Св. Константин и Елена наближава и с късмет всекиго дарява! (18-24.05)

• 12 481
  • 311
  •   1
Отговори
# 150
Мама Диди не му се ядосвай на твоя мъж.  Ние преди няколко дни  видяхме една бременна , която изглеждаше точно така, все едно е глътнала топка. Ако я гледаш отзад никога няма да предположиш, че е бременна..с едни слаби крачета и малко дупе. И моя изкоментира, че имала много нездрав вид. Пък тя жената си изглеждаше перфектно. Явно смятат, че повечето качени килограми означават по-здраво бебе или нещо такова.. А в същото време искат бързо да влезем във форма след като родим.

# 151
Мама Диди не му се ядосвай на твоя мъж.  Ние преди няколко дни  видяхме една бременна , която изглеждаше точно така, все едно е глътнала топка. Ако я гледаш отзад никога няма да предположиш, че е бременна..с едни слаби крачета и малко дупе. И моя изкоментира, че имала много нездрав вид. Пък тя жената си изглеждаше перфектно. Явно смятат, че повечето качени килограми означават по-здраво бебе или нещо такова.. А в същото време искат бързо да влезем във форма след като родим.

А и това ми каза ,че съм изглеждала като болна.Капака беше когато и лекарката каза " абе момиче това крака на бремена жена ли са я да напълнееш малко"  #2gunfire Много ми е смешно като вървя по улиците и като се обърна за нещо назад и тези зад мен очите им стават ей такива  #Crazy - ама не си и го крият  Joy

# 152
  • София
Мерси сладурки за подкрепата.Хич не съм загубила надежда,не ме мислете LaughingМисля сега малко да си почина психически,после да идем на една екскурзийка в чужбина с мъжо,пък ще видим после каква работа ще си търся.И аз вярвам,че всичко е за добро.Представям си да ме изрита тоя гад на по-късен етап, когато съм например зависима и финансово от тая работа,понеже имах планове да се задържа доста там. Както и да е.Приятен и успешен ден на всички и повечко добри новини! Hug
П.С. Мама Диди ,аз пък много харесвам бременни ,които са си слаби и само с корем,тъй че важното е да се чувстваш добре в кожата си.

# 153
  • София
Каритас и Бебка, стискам палци, няма да се давате на лелката!
Миле и Неземната, и аз тия дни ловувам, да видим - дано заедно се похвалим Simple Smile
Нимфичка, ама какви са тези работодатели! Хем да му работиш без пари, хем условия ще ти поставя. Я си отиди на екскурзийка и се разтовари, пък като се върнеш, ще си намериш друга работа.

# 154
Добър ден, колежки, и от мен  Hug

нимфичка, наистина е за добро в общ поглед това с работата ти, но в този момент можеше поне това да ти спести този индивид....Дано успееш да си починеш хубаво и да поизбършеш розовите очила, а новата работа да те чака зад ъгъла след майчинството  Hug

Много се радвам, че ви е харесал момъка ни.  Laughing Който го иска- няма проблеми с мен- давам му го безсрочно! Ама да се приготви за голяма смрад и мнооого хранене на бездънната паст на чудовището  Crazy

milly vanilly, много обичам разкази от серията "Lost in translation"  Laughing Майка ми живее с англичанин в Chippenham и като дойдат на гости на баба ми и дядо ми от страни можеш да се гътнеш от смях да ги слушаш. Ама се стараят хората де  Laughing Давай още такива, моля, че то както сме се засилили скоро нова история може и да не чуем, освен ако не вземат да се издават тези с двойките, дето си питат ушите....

Мама Диди, аз съм супер противник на търкалящи се, облечени в гигантски чували бременни и намирам точно тази гледка за нездравословна. Щом си качила малко- това е чудесно и мъжът може само да се радва на това. Ама 4 кг. не са ли съмнително малко всъщност- то бебето ти и всичките екстри около него трябва да тежат повече от това...Някой не се ли усъмни защо си наддала само толкова. Аз бях доста слаба до деня на раждането си и не съм спирала да тренирам, т.е. не бях качила нито грам в излишък, и пак имах 6.500 кила отгоре.

.◦♥Toche♥◦. , много се радвам, че има светлина в тунела при теб, миличка! Дано ти се случи това толкова чакано събитие възможно най- скоро и всичко да е като по мед и масло  Hug

ivap, много настроение лъха от снимките  Hug Особено от втората  Laughing

Аз днес пусках едно много важно изследване в Майчин дом на заветния 14-ти етаж....Дано всичко да е наред там....

На нечакащите- да не дочакат, на ловуващите- богат и успешен, а на изчакващите- бързо да минава това проклето време   bouquet

# 155
*MILADY* , с първата бременост качих 6кг бебето се роди 2600кг. Всичко нормално си беше .Сега има още месец и половина предполагам ще кача още малко  Laughing Лекарката само ми каза,че ще ми пада косата и зъбите  Mr. Green ако не се храня- ама аз хапвам.Какво да правя като по принцип колкото и да ям не  качвам.Не съм много слаба мисля  http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12310318   newsm78

# 156
Супер си си даже! Слаба си, но и защо трябва да се търкаляш?! Много хубава буболечка с коремче си  Hug

# 157
Мама Диди много добре изглеждаш. Важното е бебо да си отговаря на седмиците и ти да се чувстваш добре.

# 158
  • На планетата Земя
Milady, ей така пишеща много те харесвам!  Hug

Диди, много гот. Де да можех и аз така да бременея!

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 17:45 от Mileto

# 159
Milaady, ей така пишеща много те харесвам!  Hug

Диди, много гот. Де да можех и аз така да бременея!

Бе аз искам да бременея някакси, пък че няма да е така, то това е ясно! Laughing Мама Диди, пу-пу! Heart Eyes

Милейди Hug

# 160
Мама Диди много си сладка  Hug

# 161
  • гр.В.Търново при моя любим
Мама Диди искам да съм четири пъти по-закръгленичка от теб и ако може с близнаци Embarassed.Айде поръси ме с вълшебен прах  Laughing

Миле,Нимфичка и всички останали  newsm51

# 162
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

взимайте момичета - няма значение как ще бременеете важното е да стане и  да сте добре.
А моето бебе отговаря една седмица назад,което е нормално- така,че не му се притеснявам- само ме стресира това,че ще ми пада косата и ще ми се развалят зъбите  newsm78

# 163
  • Пловдив
Милеее, ехооо тук сьм  Hug Страхотна си ти, никой не забравяш! Бях без комп няколко дни и не сьм Ви чела, но ще наваксам - ако на някой има нещо за честитене да се чувства поздравен   bouquet
Около мен няма нищо за похвалване - мьчи ме адски синузит вече 20 - тина дни, пак ме нахакаха с АБ заради това  Tired И така, иначе мога само да се похваля, че заминавам за около месец в Лондон и това е най-хубавото за момента /макар, че ми е едно свито на душата поради други истории/

Целувки и  Hug за всички!!!

# 164
Една от нас,аз ли нещо пропуснах newsm78сега виждам лентичката ти
не ми е лентичката такава, каквато си мислиш - просто ни идва годишнината откак се сгаджосахме с любимото мъжле  Hug

Hug на всички момичета!!!!!! Айде от мен да мине - една  Hug и за Аргх  Joy

Общи условия

Активация на акаунт