Св. Константин и Елена наближава и с късмет всекиго дарява! (18-24.05)

• 12 141
  • 311
  •   1
Отговори
# 195
  • В сърцето на живота!
Здравейте  Grinning
Memoria това предложение ми харесва Laughing
Каритас  fingerscrossed Praynig
Честито на всички именници,да са живи и здрави  bouquet
Хм....кафе никой не е почерпил Thinking

Лек ден на всички! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 11:24 от ۰۪ ۫٭۪۫۰ Сливница ◊

# 196
  • София
caritas, me4ekle4e , стискаме палци и въобще не сме ги пускали!  Praynig Praynig Praynig

# 197
Здравейте, мили момичета! Честит имен ден на всички празнуващи! Смятам, че е крайно време вече да докажете заглавието на седмичната темичка. Това важи най-вече за caritas и me4ekle4eHug Мечеклече, нали знаеш кой ще е най-хубавия подарък за твоя мъж  Wink ?
Благодаря на atadar, че е успяла толкова цветно да изреди всички   bouquet
Мама Диди, страхотно ти завиждам естествено благородно за формата, в която се намираш. Аз от сега съм отпусната пък след 8 месеца ще съм лелееее......
Мили Ванили, много приятно да си изкарате със сестричката.
bibi76, голяяяяяма почивка да си изкараш и дано Доспат се окаже твоето щасливо място.
Софф и на теб приятно изкарване в Лондон. Това ми е неосъществената мечта да отида там.
Сигурно изпускам доста хора, но моля да ме извините.  Embarassed
Хубав ден, изпълнен с положителни емоции!   bouquet   bouquet   bouquet

# 198
KarmelitaD , важното е да си здравичка а те кг се свалят после/предполагам деJoy А и като задуха тук в Бургас вятъра малко ми е трудно да вървя сама,че виж ме отнесъл.  Laughing

Атадарче,да ти се връщат пожеланията стократно  Hug

# 199
Честито на всички именници и на всички ваши близки и приятели с тези хубави имена!!!!!!!!   bouquet
Атадарче, толкова се радвам, че ни навести  Hug че ни и изброи  Hug
Каритас, мечеклече,  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Дано заедно на всички да не ни дойде, онова, което вече ни е забранено да споменаваме, аз имам 1 ден закъснение, но не смея дори да се надявам... още по-малко да направя тест

Много ви  Hug

# 200
  • Габрово
Привет другарчета!

Първо да честитя на всички именици и особено на половинката на Мечеклече   bouquet! Да си носят със здраве и късмет името!

Сега и аз да почерпя. Днес любимия ми татко има рожден ден. Така че, в тази жега смятам добре ще ви се отрази по едно Мохито.

Атадарче  Hug. Мила и позитивна както винаги. И аз те шпионирам в отчетни  Grinning.

Каритас, стискам палци и се моля скоро да имаш повод за най-голямата радост.

Софф, колежке по страдание напълно те разбирам и ти съчувствам. Лошо, че се е стигнало до антибиотик, но той поне бързо, бързо ще му види сметката на възпалението. Да си починеш добре в Лондон и да наоравиш много снимки.

Миле, скоро да оздравява и твоето момиченце.

Мили Ванили, благородно ти завиждам, че ще си видиш сестричката. Аз брат си не съм го виждала от 3 год. и половина /само по Скайп  Sad/. Живее в Щатите и за момента разстоянието е непреодолимо. Така че, радвайте се една на друга и се забавлявайте.

Хубав ден на всички!

# 201
Мушкам се за бързо Simple Smile Привет мацки,
Адатарче  Hug

Иве да ти е жив и здрав тати  Hug Heart Eyes

Целувки за всички  Heart Eyes аз продължавам да яхам метлата  atwork

# 202
  • София

Здравейте на всички   bouquet

Само на бързо минавам, че днес и утре не съм на работа, а ще си почивам, а и утре съм
рожденичка  Crazy

Така: Честит имен ден на всички и да ви е живо и здраво името. Подаръците си ги знаете.

мечеклече: Да изненадаш именника с най-прекрасния подарък.

ivap : Честит рожден ден на баща ти и скоро да му подариш още едно внуче  Heart Eyes

# 203
Здравейте момичета!  Hug Hug Hug
Не ми остава време да пиша в темата, но чета и си водя записки!
1. Честит Имен Ден на всички именници и близки които празнуват - Мечеклече да му е честито името на твоето момче и Св Св Константин и Елена да го закрилят.
2. Ivap - Честит рожден ден на татко ти, да е жив и здрав и винаги подкрепа.
3.caritasи мечеклече имате от мен силно стиснати палци  fingerscrossed fingerscrossed не се давайте
4. Atadar-че как успя да ни изредиш всичките, много ти благодаря.
5 Миле стискам палци детенцето ти да оздравее бързо  Hug
6. Soff и ти бързо се възстановявай, всичко да се размине и пак на фронта нали? newsm51
7 Нимфичка мила, всяко зло за добро... spoko

Пожелавам ви приятен ден и спокоен и ползотворен уикенд Heart Eyes
Аз може би няма да пиша тъй като ще празнуваме бал в събота и приготовленията започват от утре, но искам в понеделник темата да е изпълнена с положителни емоции и  EFP

# 204
Здравейте, и аз да се разпиша днес Simple Smile
adatar много ти благодаря! Страхотна си
caritas и me4ekle4e във вас ми е надеждата за тази седмица! Ще ви стискам палци
Soff в Лондон е прекрасно, била съм там на командировка. Пожелавам ти приятно изкарване. Нали знаеш, че когато има хубави емоции и по-лесно се случват чудеса Wink
На всички именници и именнички честито, да сте живи и здрави!
Прегръдки на всички  Hug

# 205
edna ot nas, защо отлагаш теста  newsm78 нали имаш вече закъснение.....
Давай, ние стискаме палците  Hug
и те чакаме с добрите новини  Peace

# 206
  • София
Здравейте, момичета!  Hug

Честито на всички именници!   bouquet

Мама Диди, честно да ти кажа, според мен си много слабичка. Но щом се чувстваш добре, това е по-важното.  Hug То не останало вече!

Една от насFlowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Хайде, мацки, вадете тестчетата!  hahaha

# 207
Една от нас , знам,че тук не му е мястото ама ще си пусниш ли графиката да я видя

# 208
  • в кукувиче гнездо
atadar, kolko si gotinaaa, kak si izredila vichki. az riadko se vkluchvam, no vi cheta vseki den. kato si opravya kirilizata ste zapochna da vi pisha po redovno. za sega uspeh na vsichki i stiskam palzi. az sushto sum nechakashta za kraya na tazi sedmiza. a dano!!!!

# 209
Хей, caritas me4ekle4e  и аз съм във вашата групичка  Praynig ,Стискам плаци след една седмица да сме в отчетните
Аз не се надявам за себе си много,защото положението този месец не беше розово ,но си се надявам

Общи условия

Активация на акаунт