Св. Константин и Елена наближава и с късмет всекиго дарява! (18-24.05)

• 12 123
  • 311
  •   1
Отговори
# 225
caritas, съжалявам, мила  Cry Така се надявах за теб! Дано следващия месец е твоя.

А останалите пращайте лелките при мен!!!
Сега ще ми се смеете като ви кажа какво направих...но... Както и да е, този месец не бебеправихме, но имах ужасни болки в гърдите от 2 седмици и все пак си купих един тест, който разбира се е  EFN
Толкова са били прави хората като са казали, че надеждата умира последна!

# 226
Съжалявам, че ще ви разочаровам, обаче тоя месец при мен две чертички няма да има.
Благодаря за стиснатите палци, момичета, но ги пренасочете към другите НЕчакащи.

Hug Hug Hug представям си какво ти е  Sad и аз като чувствам нещата, които стават долу (като че ли ми праща предизвестие) и аз утре, в други ден ще съм с "изядена пастичка" Crossing Arms
Нищо,момичета другият месец идва  Crazy

# 227
  • На планетата Земя
каритас  Hug
... този месец не бебеправихме, но имах ужасни болки в гърдите от 2 седмици и все пак си купих един тест, който разбира се е  EFN

bgmamma123, ще ме съсипеш! Не знам да плача ли или да се смея! Това трябва в рамка да се сложи.

Толкова е силно желанието на всички, че на всякакво чудо се надяваме. Моля се всеки ден за всички нас!  Praynig

# 228
  • София
П
Здравейте мили момичета Simple Smile може би никоя от вас не ме познава вече тук но преди аз много редовно пишех в тази част на форума от година вече не но Mr. Green,  много ми се иска да кажа на някого който наистина ще се зарадва имам  EFP
искам още да ви кажа никога не се отчайвайте чудото ще стане рано или късно Hug
много целувки от мен и успех на всички  bouquet

Рошко, аз те помня слънце, много се радвам за теб и ти желая лека и безпроблемна  Hug

Пете, ти питаше за мен нали  Heart Eyes тук съм и ви следя редовно, какви ги вършите  Hug

# 229
  • На планетата Земя
Корнелия, радвам се да те видя! Не изчезвай така съвсем.

# 230
  • София
Миле, слушам и изпълнявам  Mr. Green

# 231
Добър вечер.Ще ме прощавате че нахълтвам в темата ви ама ида зарад тая стара кифла несериозна,дет една година ни коз ни вес от нея.РОШИ А ЧЕСТИТО ДУШКО.НИЕ СТАРИТЕ КУЧКИ ТЕ ПОМНИМ.ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО СПОКОЙНО БРЕМЕНЕЕНЕ,ЛЕКО РАЖДАНЕ И ЕДИН ЗДРАВ И КРОТЪК БЕБОКИ.  bouquet Hug
Мацки а дано Роши ви е на късмет и да има до неделя още положителни тестчета.
ЕХ КАК ДРАГО МИ СТАНА..... Heart Eyes

# 232
Добро утро на всички  Hug

Аз тази сутрин съм много ранобудна, даже вече един тест изпрасках Embarassed  Естествено, че има втора чертичка, защото е от тези дето съм към тестовете за овулация, пък аз там винаги виждам втора бледа черта. И хем знам, че нищо не значи, хем й се радвам..луда работа  smile3555

ro6ko честита бременност и от мен  bouquet Леки и прекрасни девет месеца ти желая.

Слънчев и усмихнат петък от мен момичета! Hug

# 233
rainyyyyy, честит рожден ден, миличка!

http://www.aflowershop.ca/images/P/bouquet_bag.jpg

Да си здрава, много обичана Жена, много усмихната и все така жизнерадостна! В много скоро време да се радваш на едно малко, сладко чудо!!!

caritas, и ние се надявахме с теб, но няма място за отчаяние, ще си пробваме, докато и при нас не дойде тази радост  Heart Eyes

# 234
Добро утро на всички  Hug

Аз тази сутрин съм много ранобудна, даже вече един тест изпрасках Embarassed  Естествено, че има втора чертичка, защото е от тези дето съм към тестовете за овулация, пък аз там винаги виждам втора бледа черта. И хем знам, че нищо не значи, хем й се радвам..луда работа  smile3555

ro6ko честита бременност и от мен  bouquet Леки и прекрасни девет месеца ти желая.

Слънчев и усмихнат петък от мен момичета! Hug

mariiche, ама как така спокойничко го съобщава,все едно нищо не е станало Laughing
Ма моля ти сеееее, няма ли да вземеш друго тестче. КАк само ни държи в напрежение Hug Hug Hug
Сигурна съм ,че и другият ще е с 2 черти  Praynig

rainy, честит рожден ден и от мен. ПОжелавам ти след 2 месеца пак да видим 2 черти и да си много щастлива и здрава Hug

# 235
  • гр.В.Търново при моя любим
Добро утро на всички.

rainy ,Честит Рожден Ден  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetМного щастие и късмети много сбъднати мечти Heart Eyes

caritas,  Hug Hug Hugпожелавам на теб и всички нас другия месец да е нашия.

Аз да ви се оплача ми закъснява 6-ти ден,и май ще се ходи на чичо доктор за един профилактичен преглед.А с такова нетърпение чаках лелката да си отиде и да започнем наново опитите след близо 2 месеца застой.Милеее и този зъб не минава.......вече втора седмица,а си мислех че като го извадят ще ми мине до 5 дена Cry

# 236
Здравейте момичета, гледам тука сладко-сладко си говорите  bouquet То добре ,че ги има тези форуми ,че иначе не знам дали ще има с кой да си говорим по тези теми постоянно. И аз уж чакам  EFP, ама вече съвсем се обърках-другата седмица вече трябва да се знае. Покрай мен мъжа ми вече съвсем се обърка-по принцип не сме на тема редовно бебеправене-ако стане-ама то всеки месец от началото на годината все има нещо покрай моя цикъл smile3511
Пожелавам ви успех  Peace

# 237
  • София
Рошко и аз те помня, душко.... Много се радвам за тези хубави новини, с които се включваш тук... Пожелавам ти една прекрасна бременност с много сладко бебче на финала...  bouquet

# 238
  • София
Добър вечер.Ще ме прощавате че нахълтвам в темата ви ама ида зарад тая стара кифла несериозна,дет една година ни коз ни вес от нея.РОШИ А ЧЕСТИТО ДУШКО.НИЕ СТАРИТЕ КУЧКИ ТЕ ПОМНИМ.ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО СПОКОЙНО БРЕМЕНЕЕНЕ,ЛЕКО РАЖДАНЕ И ЕДИН ЗДРАВ И КРОТЪК БЕБОКИ.  bouquet Hug
Мацки а дано Роши ви е на късмет и да има до неделя още положителни тестчета.
ЕХ КАК ДРАГО МИ СТАНА..... Heart Eyes

Ей......Муши......ма много сте пораснали!!!! HugЛеле......Как сте,много се радвам да видя теб и Рошко тук! HugМного целувки от мен и на двете ,а ти отделно да праснеш на малката една целувка по дупарата!!!  bouquet

# 239
Муши,Бубето , кажете този Рошко Верчето от Сливен ли е ,че не се показва да ме светне  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт