ПАЗАРДЖИК - 39

• 16 962
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте пазаджишки мами.За пръв път се включвам в темата.Предварително се извинявам ако сте го коментирали и сам пропуснала  bouquet
Предстои ми подготвяне на бебешките дрешки.От скоро съм се заровила из разни форуми и прочие,и така реших за бебока да използвам прах за пране 'Сано максима',но не мога да го открия в Пазарджик , има ли го въобще в нашия град.
  Предварително благодаря  bouquet

# 256
Здравейте пазаджишки мами.За пръв път се включвам в темата.Предварително се извинявам ако сте го коментирали и сам пропуснала  bouquet
Предстои ми подготвяне на бебешките дрешки.От скоро съм се заровила из разни форуми и прочие,и така реших за бебока да използвам прах за пране 'Сано максима',но не мога да го открия в Пазарджик , има ли го въобще в нашия град.
  Предварително благодаря  bouquet
Има го в Тарита в Табакмаркет на Ботев и в РМ (до Примаверата)

# 257
ЧРД на Младен! Да е здрав и щастлив!  bouquet
Я сега Мечтание да си признава коя е, че аз съм си от Устрем също! Mr. Green

# 258
Момичета разубедихте ме за Калина Малина тя ни е най- близко та затова ние първо там отидохме Thinking
Марито живеем точно срещу чилииския блок, но аз дълги години живях в София та не познавам много хора от квартала

# 259
уинтър, за последен път ти казвам, че не се опитвам да убеждавам никого - излагам позицията си. За сметка на това ти продължаваш да обиждаш - Предците ти явно са те научили единствено да обичаш страната....и на нищо друго....Поне това показваш.....  Нямам никакъв комплекс относно финансите,моите комплекси са от друго естество ..... казах, че имаМЕ глобален комплекс. Написах примера, за да покажа колко мразя да ми искат .......( Аз пари имам, ти мен не ме мисли, но не съм си ги намерила на улицата)Напротив, даже адски ме дразни тази просия по градините.............. Въобще не си прочела това, което съм написала. И след като НЕ го четеш, не се опитвай да го коментираш, защото става нелепо.
Поздравления между другото за нивото на българския, което владееш Peace

Цитат
Едно време поради тази причина не записах детето си там. Първите въпроси на г-жа директорката Соня Хай бяха - Какво работите вие и съпруга ви? Хъката-мъката ....
После като разбра , че е частник, а и не пропусна да ме огледа колко злато нося  и каза- Ами заведението ни е страшно желано, но виждам, че сте интелигентни хора (как пък разбра от две изречения, и то съпругът ми не беше с мене)......така че няма да има проблем за детето. И удари един мигач.... Еми какво да ви кажа....... Егати "просякинята" е това за мене.... Като знам колко пари им искат на родителите и как вечно мрънкат за "дарения" на по-платежоспособните родители.....  Еми няма пък детето ми да ходи там.....
Аз подкупи не давам! Да се не знае и политиката, дето ми я водеше......

Хайде пак го прочети! ooooh! Че наистина ще се усъмня в българския ти

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 20:16 от Мечка Малинарка

# 260
Момичета разубедихте ме за Калина Малина тя ни е най- близко та затова ние първо там отидохме Thinking
Марито живеем точно срещу чилииския блок, но аз дълги години живях в София та не познавам много хора от квартала
В интерес на истината това не е проблем за децата, имат хубава база и що-годе добри педагози.......

# 261
Мечтание, ние живахме в този блок до преди 1 година бе...

# 262
ЧРД на Младен! Да е здрав и щастлив!  bouquet
Я сега Мечтание да си признава коя е, че аз съм си от Устрем също! Mr. Green
И аз съм живяла там близо 18 години. Марито, тебе те видях, познах те по сладкото аватарче (що го махна)

# 263
Знаете ли какво забелязвам много често в България.
Общуваш с някой човек и на пръв поглед може да се каже че е нормален човек, но започнеш ли да говориш с него по прямо или пък не дай боже да стане спор между вас, най често минава на лични обиди, затваря се и не чува каквото и да му обясняваш.
Аз винаги съм готова да чуя мнение, даже ще стърпя лични нападки, трудно приемам само когато някой прави изводи без да се замисли че човек има право на мнение различно от твоето.

