Св. Константин и Елена наближава и с късмет всекиго дарява! (18-24.05)

• 12 480
  • 311
  •   1
Отговори
# 165
  • В сърцето на живота!
Мама Диди,ти си  thumbsup smile3521

# 166
Мама Диди, екстра си! Не ти трябва нищо повече като килограми  Hug Много сладка мама си  newsm51

Нимфичка  Hug  Hug Hug

# 167
  • На планетата Земя
Soff-че, радвам се да те видя невредима, макар и не много здрава. Поглъщай бързо този АБ и да си отива тая напаст. Това за пътуването ми звучи много интересно и приятно. Със сигурност ще ти влее сили, настроение, позитивизъм. Ще се радвам на разкази от този красив град.

# 168
Здравейте мацки,
днес нямах време да ви кажа добро утро, добър ден .... Simple Smile лудница е при нас, а казват че имало криза .... народи си хойка ли хойка ....

Иве супер снимки Simple Smile ние не успяхме да дойдем, защото имахме празник на Дряновския манастир и пресъздаваха как битка Simple Smile, а по- късно имаше и заря.

Мама Диди много си сладка бременна  Grinning

Целувки на всиииички  Hug Heart Eyes

# 169
Мама Диди, супер си! Много добре изглеждаш!!!  Дано скоро всички сме така!!! Тайничко се надявам.
Софф, отивайте на екскурзия и се забавлявайте Simple Smile
Нимфичка, радвам се, че се чувстваш добре.  Hug
Не мога да не гушна и Милето  Hug

Hug Hug Hug  а това е за всички останали  Hug Hug Hug

# 170
  • Манчестер
Мама Диди, е ти си ми образец  newsm10 . Някога, дай боже да забременея, искам на теб да приличам  smile3503

Милейди, плеснах Ерик в Favorits  Mr. Green . Бих го взела с удоволствие, даже на милото го показах  Mr. Green ... лошо му става на човека от мене Sick, докога ще ми търпи прищявките  Mr. Green ...просто не знам  Heart Eyes . Ако го навия ще ти се обадя, вслучай че офертата още важи  Mr. Green

Софф, браво бе .... Лондон значи newsm10 ...малко по-нагоре и по-надире и си при мен на гости  Mr. Green

# 171
Мама Диди,аз много те харесвам така. Peace PeaceСупер си . HugТвоя какви ги разправя я ми го прати на мен аз да се разправям с него,да ме види мен какво варелче съм  Mr. Green

# 172
Здравейте момичета . Днес бях на ехограф относно лимфните възли и гърдата . Лекарката каза , че имам повишен естроген и подпушване на млечните каналчета , каза че съм предразположена към мастектомия . Лекарствата са ми прогестогел и rupixiao(пиша го на латиница защото не знам как се произнася) . Ами това е след три месеца пак съм на лекар , незнам трябва ли да се тревожа , но явно за сега ще отлагаме бебеправенето .

# 173
Ей благодаря момичета за милите думи - аз малко се бях притеснила,че ми се накараха така.  Sad
Днес една приятелка миказа ,че е бремена - пожелавам ви на всички това чудо скоро да стане и при вас  Hug

# 174
Здравейте,
аз наминавам да кажа здрасти, честито на виделите 2 чертички и много стиснати палци на всички  Hug
Мама Диди това с килограмите изобщо да не те притеснява. Майка ми, когато е била бременна с брат ми е стигнала до +6 кг и е родила голямо и здраво бебе.
Аманитка, то неостанало време. Да погалиш пупата от мен.
Милейди голям сладур е малкия мъж.
Соф бързо да оздравяваш. Много да се забавляваш в Лондон.
Калинка много се радвам за резултатите.
Алчоооо как е малкото срамежливче?
milly vanilly това със шефа искренно ме развесели. Сетих се за една случка на баща ми: той е международен шофьор и в началото като тръгна да пътува незнаеше други езици освен български и руски. В Германия го спряла една полицайка и тя му говори на немски, той на български ... Жената му казала: "Вас?", а той: "Неможе у нас. В нас са жената и децата." Това в кръга на шегата разбира се.

# 175
                                         ЧЕСТИТ     ИМЕН    ДЕН    НА      ВСИЧКИ     ИМЕННИЦИ 

Много здраве, щастие и късмет на всякъде и във всичко!
И най -вече много положителни тестета  EFP EFP EFP EFP EFP EFP

# 176
  • В сърцето на живота!
Мимаа какъв имен ден е? Embarassed

# 177
  • София
ДУБРУТРУУУУУУУУУ
редовно ви воайорствам, но днес ми се прииска да драсна и някой ред Peace
честит празник на всички именници  bouquet
 прегръщам ви всички - с някои се познаваме повечко с други не толкова, но ви желая от сърце много Вяра, Любов и никога не си позволявайте да губите Надежда!!!kalinka79 , .♥.Прасковката.♥. , Щица , *MILADY* , soff , Mam4е , Илианка Simple Smile , caritas , Mileto , , неземната* , po , rainy... , .◦♥Toche♥◦. , ivap , etiiordanova , bmanolova , me4ekle4e , _БЕБКА_ , edna ot nas , kate-pate , Alexandria , галиа , ARGHT... , catwalk , mausbeni ,  Дор@ , rali_bt , ani11 ,  eli_nik , ۰۪ ۫٭۪۫۰ Сливница ◊ , Memoria , Ralipo , milly vanilly ,  shosho , lechugitka , issi_82 , Niq_23 , miminca , smile smile , mariiche , bibi76 , toni_St , bgmamma123 , nimfi4ka , mimaa стискам палци на всички за много и само хубави новини, приятни изненади и сълзи от Щастие Peace Praynig Hug
а на  ˙·٠ pretty٠·˙ , *Jeny* ,  amanita , Mambina , yani4ka_83 , Alcho , Мама Диди , KarmelitaD  желая само положителни мисли, усмивки и слънца!!! Peace Hug  bouquet
надявам се не пропускам никого Rolling Eyes
дано днешния празник донесе много магия и усмивки в дена ви!  bouquet
пп дали не е време за среща newsm78 Wink Peace

# 178
Добро утро и от мен. Hug

Много здраве, щастие и късмет на всички , които празнуват днес  bouquet

atadar благодаря за стиснатите палци.  Hug  Hug

Прекрасен ден ви желая, изпълнен с много положителни емоции!

# 179
  • София
Здравейте момичета,
отдавна не съм писала в седмичните теми,но....това не означава ,че не ви следя! Hug
Много успех на всички тази седмица !

Общи условия

Активация на акаунт