеки случай Wink.
Като гледам колко сте малки, според мен има смисъл от тях-занапред ще имате всякакви периоди.

# 1 010
   Хартиените подложки са хубави за тензухените пелени,
че там акото навлиза в дупчиците и трудно се пере на ръка,
но ако е с джоб-пелена с микрофибър отвътре, много лесно
пада само с вода, каквото е излязло и петната лесно се перат
(имам bum genius u tots bots).

# 1 011
  • София
Момичета имам въпрос тези еднократните парчета (хартиените) наистина ли задържат акото да не достига до пелената? Ние уж сме само на кърма но имаме проблем с акането и го правим веднъж на два дни и почти винаги го улавяме ,казвам почти защото вече два пъти пера пеленки и подложки и е доста трудно,та тези парчета ще ми свършат ли работа ? То цената за доставка ми е колкото са те та затова се чудя има ли смисъл.
  Аз лично си бях поръчала още преди да родя и после ги подарих. Но от самото начало моята не акаше там или ако се е случило инцидентно не ми беше чак такъв проблем да ги запера. Не ми харесваха на вид, допир и усещане и предпочитах да не се допират до нея. Така че в зависимост от това дали често ти се налага да переш само ти може да си прецениш дали ще ти трябват.

# 1 012
благодаря ви за отговорите,все пак ще взема и ще преценя за по нататък

# 1 013
  • София
  sophiepp само ми стана итересно, защо ги продаваш ако не е тайна? Не мислиш ли да ползваш многократни пелени за бебчо или просто си се насочила към други модели.  Simple Smile

# 1 014
  sophiepp само ми стана итересно, защо ги продаваш ако не е тайна? Не мислиш ли да ползваш многократни пелени за бебчо или просто си се насочила към други модели.  Simple Smile
оставям си половината за всеки случай Mr. Green ... просто не съм решила дали и какви ще ползвам още Rolling Eyes последните месеци минахме на памперси, а като се роди и бебето не знам време за какво ще намирам Tired

# 1 015
  • София
 Питам защото аз се заринах с доста видове размери и модили също така. Не ми се продават, а шанса да убедя таткото за още един бебок някой ден клони към нула. Определено вече знам обаче какво ми трябва и какво ми е по-удобно и голяма част от нещата не биха ми трябвали дори и да има следващо бебе.
От както се постопли не ползвам отново пелени, както беше и с каките, така че реално и тренировъчните не ми вършат работа, тъй като още са ни дори големи. Същото е и с някои закупени голям размер, които така и отново не ни станаха. Аз лично предпочитам с велкро, пред тик так копчета, но освоно заради издържането и по-бързато обуване, събуване  Simple Smile

# 1 016
...а шанса да убедя таткото за още един бебок някой ден клони към нула...
сладурана! ...знае ли човек Wink Hug

Общи условия

Активация на акаунт