С Гери с която се познаваме лично и сме почти винаги на различни мнения, затова вероятно често спорим, някак си успяваме въпреки че спорим да се изслушваме и да приемем че всеки има право на неговото си мнение.
Как става че едни хора са доста прями с теб и спорите доста, но все пак успяват да спорят по въпроса а не ......... кой кого на какво е научил и да ти спомене и роднините.

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 22:51 от winter

# 264
  • Пазарджик
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МЛАДЕН !!!
ТЕД, да е живо и здраво момченцето ти   bouquet !

# 265
Честит рожден ден на Младен на Теди  Hug
Да е здравичък, да не притеснява мама и тате , да играе и лудее, да е щастливо и обичано дете  Hug

Дъждовна сянка благодаря ти за ръкохватките  Hug Много ми харесаха Hug  Ако шиеш и престилки - брой ме  Peace

Зора дано Личката се размине и вече не ти създава главоболия - да е здравичък  Hug

Мименцето  същия прах САНО го има и в магазина за перилни препарати точно до Колоната. Магазина е точно до павилиона с джобовете където правят - дали ми разбра упътването  Thinking

олеееееее .....какви сте ги забъркалииии  ooooh!

тъй  newsm78 само да не пропусна нещо, въпреки че знам  че когато двама си "го мерят" аз да се не меся...ама не мож са стърпя  Mr. Green

......................а и мен се ме учили, че ако искаш да съхраниш приятелства не спори на тема: политика,футбол и религия.
Като се замисля не сме спорили на нито една от темите  Thinking

[quote ]
Ех Лили, Лили ако повече хора разсъждаваха като теб нещата щяха да са много по-добри за всички...
Ако не бяха твоите прадеди ние и досега щяхме да сме част от една друга империя............
[/quote]
Хъъъъм  Thinking  ако не бяха прадедите на Лили (разбрахме все пак, че не те са и прадеди де) сега Бг щеше да е англоговоряща държава...и ехеееее колко по различно щеше да е всичко  Rolling Eyes

Цитат
...............Това е разбирането на човек, който за щастие е роден и живял в друга страна.
Ми... аз съм малко патриот ли го наречи, националист ли ако искаш , ама ми е чуждо това  Rolling Eyes 
Аз съм щастлива че съм родена тук в Бг, разбрахме че Лили не е щастлива от факта че не е родена тук.....само чисто статистически - кой се чувства добре или не добре че е роден ТУК? - просто от любопитство   bouquet

аз ще обобщя   Mr. Green  :  мисля че и двете си четете постингите по диагонал, защото е видно че "не се изслушвате"   Naughty
Видно е че за различни неща говорите...
Комичното в цялата ситуация е, че познавайки ви и двете - Нина по-малко, Лили доста повече  Heart Eyes  - си приличате в много, ама много отношения  Peace  и бихте били доста силна , непробиваема коалиция  Heart Eyes

# 266
   Разбира се, че се чувствам добре, че съм родена тук...
   Само дето нямам база за сравнение... Simple Smile

# 267
иииииии скорпион  Close  кой тА питА имаш ли база за сравнение, нямаш ли, а?    Mr. Green
все да кажеш нещо, дето не са те питали  Crossing Arms  обърка ми цялата статистика сега  Joy

# 268
Цитат
Мечтание, ние живахме в този блок до преди 1 година бе...
Ха така и да не се познаваме  и децата са ни набори Hug

# 269
ЧРД на МЛАДЕН със закъснение!  bouquet
Ted_, да ти е жив и здрав! Peace

Общи условия

Активация на акаунт