Св. Константин и Елена наближава и с късмет всекиго дарява! (18-24.05)

• 12 479
  • 311
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте  Heart Eyes  Hug
Мили Ванили да са ти живи и здрави рождениците и скоро  да гушкате сладко бебче.
Бебка, Мечеклече - стискам палци лелката да не идва.  Hug  Hug
А при мен гадината пристигна преди малко.  Sad

# 121
  • Манчестер
Мили Ванили да си ги нямаме такива...разчовърка ни любопитството а сега няма да разкажеш нито една  смешна случка...Я започвай с разказа веднага Simple Smile
Еееее, добре ще се опитам ... не съм добра писателка, но ще се постарая да бъде живописно  Mr. Green ... Та, един ден готвя в кухнята, а милото говори с майка на skypa (седи с лаптопа на кухненската маса) . Майка го пита " Какво прави Милли ..? - разбира се на български  Mr. Green .... аз превеждам на мъжо , защото чувам всичко  smile3503 ... Милото отговаря (на английски) "Мамииии, Милли шеф (което на английски shef=  chef готвач" .  Mr. Green
Майка: "Само така, така трябва Милли да е шеф, Милли да командва...."  Joy Joy Joy Майка доволна, милото също, какво нали се разбират  Crossing Arms защо пък да знаят всъщност какво се случва  Wink

Марийче , лоша случка, това с котето  Sadspoko

smile smile ,  spoko тая гад  #2gunfire много съм и вдигнала мерника, да знаеш . Битката може да сме загубили, но ще спечелим войната  #2gunfire #2gunfire  smile3540 smile3540 smile3540. Горе главата, следващия месец  Hug

На всички нечакащи  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 122
 Joy hahaha Joy hahaha  успя да ме разсмееш

# 123
Мили Ванили, то така понякога май е по-добре да не се разбират - всеки приказва каквото си иска и се усмихва. Laughing
Лека нощ на всички  Hug

# 124
...всеки приказва каквото си иска и се усмихва. Laughing ...
То май в случая при хитричката ми Кръщелница  Hug се получава:
Всеки  говори, каквото milly-vanilly реши и тя е винаги усмихната  Joy Joy Joy

# 125
добро утро  Hug

milly vanilly развесели ме  Joy

ние вече започнахме сезона на ловуването, така, че надявам се на добър улов  Joy

# 126
  • гр.В.Търново при моя любим
Добро утро на всички.Приятен и пълен с положителни емоции ден.  bouquet

Извинявайте ,че толкова малко ,но имам много работа.

# 127
  • София

Добро и да е от мен  Hug

milly vanilly : Обичам деня ми да започва с усмивка  Heart Eyes

Марийче: Понякога се случват неща, които няма как да избегнем. Много неприятна случка, но не можеш да върнеш
времето назад, за това смело напред  Peace

smile smile: Ти май не си прочела нещо - аз казах всички лелки при мен  Crossing Arms Нищо сега чети внимателно -
следващия месец лелката да ми я пратиш  hahaha

А няма кафенце и закуска още - ми хайде от мен да са днес   bouquet

# 128
Добро утро  Hug
Мили Ванили, ти направо можеш да си ги оставиш да си говорят самички  Hug Ще се разберат идеално  Party
Аз вече усещам разни симптоми на идващото чудовище  Confused Ще му кажа да ходи при rainy, ама дали ще ме послуша  newsm78
Усмихнат ден на всички   bouquet

# 129
  • На планетата Земя
Хубав слънчев ден, красива закуска, весели личица! А така!

мили ванили, искам всеки ден по едно такова разказче

неземната, успех, миличка!  Praynig

исси82, радвам се всеки път, когато те видя в темичката!

АРГХТ, мечеклече, рейни  Hug, както и за всички останали, които ще се появят изодзад

# 130
Добро утрооо!  Hug Hug Hug

milly vanilly, много развесели и мен  Laughing
me4ekle4e, не се давай на лелището, веднага при Рейни да ходи, няма иска не иска  Wink

Нека е добро настроението ни през целия ден  newsm68

# 131
Добро утро!  Simple Smile

Рейни, мерси за кафенцето и закуската!  bouquet И лелището бих ти пратила с удоволствие. Praynig

Неземната, стискам палци! fingerscrossed

milly vanilly, и снощи се смях, и сега пак! hahaha Hug

Хубав ден на всички!  bouquet

# 132
  • Манчестер
Добро утроооо  Hug

Рейни,  Hug благодаря за кафенцето и закуската  Hug

Радвам се, че успях да ви развеселя  Heart Eyes . Ама двамата са големи образи  Crazy , то не са случки за разправяне  #Crazy то не са образи неземни  rotfImao . Майка знае само "тенкЮ" да каже, то милото само "блЯгодарЯ"  Joy .... но, чудесно се разбират  Joy

Исси82,  Hug как си душичко? Радвам се че отново си сред нас  Hug

Неземна,  Hug fingerscrossed Praynig

На всички една голяма  Hug и хубав ден  Hug

# 133
  • София

me4ekle4e : Няма да се отказваш. При нас като стана, аз ходех 2 дена с превръзка, че все си мислех, че
ми идва.  Hug

milly vanilly : За добро настроение може да разказваш всеки ден по една случка, така ще започваме деня с усмивка  Heart Eyes

# 134
  • Габрово
Привет момичета и момче!

Иси, Миминка, Александрия, Калинка, Щи, Диди радвам се да ви "видя".

Милейди, Ерик е сладур безподобен. Представям си каква картинка са с Яна.

Каритас, как са нещата при теб?

На ловуващите успех, не нечакащите - палци.

И понеже мие много мъчно да виждам хора с увесени носове, защото знам от личен богат опит колко е гадно пускам порция хубаво настроение от съботния  Габровски Карнавал. Да ви е весело :

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 10:53 от ivap

Общи условия

Активация на акаунт