Я да те питам тебе ако твоето дете беше със здравословни "проблеми"(недай си боже) и навсякъде ти отказваха, щеше ли да се хукнеш по медии и тем подобни, да не говорим за скъпи съдилища , да станеш известна из целия град, особено известна с това, че детенце ти е с подобен проблем, защото това си е проблем, и градът да го сочи с пръст после....щото знаеш, че такива глупости най се помнят. Е, аз не бих се навирала в очите на хората......Има моменти (частни случаи като този) , в който "с рогата напред" и с лозунгите нищо не става..... (не говорим за взимане на диплома без да е ходил на училище , нали
)Гордея се със всяко негово постижение, не крия проблема му.
Не дай си боже да имам повод но ако ще е така, не само в медиите ще тръбя а и до "Москва" ще стигна и хич ама хич не ми дреме какво ще си помислят и какъв етикет ще му сложат някой тъпанари. Умните и интилигентните хора чието мнение ме интересува, даже няма да им хрумне такива глупости да мислят.
Възмутена съм от постинга ти, това си е (до колкото разбрах) един обикновен химотом, който в между прочем всеки от нас може да го има и да не подозира за това, а какво става ако детето ти с нервни или психични или пък серьозни здравословни проблеми, ще го криеш от хората за да не ти лепнат етикет
За да се справиш с какъвто и да е проблем трябва да го приемеш и да си простиш че го имаш, да се чувстваш отговорна а не виновна.
Да си поставиш цели и да се стремиш към тях, да си смела и да търсиш.
А мисли подобни на "Какво ще помислят хората" да ги завреш..........
вие сте го ударили на зоопарк

спри да му слагаш етикети и/или диагнози и/или ще взема сериозно да взема отношение по въпроса. Досега кажи ми кой лекар ти каза, някаква конкретна диагноза или проблем на малкия та ти продължаваш да подценяваш детето
ама не пред всеки явно...
по ник)