Диета с гречка (елда)

• 177 212
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Олеле дано да издържа  Grinning да ям само това 7 дена.......

# 631
  • София
Ами... колкото издържиш.. и 2-3 дни, също е добре! Не е хубаво да се мъчиш.
Аз съм решила от 18-ти април /понеделник/ да направя 3 дни само на елда. Ще пробвам първия ден да е само с подправка. Ако се получи - ще пробвам и трите дни. Ако не стане - ще я ям с малко извара, или сирене.  Laughing

# 632
Тъпото е че имам много да смъквам............10 кила , ходя на гимнастика, ходя пеша по 2 часа на ден, диета........ама е трудно. Стискайте палци

# 633
Изправена съм пред сериозен проблем и това е да намеря тъмна елда. Днес отидох до 3 магазина - един ЦБА, Пикадили Център и няма.. намерих само светла, но не искам с нея, защото четох, че другата е по-хубава, а и май на по-добра цена.
Ако някой от Варна може да каже къде я намира елдата ще бъде прекрасно!

# 634
Изправена съм пред сериозен проблем и това е да намеря тъмна елда. Днес отидох до 3 магазина - един ЦБА, Пикадили Център и няма.. намерих само светла, но не искам с нея, защото четох, че другата е по-хубава, а и май на по-добра цена.
Ако някой от Варна може да каже къде я намира елдата ще бъде прекрасно!

Имате ли DM във Варна, аз си взех оттам тъмна елда, за съжаление е ужасно скъпа ( 6.49 за 500 гр. )

# 635
от "макао" си взех преди месец гречка-2-3лв беше.

# 636
Благодаря Ви момичета!
Имаме ДМ, но да отида до МАКАО е по-вероятно да стане, така че ще търся там, както и в руските магазини, за които се сетих вчера, но не са ми по път, а нямам сега време.
Приятен ден!!!

# 637
в руските е скъпичко.с/у у-ще "димчо дебелянов"има диет магазин и те са вносителите на гречка.

# 638
  • Стара Загора
Здравейте момичета.Включвам се и аз при вас.От утре сън на тази диета (твърда съм ) и съм решила да я правя 7 дни или по -точно ,ако издържа 7 дни ще продължа още толкова .Имам за сваляне 10 кг . Не съм сигурна ,че ще мога чиста да  консумирам елдата ,но имам хималайска сол ( която е много полезна ) и ще слагам от нея по много мъничко  Crazy .Не пия ,така че алкохола няма да ми липсва ,кафето го пия само с мед ,но ще се опитам да махна меда  Peace Стискайте палци,ще се отчитам всеки ден  Hug
Успех и на останалите!

# 639
  • София
Veni76   bouquet Успех ти желая! Пробвай я със сол, така е най-добре, ако не й слагаш друго.
Аз другата седмица от понеделник ще остана за 3 дни на елда.
labello Hug успя ли да купиш елда?
dream78m  Hug как върви? Справяш ли се?

# 640

dream78m  Hug как върви? Справяш ли се?
[/quote]

Привет от мен, аз се отказвам официално - просто щях да повърна при едното ядене и............приключвам с елдата в този и вид. Но ще я включвам в менюто си и ще следя темичката. Връщам се на месо и салати..........по добре ми действат. Успех на всички  bouquet

# 641
Сноучева, не успях да купя, проверих къде ли не.. и една продавачка каза, че сега не се внасяло от известно време кафява елда и ми каза, че тя била бланширана, а другата не.. което не ми реши проблема..

И сега искам да питам, толкова ли е по-гадна светлата от тъмната? Наистина ли се разкашква и не е ли вкусна като другата... Никъде не се намира кафява..  Tired

# 642
в руския има 3 вида -от 3,80 до 6,50лв...

# 643
кафявата е препечена и вие можете да си я препечете на сух тиган (поне така пише на пакетите на светлата елда тук във ФР,а и за просото така съветват)
предупреждавам след това мнооого хубаво да се изплакне
в руския форум писаха,че диетата върви и с продукти от елдово брашно
на мен сухарчетата са ми вкусни и без нищо,а елдата я ям винаги със сирене
лек ден  bouquet

# 644
  • София
И сега искам да питам, толкова ли е по-гадна светлата от тъмната? Наистина ли се разкашква и не е ли вкусна като другата... Никъде не се намира кафява..  Tired
Ами за мен е много по-кофти, ама като няма от другата - и с тази ще свикна! Просто... навярно е въпрос на навик. Може би понеже винаги съм купувала само от тъмната, и като я пробвах другата - не бях във възторг.
Ще се наложи да свикна, не е толкова страшно!  Laughing Може би е въпрос на внушение, до голяма степен при мен!
В понеделник съм тук - за 3 дни!
Хубав уикенд!

Общи условия

Активация на акаунт