Св. Константин и Елена наближава и с късмет всекиго дарява! (18-24.05)

• 12 147
  • 311
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Мили Ванили, да са ти живи и здрави рожденниците! Hug   bouquet

Бебка, Мечеклече, имате и мойте  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 106
  • гр.В.Търново при моя любим
Мили Ванили честит рожден ден на мама и мъжлето ти.Да са живи и здрави и много да те радват и скоро да ги зарадваш с  EFP

# 107
Здравейте и от мен.
На празнуващите честито!  bouquet
Колкото до мен, нищо ново освен че направихме спермограма на мъжа след втората операция,  нещата вече изглеждат розови, сега само любов и търпение. Crazy

# 108
Хайде да се запиша и аз в темичката, че може пък да хвана от прашеца на Alcho, amanita i KarmelitaD !!!
При мен няма нищо ново. Този месец не сме правили опити, а имам от една седмица ужасни болки в гърдите.Трябва да ми идва чак в неделя и е решила да ме измъчи гадината.
Уснех на всички ловуващи!!! Чакаме положителни тестчета!

# 109
  • София
Мили Ванили да са ти живи и здрави рождениците   bouquet
Милейди огромно  Hug малкия е страхотен  Wink
Калинката браво на вас  Grinning дано скоро да се зарадвате с две чертички  Hug
Аз да ви споделя моито мъж се е оперирал от варикоцеле още преди да се сгаджосаме  Rolling Eyes по някакъв начин му се е проявило, но не си е правил никога спермограма  Tired май ще трябва да го убедя че трябва  Rolling Eyes ама сега е мнението че щом веднъж е станало значи нищо му няма  Confused

# 110
Аз да ви кажа за нашето "варикоцелеJoy
Отивам аз на преглед,че бебо не става.Носим и спермограма.Лекаря я погледна и ми каза да изляза.Викам си "леле какво ще прави мъжо вътре". Оня само му барнал с голи ръце мадурките и му казал веднага "Ааааа имаш варикоцеле утре ела да те оперирам" И му взел 36лв. Излиза мъжа ми от кабинета бял като платно.Половин час неможе да ми каже какво му е казал. На другия ден веднага на уролог който каза" какво варикоцеле всичко ти е наред". Ето на неговото варикоцеле сега е на годинка и три месеца а другото ще се ражда след месец и половина. Joy

# 111
Здравейте маймуни!
Мили ванили да са ти живи и здрави рожденниците!Мерси за страхотната почерпка.  bouquet
Милейдииии тоя малкия сладур да ми го дадеш за малко да му се нарадвам,а? Hug
Аз съм НЕ чакаща на 23 /събота/,но май вече си чакам лелището смотано-БТ днес ми падна с 1 десета и вече е под 37,така че няма шанс.
Хайде крийте се от жегата,разхлаждайте се и се налсаждавайте на хубавото лято Hug

# 112
Аз да ви кажа за нашето "варикоцелеJoy
Отивам аз на преглед,че бебо не става.Носим и спермограма.Лекаря я погледна и ми каза да изляза.Викам си "леле какво ще прави мъжо вътре". Оня само му барнал с голи ръце мадурките и му казал веднага "Ааааа имаш варикоцеле утре ела да те оперирам" И му взел 36лв. Излиза мъжа ми от кабинета бял като платно.Половин час неможе да ми каже какво му е казал. На другия ден веднага на уролог който каза" какво варикоцеле всичко ти е наред". Ето на неговото варикоцеле сега е на годинка и три месеца а другото ще се ражда след месец и половина. Joy
Само искам да вметна, че варикоцелето е много голям проблем, и като минала през две операции мога да кажа хората да си обръщат внимание защото от преди операциите положението беше трагично, а вие на какъв шарлатанин без елементарна апаратура сте попаднали не знам, но не трябва да се подценява този проблем, много жени с мъжки фактор след операция от варикоцеле забременяха, радвам се, че при вас нещата са се получили  без да ходите по мъките Flutter

# 113
Ами при нас повечето лекари са такива с много малки изключения - може и да сте чували за "бургаските лекари "

# 114
Мили Ванили, честити ти рожденици, да са ти живи и здрави и все да те радват  Hug
Милейди, ама как може толкова готин пич, моля ти се!  Mr. Green

# 115
Ами при нас повечето лекари са такива с много малки изключения - може и да сте чували за "бургаските лекари "
Няма какво да се коментират лекарите навсякъде има некадърни, аз коментирах друго, частни случаи много...

# 116
  • София
mariiche,добре дошла Grinning Малко са хората като вас,които имат желание за повече деца,за което много се радвам и искренно ти пожелавам скоро към отчетни Hug
Миле,няма да се ядосваш сега NaughtyТази вечер ще наваксате,не си изпуснала яйцето Hug
Мили Ванили,Честито на мъжлето и на майчето ти.Нека да са живи и здрави и скоро да им направиш най-желания подарък  bouquet
Калинка,радвам се за добрия развой и нека съвсем скоро да има резултат Praynig Hug
Една от нас,аз ли нещо пропуснах newsm78сега виждам лентичката ти

# 117
  • Манчестер
Момичета, много ви благодаря за прекрасните пожелания  Hug Много си ви обичам  Hug

Диди, питаш как съм ги намерила  Mr. Green . Ти само да знаеш как тъща и зет се разбират  Mr. Green . Тъщата говори само на български , зетя само на английски  Joy Joy Joy ...нема нищо за разбиране, всичко е ясно  Mr. Green . Ама интересно е че верно се разбират  hahaha ...какви смешни случки има само, да не ви разказвам...падам си от смях  Joy Joy Joy .

Милейди, Ерик е страхотен  Hug

# 118
Мили Ванили да си ги нямаме такива...разчовърка ни любопитството а сега няма да разкажеш нито една  смешна случка...Я започвай с разказа веднага Simple Smile
Аз имам приятелка,женена за американец и горе долу ми е ясно за какво става въпрос  Joy
Катерино моме,нали знаеш че сега ти стискам силно палци за + тест след хубавата спермограма  Hug

# 119
bmanolova благодаря Hug. Кураж наистина не ми  липсва що се отнася до гледането на 3 дечица. Единственото, което ме притеснява е това, че съм раждала 2 пъти със секцио и сигурно една евентуална 3та бременност и раждане ще крие някакви рискове. Но, тъй като желанието ми е по-голямо от страха, се опитвам да съм позитивна и да мисля, че всичко ще бъде наред  Praynig

Сега да ви се оплача. Преди малко като се прибирахме с малката от детска градина блъснах едно коте Cry. Карах с 40км, но не можах да избегна удара. Толкова се разстроих, много ми е криво сега  Cry... Добре че поне малката така и не разбра..

Общи условия

Активация на акаунт