Св. Константин и Елена наближава и с късмет всекиго дарява! (18-24.05)

• 12 140
  • 311
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро  Simple Smile
Мушвам се само да ви поздравя и да ви пожелая ден с много  EFP

А сега да продължавам с работата  atwork

# 76
  • София
Здравейте, момичета! Много сте изписали, аз сега се връщам от командировка ивече съм на линия.
Да се наредя и аз на прашеца, че ще ми трябва тази седмица, дано да хвеним момента!
Миле, на теб също успешно ловуване! Кой знае, може пък заедно да се похвалим другия месец  Praynig
Мемориа Hug, дано теста да не е отчел правилно и да стане това, което искаш Praynig
Бебка, и на теб ти пожелавам да се зарадваш и да не дочакаш лелката!
На всички момичета - хубава и най-вече успешна седмица!

# 77
Добро утро на всички, лек и слънчев ден ви пожелавам. smile3525

smile smile  Praynig Praynig Praynig, дано лелката не се появи въобще!

mariiche добре дошла и бързода си ходиш при "отчетени", пожелавам ти моменце, че така като гледам имаш две принцески,....но то си е Божа работа.

bibi76, Alexandria, miminca, issi_82, Ralipo,Mileto, ٭۪۫۰ Сливница, Niq_23, bmanolova и всички други на фронта  Hug Hug Hug   love001

Успех

# 78
  • София

Добро утро на всички  Hug

amanita: За въпроса на miminca, аз не съм с големи гърди (даже да не кажем жена магьосница  hahaha) и въпреки всичко
лекарите препоръчват веднъж годишно да минавам на мамограф. А съм си говорила и с лекарите, които сам е преглеждали
според тях големите гърди са по-сложни за преглеждане с мамограф, но това не значи, че малките не трябва да се гледат.
(Тези разсъждания са от моя опит и разговори с лекари... на мамограф - веднъж годишно  Peace )

И .. чакам някой да се похвали вече с 2 чертички.. крайно време е  Heart Eyes

# 79
Така няма да се разберем,момичета Naughty Naughty Joy Joy Joy hahaha
Къде са положителните тестчета, аз поне знам за няколко,ама те не си казват Joy Joy Joy Joy
Та сега да кажа защо пуснах темата:
1.Да напълним темата с положителни тестчета и да хванем всички яйца, т.е. след 2 седмици положителните тестчета да се броят на мое име Mr. Green
2. Да си "видя" моите стари дружки Hug Hug Hug Hug
Така, че стягайте се и вадете тестчетата Peace Heart Eyes

# 80
Много ви благодаря момичета за топлото посрещане. Hug
rali_bt мерси за пожеланието. Много ми се иска едно момченце, но и момиченце няма да върна, само да е живичко и здравичко.

Пожелавам на всички успешен ден с добри новини и положителни емоции!

# 81
  • София
Здравейте, момичета!  Hug

О, Алчо, щом темичката ти важи за след 2 седмици - супер!  Grinning Събирам бременни вирусчета - и от теб, и от АманиткаHug     (Ти няма ли да пишеш?  Crossing Arms )

Марийче, добре дошла!  Hug  И ние работим за трето. Историята ни е подобна. И ние преживяхме загуба. Надявам се всичко това да ни е зад гърба и да ни предстоят хубави неща!  Praynig Praynig Praynig

Точенце, миличко, гушкам те!  Heart Eyes И аз вчера бях с потънали гемии... Дано скоро се зарадваме истински... Търпението наистина се изчерпва понякога...  Hug

Иси, добре завърнала се. Надявам се, че си се възстановила добре и сега - с нови сили!

Хубава седмица на всички!   bouquet

# 82
Добър ден момичета   bouquet

И аз се нареждам за прашеца, пък.

Mile, bibi, caritas - мерси, момичетаа за стиснатите палчета, ама не е станало този път  smile3516

Продължаваме нататък и дано скоро се отчетем всички  Praynig Praynig Praynig

# 83
Здравейте, мили момичета!  Hug  Hug  Hug
Пожелавам ви много хубава седмица, пълна с положителни тестчета  EFP
Поръсвам ви с прашец babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
То не че много имам за ръсене много ми е малка точицата още ама съм пълна с позитивизъм, че всичко ще е наред та искам малко и на вас да дам. Виждам, че някои от момичетата са ги налегнали мрачни мисли и ми става много мъчно. Cry Моля ви, недейте така! Само си вредите. Мислете за топлото време, намирайте си повече занимания навън и се наслаждавайте на любимите си хора.
Гушкам ви всички  Hug  Hug  Hug

# 84
  • София
Здравейте момичета и момче  bouquet
Наминавам да ви пожелая хубав ден Simple Smile
и да се отъркам в бременния прашец  Wink дано се заразя  Praynig
повече не пиша че лошите мисли не са ме напуснали все още  Rolling Eyes
да не скапвам настроението  Hug

# 85
  • На планетата Земя
Здравейте, дружки!

Я какво слънце пекнало навън! Радвам се на всички бременлинки, които ни навестяват тук.
Весело ми е и заради issi82 и miminca, които отново са в нашите редици  Laughing

Алчо, веднага да издаваш бременните, които се крият. Аз вече се оплетох на възел от стискане на всякакви крайници, те ще ми се крият  #Cussing out #Cussing out #Cussing out ААААА, не е честно!

кате-пате, пиши, моля те всичко, което ти е на сърце. Нашето настроение също е променлива величина.  Hug

# 86
  • В сърцето на живота!
Здравейте  Grinning
Видяхте прашеца и всички се наредихте,а? Laughing Па аз последна разбирам  Crossing Arms
Много е горещо тук Tired
Хайде вадете  EFP вече Mr. Green
Лек ден  Hug

# 87
хайде и аз да се наредя тогава  newsm47 на прашеца!
утре ми е датата за М и  Praynig или да дойде утре или въобще да не идва!
 чакам и аз да видя.., да се похвалите с 2 чертичкиии,че нещо липсват тези дни. Въпреки,че не съм много активна ,чета ли чета ,следя ли следя  Hug

# 88
Писах,писах,писах и нета ми спря  Twisted Evil
Ама какви са тези черни мисли от някои - я по ведро - лято е /почти/ , повече усмивки и повече  luvbed Слънцето е голямо ще ни огрее всички
Тъкмо щях да пиша,че Аманитка е в 8м. а не в 7м. и видях,че тя се е появила  Hug Ние с нея си бременеем заедно. Месец и половина остават ама какви - тук в Бургас е страшна жега.
mariiche, браво за куража за трето детенце - и ние като си родим това можем да опитаме пак за момченце  Joy
Виждам,че има момичета още от "моето време" тук преди 2г. - пожелавам ви скоро да гушкате най-пухкавите бебчета и да не се отчайвате. Hug

# 89
Привет и от мен. Аз НЕ чакам в неделя. така че все още се надявам  Heart Eyes
Bebka, а дано ни огрее този месец  Hug

Общи условия

Активация на акаунт