Я да те питам тебе ако твоето дете беше със здравословни "проблеми"(недай си боже) и навсякъде ти отказваха, щеше ли да се хукнеш по медии и тем подобни, да не говорим за скъпи съдилища , да станеш известна из целия град, особено известна с това, че детенце ти е с подобен проблем, защото това си е проблем, и градът да го сочи с пръст после....щото знаеш, че такива глупости най се помнят. Е, аз не бих се навирала в очите на хората......Има моменти (частни случаи като този) , в който "с рогата напред" и с лозунгите нищо не става..... (не говорим за взимане на диплома без да е ходил на училище , нали

Гордея се със всяко негово постижение, не крия проблема му.
Не дай си боже да имам повод но ако ще е така, не само в медиите ще тръбя а и до "Москва" ще стигна и хич ама хич не ми дреме какво ще си помислят и какъв етикет ще му сложат някой тъпанари. Умните и интилигентните хора чието мнение ме интересува, даже няма да им хрумне такива глупости да мислят.
Възмутена съм от постинга ти, това си е (до колкото разбрах) един обикновен химотом, който в между прочем всеки от нас може да го има и да не подозира за това, а какво става ако детето ти с нервни или психични или пък серьозни здравословни проблеми, ще го криеш от хората за да не ти лепнат етикет

За да се справиш с какъвто и да е проблем трябва да го приемеш и да си простиш че го имаш, да се чувстваш отговорна а не виновна.
Да си поставиш цели и да се стремиш към тях, да си смела и да търсиш.
А мисли подобни на "Какво ще помислят хората" да ги завреш..........