Св. Константин и Елена наближава и с късмет всекиго дарява! (18-24.05)

• 12 142
  • 311
  •   1
Отговори
# 90
  • София
me4ekle4e дано да не дочакаш, а да видиш  EFP

# 91
Niq, аз ходя веднъж годишно на мамолог и моята лекарка ми е казала, че до 35 годишна възраст не се препоръчва мамограф, а само на ехограф се гледат гърдите (мен само така ме е гледала), след 35 - мамограф всяка година (тогава вече започва по-рисковата възраст). Успех и дано да нямаш повод за притеснения  Praynig

# 92
  • В сърцето на живота!
me4ekle4e имаш моите  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Hug

# 93
  • Манчестер
Здравейте момичета  Heart Eyes

Днес моето майче и моето мъжле имат рожден ден  Heart Eyes newsm68 newsm59 Tada  party023

Заповядайте да се почерпите и да ви е сладко  Heart Eyes

На всички които не чакат  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 94
Ей Мили Ванили къде си го търсила този твоя мъж на датата на тъщата  Laughing Трябва много да се обичат Joy
Да са ти живи и здрави и много  да те радват

# 95
Привет и от мен, девойки  Hug Прекрасен слънчев ден, прекрасна тема от още по- прекрасна авторка, а сега е наш ред да я подплатим както подобава с хубави новини! Обичам лятото и дано то оправдае очакванията ми и да ни донесе много щастливи топли дни и нощи, в които да се сбъднат най- съкровените ни мечти!

Стискам палци за всички, които се нуждаят от тях и дано скоро палцестискането ни се увенчае и с добри вести- не се срамувайте, а новините раздувайте, така да се каже  Heart Eyes

Мили- ванили, да са ти живи и здрави и двамата рожденици! И скоро да ги натовариш с отговорната роля на татко и баба   bouquet

Понеже много време вече само ви лъжа, че ще пусна снимки на песа- разбойник, се взех в ръце и ето най- накрая. Не знам дали първите три на спящата красавица съм ви ги пускала, но следващите със сигурност са нови и са от първата му разходка в двора ни с каишка. Никак не беше доволен... Laughing

Много пъти спирах да пиша и се опитвах да измисля какво да кажа на всички, които пак се лутат из поредната гадна дупка на отчаянието....Нищо не измислих, понеже знам колко са безсмислени всичките "горе главата, споко, и при теб ще стане и прочие", но пък искам поне да ви пратя огромна приятелска   Hug и да ви пожелая все пак животът да докаже своята липса на логика и съвсем неочаквано и изненадващо скоро да ви връхлети новината, че ще ставате мами! Моля се за това от все сърце и душа!!!

# 96
  • В сърцето на живота!
milly vanilly да са ти живи и здрави рождениците  newsm51

# 97
  • София

milly vanilly : Да са ти живи и здрави и скоро да ги зарадваш с 2 чертички!
Ама наистина как си ги намерила на една дата и двамата  hahaha

*MILADY*: Като една голяма кукла ти е разбойника Simple Smile

# 98
Честити рожденици, milly vanilly   bouquet Всичко най-хубаво от сърце на мама и любимия! Моята майка и мъжа ми са пак една зодия през 6 дни юни, но твоите даже на една дата  Heart Eyes Браво, двоен празник!  Hug Весело празнуване!
MILADY, няма такова сладко същество като Ерик!!! Пълни ми душата всеки път като го видя   bouquet Умирам за кучета   animal037
me4ekle4e   fingerscrossed fingerscrossed

# 99
  • София
milly vanilly честит ти двоен празник! Да са ти живи и здрави  bouquet

# 100
мили ванили, честит ви празник  Hug много да те слушат  Hug Особено мъжа  Hug Желая ви от сърце много усмихнати моменти   bouquet
Milady, супер е кучо  Heart Eyes Особено там, където си хапе каишката  Crazy И аз имам куче и се чувствам страхотно с него. няма такава позитивна енергия.....чиста любов  Hug

# 101
milly vanilly,  да са ти живи и здрави рождениците  bouquet и да имате много поводи за радост

Милейди много е пораснал тоя сладур.Много е сладък Heart Eyes

# 102
  • На планетата Земя
Милейди, стократно да ти се връщат милите думи и пожелания. А кучо е пораснал, личи си. Ама си имате занимавка в къщи. Не ми се мисли!  ooooh!

Мили Ванили, да са ти живи и здрави любимчето и маменцето. И това ако не е съдба с еднаквите дати!  Peace

# 103
Niq, аз ходя веднъж годишно на мамолог и моята лекарка ми е казала, че до 35 годишна възраст не се препоръчва мамограф, а само на ехограф се гледат гърдите (мен само така ме е гледала), след 35 - мамограф всяка година (тогава вече започва по-рисковата възраст). Успех и дано да нямаш повод за притеснения  Praynig

Записах се за ехограф за утре . Благодаря за информацията и пожеланията , ще пиша за резултата  Hug

# 104
Аз като ходих на мамограф ми отказаха - направиха ми изследването с ехограф и казаха,че ако се види нещо притеснително тогава ще ме видят на мамограф.Била съм малка  Laughing
Niq_23 , не се притеснявай за утре  Hug

Общи условия

Активация на акаунт