Св. Константин и Елена наближава и с късмет всекиго дарява! (18-24.05)

• 12 112
  • 311
  •   1
Отговори
# 30
  • На планетата Земя
Здравей, bmanolova! Чакаме снимчица с нетърпение. Аз също не съм забравила за моите от Полша. Но качването обикновено го правя вечер, а тези вечери не искам да ги губя със седене пред компа (ако се сещате какво имам предвид - да не разваляме либовната атмосфера)

Детенце още не е добре и днес съм си в къщи. Вчера беше с болки в ухото, днес е с лека температура 37.2. Много е жизнена, но не е за градина. Следобеда ще я заведа при педиатърката, да видим дали ще чуя нещо по-различно от това, което си знам - вирус, изчакване, силна храна, чайове. Да видим.

Ловуваме. Вчера чаках теста да е +, но тестовата пак беше по-бледа. Да видим днес следобяд какво ще покаже. Този месец малко нестандартни показатели, ама то май в такива случаи чудесата се случват.  Praynig

# 31
  • София
Миле,ще се справи детенце с този вирус,пък и сама казваш,че е жизнена /явно на майка си се е метнала да не се огъва и предава Grinning/ ,с повечко чайчета,храна и почивка ще се чувства по-добре.А температурата с какво я сваляте?Относно тестовете,показват различно и едва ли не трябва да си експерт,но започвайте ловуването от тази вечер и ще видиш как ще хванете яйцето Heart Eyes

# 32
Здравейте и от мен. И аз да се запиша в хубавата темичка!
И ние тази седмица ще ловуваме Simple Smile
Миле дано се оправи детенцето по-бързичко и да е още по жизнерадостно Wink
Прегръдни на всички  Hug успешна седмица!

# 33
Mile, shosho - успешно ловуване, стискам огромните палци бойците яко да щурмуват  fertilization fertilization fertilization smile3540

На мен нещо странно ми се случва с цикъла - на 15-ти го чаках, не дойде... Направих тест на 16-ти - отрицателен. Вечерта уж дойде, ама прецапа едно кафеникаво и спря. Вчера нищо, днес до обяд - нищо. Сега пак прицапа ама едва едва..   newsm78 До утре ако не дойде като хората пак ще правя тест. А иначе женските ми "даровитости" сякаш ще се пръснат, ама не се оплаквам де - поне веднъж месечно и аз да имам цици и да изглеждам женско tooth

# 34
Ааа, Мемориа, много съмнително звучи това! Утре нов тест и те чакаме с двучертичкови новини! Praynig

# 35
Здравейте и от мен! НЕка тази седмица бъде много щастлива за всички, които "НЕ" чакат Praynig Praynig Praynig Praynig
Мемориа, ха дано ни зарадваш мило, тестовете често показват отрицатрелни резултати когато са направени по-рано Hug
Mile, shosho , да се постараето в лова. Миле, дано детенце е по-добре Hug
Мили-Ванили, много ми хараса думите ти Heart Eyes
Мамче, Ивенце , много ви благодаря и да ви се връща поне с две принцески наведнъж Heart Eyes
.◦♥Toche♥◦. , защо ще се тормозиш за тези 3-4  кг Hug
Усмихвайте се по-често чудеса се случват всеки ден Heart Eyes Heart Eyes

# 36
  • в кукувиче гнездо
xaide i az tuk!!! uspeh na vsichki za dve chertichki

# 37
Мемориа и на мен това ми звучи много подозрително, в добрия смисъл на думата естествено. Двете чертички на тестовете понякога се показват малко по-късно, така че дано ни зарадваш утре!  Peace

# 38
Колкото до мен... от вчера съм оциклена... с което пак си доказах - и с планиране и без, чудесата просто не стават... може би някой ден.... може би
Hug Hug Hug
За Щи,и всички отчаяни(включително и мен),поствам тази мисъл,която много ми допада:„Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса. Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо." Peace (Все някога ще дочакаме и нашето си ЧУДО,надявам се) Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Жени,благодаря ти за пожеланието!  bouquet
Миле,желая на малката бързо преборване на вируса,и с по-малко "екстри"! Praynig А ти нападай мъжо,по-бледа или не,дерзайте. Laughing
БИ,драго ми е да те "видя". Heart Eyes

Мемориа и на мен това ми звучи много подозрително, в добрия смисъл на думата естествено. Двете чертички на тестовете понякога се показват малко по-късно, така че дано ни зарадваш утре!  Peace
Късмет и от мен! fingerscrossed fingerscrossed

# 39
Цоп и аз в бременната темичка на Алчо Hug
Дано да ни е на късмет на всички Hug

# 40
  • На планетата Земя
Леле, Мемориа, дано спре съвсем зацапването!  Praynig Praynig Praynig

# 41
И аз да се цопна тук. Аз не чакам в неделя. НО нещо ми се струва, че нищо не е станало. Въобще не ме болят гърдите и нищо не усещам  Rolling Eyes Още няколко дена ще се надявам де  Praynig
Успех на всички ловуващи  Hug

# 42
И аз да се цопна тук. Аз не чакам в неделя. НО нещо ми се струва, че нищо не е станало. Въобще не ме болят гърдите и нищо не усещам  Rolling Eyes Още няколко дена ще се надявам де  Praynig
Успех на всички ловуващи  Hug

Айде сега, не се отказвай предварително! Hug
Моите като ме болят, все едно ще се пръснат... много важно!  Crazy

# 43
хайде и аз да се запиша,че в сряда НЕ ЧАКАМ ЛЕЛЯТА  ,макар че ми казаха,че няма шанс да е станало ,като нямах фоликул,но аз пак си се надявам  Crazy

caritas,  Wink Praynig

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 15:45 от _БЕБКА_

# 44
хайде и аз да се запиша,че в сряда НЕ ЧАКАМ ЛЕЛЯТА  ,макар че ми казаха,че няма шанс да е станало ,като нямах фоликул,но аз пак си се надявам  Crazy

Бебка, питай Аманита за неспукания й фоликул... вече е в седмия месец.  Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт