Св. Константин и Елена наближава и с късмет всекиго дарява! (18-24.05)

• 12 144
  • 311
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Честито на всички именници   bouquet Бьдете здрави и живи най-напред, а след това изобилие от щастие и любов Ви пожелавам!!!

# 181
  • гр.В.Търново при моя любим
Добро утро и Честит Имен Ден на именниците.Много здраве,щастие,любов,късмет и не на последно място и много ,ама много сбъднати

мечти. newsm51

Soff много бързо да оздравяваш Hug Hug Hug.Почини си и се порадвай и заради мен на Лондон.

Милеееееееееееееееее много до късно спиш  Wink

За всички   bouquet

# 182
Добро утро момичета  Hug Днес моята половинка има имен ден. Искам да ви почерпя, но незнам как. Затова   party023  cook  Gift newsm38 newsm64 eat  party006  food010 birthday cook cook

# 183
  • На планетата Земя
Гуууд морнинг еверибоди!

атадарче, мило, как намери в сърцето си място всички ни да изредиш! Жива и здрава да си! Целувки на шкембенцето!

issi82, не спя до късно, а сега сколасвам до работата да стигна. Малкото коте нали е болнично, та сутринта докато я оправя, капки, духане нос и т.н..... Crazy

bgmamma123   bouquet

me4ekle4e, да ти е жив и здрав именника   Gift Едно скромно подаръче от мен, няма да казвам какво има вътре. Отваряйте пакета по-бързо, да не му свърши въздуха  passifier newsm53

# 184
  • гр.В.Търново при моя любим
Миле ,ама че съм и аз:banghead:.Не знаех за малката,дано по-бързо да оздравява Hug  bouquet

me4ekle4e честит ти именник,много щастие и късмет ви желая и много EFP

# 185
  • София
Добро утроооооо!
Честит имен ден на всички именници, да се живи, здрави и много щастливи.
И нека всяко ваше желание да бъде мое пожелание. newsm51
me4ekle4e да ти е жив и здрав именника и много да те слуша.
Благодаря за почерпката.
атадарче погал по коремчето  Heart Eyes
Лек ден на всички!  Hug

# 186
  • София
Честит имен ден на всички именици днес  bouquet!
me4ekle4e , да ти е жив и здрав мъжа и скоро да го изненадаш с очаквания подарък!

atadar, благодаря за стиснатите палци! Хубави емоции ина теб ти пожелавам! То ти ако не ни организираш... нас за нищо не ни бива Wink
Мама Диди, чудесно изглеждаш  bouquet
На всички - лек и успешен ден и хубав уикенд. Аз моя ще го почна по-отрано - утре заминаваме за Доспат Grinning

# 187
Честит имен ден на половинката на me4ekle4e. Много да те слуша и обича  Hug

# 188
Добро утро! Simple Smile

Честито на именниците! Да са живи и здрави! smile3525

Атадарче, наминавай по-честичко! Hug

Да кажа само да не пускате палците, продължавам да НЕчакам. Crazy

# 189
  • София
Привет!
Честито на именниците.Здраве,щастие и късмет  bouquet
Софф,приятно изкарване в Лондон,да се върнеш много отпочинала и заредена Hug
Атадар Hug
Миле Hug

# 190
само така, caritas  Hug
И аз съм като теб  Praynig
Стискам силно палците - ще посинеят  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 191
Честито на именниците и от мен!  bouquet

caritas , а така де! ако знаеш колко стискам палцииии да е станало чудото  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Хубав ден, кокичета! Хайде да има новини от нечакащите, казвам аз  Hug Hug Hug

# 192
  • Манчестер
Добро утрооо  Heart Eyes поспаланки-калпазанки  Hug

МечеКлече, честито на именника !  newsm51 Да е жив и здрав и много да те слуша, глези и уважава  Hug

Честито и на всички останали именници  bouquet

Атадарче,  Hug страшна мацка си  Heart Eyes как ни изреди всички  Mr. Green Мяркай се по-честичко  Hug

Каритас и за всички останали които имат нужда  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Аз да ви кажа , че днес сестрички идва на гости  Heart Eyes . Така че, да не се чудите къде съм, ако не се поява няколко дни  Mr. Green .... Нооооо  Naughty ще мисля за вас и палци ще стискам  fingerscrossed така че когато се мерна искам да ме зарадвате  Flutter Hug Hug Hug

# 193
Атадарче, наминавай да ни навестяваш, че ни липсваш многоо  hug. Погал пупата и благодаря за пожеланията, аз хубаво ще се отъркам в тях, та да се сбъднат  newsm03

caritas, me4ekle4e гигантските палци са силно стиснати за вас и за всички НЕчакащи.

Внасям предложение към месечния женски закон! - НИКАКВИ ЛЕЛКИ ВЕЧЕ! - Да се забрани посещението на всякакви Лелки, Лелички, Лелинченца и Лелища, Гости от Червен Бряг, Онези гости, Онова, Мензис, Менструация, Мъ-то и всички други знайни и незнайни имена на нежелания феномен!

Миленце - да ти се оправя малката принцеса по-бързичко и скоро да стане кака  Hug Hug Praynig

Честито на всички именяци и на техните половинки   bouquet

ЪЪ, аз да запитам - Бебеискаща среща ли е имало наскоро? Ще има ли пак? Искааааам и аз...  Rolling Eyes

# 194
  • На планетата Земя
Mемориански, имаше, ама ти нали не дойде, че беше започнала по-малко да влизаш и да ни навестяваш.

Хайде, чакаме ти да организираш следващата  Mr. Green

А за предложението съм съгласна, дай пример като истински комсомолец и ние след теб в 2 редици!

бманолова, исси  Heart Eyes

мили ванили, хубави дни те очакват. Няма нищо по-хубаво от общи моменти със сестрьонка.

Ро, много ми харесва графиката ти  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт