Св. Константин и Елена наближава и с късмет всекиго дарява! (18-24.05)

• 12 482
  • 311
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Добро утро и от мен. Hug
Rainy благодаря за кафето и апетитната закуска.  bouquet
milly vanilly с малко закъснение но да са ти живи и здрави рожденниците. И продължавай да ни разказваш още интересни случки, много са забавни.  Peace
Неземна мноооого стиснати палчета и от мен  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Приятен ден на всички  Hug

# 136
Каритас, как са нещата при теб?

НЕчакам тия дни, ама БТ нещо взе да пада, та... newsm78

Мерси за Габровския карнавал!  Heart Eyes

Милейди, Ерик е голям сладур!  bouquet Ти как си? Hug

# 137
  • Габрово
Каритас, как са нещата при теб?

НЕчакам тия дни, ама БТ нещо взе да пада, та... newsm78

Мерси за Габровския карнавал!  Heart Eyes

А-а-а, никакви такива  Naughty. Продължавай да не чакаш. Няма лелка, няма проблем ... нали знаеш.

Моля, моля  Blush.

# 138
Благодаря за поднесените хубави емоции,момичета!
Пожелавам на тези,които не чакат като мен ,тези дни да видим така желания резултат  Praynig Praynig Praynig
 Аз май трябва също да започна с температурката, сега карам само на тестове за ову ,ама защо така им нямам вяра  newsm78
На мен понеже днес ми е 28-ят ден и трябва уж днес да ми дойде,но нали цикълът ми  е по -дълъг обикновено ,та..имам още малко време. Но не се чувствам бременна  Cry ,само нещо от време на време от дясно ме ръчка. ама и аз търся под вола теле  Cry
ще видим може и да не издържа и утре да си направя едно тестче,че нали знаете какво е  newsm77

# 139
  • В сърцето на живота!
Привет  Grinning
За нечакащите  fingerscrossed
milly vanilly,я разкажи още някоя случка. Laughing
Лек и спокоен ден. Hug

# 140
Здравейте и от мен Simple Smile Едвам успях да изчета всичко.
Видях, че някой споменава 'варикоцеле'-то. Аз съм чувала, че не е задължително да води до проблем. Има и мъже с деца, които дори не подозират, че имат варикоцеле. Но в същото време може и да доведе до проблем, явно зависи в каква степен е ...
Аз този месец съм много положително настроена и имам добро предчувствие. Дано се окаже вярно. Въпреки че, сме още на етап ловуване ... Може би е от прекрасното време, птичките и пчеличките ..  Blush
Мили , Ралипо, и всички други ловуващи успех и на вас тази седмица.
Мили, нали знаеш, че бебеправенето помага за по- бързо справяне с настинки, грип и подобни  Wink Така че, твоята половинка да не се измъква , а да действа  Peace
На всички нечакащи, хайде крайно време и някой да се похвали! Стискам палци Wink

# 141
  • Манчестер
milly vanilly,я разкажи още някоя случка. Laughing
 Аааааа, да си ги нямаме тия  Crossing Arms . Само срещу  EFP  smile3534
Тест+  EFP и случката от мен  newsm62 smile3503 . Хайде чакам  Crossing Arms  Mr. Green

Тези дни, пак ще ви разкажа.....и особено, ако ви видя с овесени носове  Hug  Hug Hug

# 142
  • В сърцето на живота!
milly vanilly не е честно така Naughty Crossing Arms Hug

# 143
  • На планетата Земя
milly vanilly не е честно така Naughty Crossing Arms Hug

Аз пък съм на мнение, че идеята е страхотна. Така всички, желаещи история, ще имат стимул да покажат тестовете.
Хайде да видим кой ще е пръв.

Продължавам да изпращам боен зов към Софф и Жаки. Ако не се появят в скоро време, ще посегна на живота си. smile3538

# 144
  • София
 Здравейте, другарчета!
Рейни,мерси за кафенцето!Как си иначе-пожелавам ти спокойствие и никакви черни мисли.
 Виждам,че днес настроението е приповдигнато и реших да се включа.Лелките може и при мен да пращате поне още 3-4 месеца най-малко. На нечакащите стискам палци Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover-и аз до последно си мислех,че ще ми дойде, нищо,че видях и 2-те чертички,тъй че никакво даване на лелката! smile3508
milly vanilly ,направо ти завиждам благородно!Как ми се ще и моя мъж и майка така да си пасваха hahaha,че нещо хем на български говорят,ама не се доразбират.
При мен момичета само лоши неща,ама се мъча да гледам от добрата страна-в понеделник останах и без работа. След като отсъствах към 15-20 дни за лежането в болница за задържане и после в къщи след кюртажа заради болките, моя така любим и прекрасен шеф реши,че не му влизам вече в сметките. Шефката ми е бременна и той реши да си отмъсти на всички жени.Аз дори трудов договор нямах,това ми беше просто като стаж по специалността,но...както и да е. Ако съм искала можело да ходя без да ми плаща-ей такива разни ми ги наговори,включително и да не ми скимнело да раждам,че видители шефката ми ,момиче от университет пък сега се заробила над тенджерите и тиганите smile3515 Бих се по главата един ден невярващо,но днес вече си свиркам, че се оттървах от тоя отвратителен човек.И така вече ще ви навестявам по-честичко. Hug

# 145
Нимфичка spoko
Много ти се струпа наистина, но понякога човек стига до дъното на отчаянието, за да се оттласне силно оттам нагоре.  Hug

# 146
  • София
Аз пък съм се присетила и за Нелката (Корнелия) и Аудулинка (Жълтурчо).  Grinning  

Хайде, Жаки, покажи се  Heart Eyes

Много искам хубави новини в темичката!  hahaha

Нимфичка, да не ти пука за тази работа. Това е шанс да си намериш по-добра! Hug

# 147
Добро утро и от мен  Hug На всички ловуващи - хващайте мъжете за ушите и само  luvbed На моя любим  най-неприятния момент от месеца му беше когато му кажа " хайде скъпи ову наближава " Дано вашите не са така ,че иначе  #2gunfire

Моя мъж днес ми каза ,че съм му много нестандартна в тялото в момента - в  средата на 8месец съм и съм качила има няма 4кг. Като ме  гледал съм приличала на глътнала нещо голямо- като излязла от филм на ужасите .Хората качвали навсякъде а аз нищо- вместо да се радва той ми се кара  #Crazy

Бебка, трай още някой друг ден - така кефа и тръпката ще е по-голяма.Знам какво е ама като ти е дълъг цикъла дръж емоциите още малко  Hug
nimfi4ka , той шефа ти като е такъв по-добре,че вече не си там.То с такива хора не се работи - все пак трябва да се ходи с кеф на работа а като знаеш,че там ще те посрещне един такъв особняк и цял ден ще те гледа накриво не го мисли.

# 148
  • На планетата Земя
nimfi4ka, неприятно, но мисля, че все пак е за добро. С твоята професия и ако си амбициозна и си следиш материята, бързо ще намериш ново по-добро място.  Praynig Hug

# 149
  • София
Здравейте и от мен.
milly vanilly със закъснение да са ти живи и здрави рождениците и много да сте щастливи всички  Hug
.♥.Прасковката.♥., как си миличка  Hug
Mileto, да знаеш че чакам положителни резултати от теб  Crossing Arms Hug
И аз се притеснявам са старите муцунки, а и ми липсват  Hug
При мен има новини в смисъл има възможност да изгрее слънчице и на моята улица, но няма да в близкия месец. Сега ще се отдам на почивка пък лятото се надявам да се потрудим за едно пролетно бебче  Laughing
Стискам палци на всички  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт