Диета с гречка (елда)

• 177 206
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Здравейте, мацки!
След лутане от диета на диета ( Дюкан, 90-дневна) и какви ли не още, сега съм се спряла на тази. Не че от тях нямаше ефект, но не ми изтърпя търпилото и килцата се завърнаха пак. От 11.04. съм на елда. Аз обаче правя вариант с кисело мляко. Добре ми понася. Мисля да изкарам 10 дни. Днес ми е 6 ден и съм -4кг. Надявам се на по-добър резултат, понеже имам да свалям още 6-7кг.
labello:Елда купих от "Бурлекса" до лятно кино "Тракия", от "Карфур" там дори имаше 2 вида: и кафява и светла и вчера взех от СВА. Имаше и на ДМ, но беше много скъпа 6,50лв., а на другите места е по 4-4,60лв.

# 646
  • София
Здравей, tante Hug Радвам се, че се засичаме и тук!  bouquet
За 5 дни -4 кг е страхотен резултат!  bouquet Помисли си след това, обаче за режим, с който да ги задържиш. Балансиран, който няма да те притеснява! Но може би преди това трябва да направиш една пауза преди да продължиш с преборването на останалите килца. Защото гречката е чудесно нещо, но не за прекалено дълго. Така че... най-много 10-тина дни. Даже е много!
Пак помисли.
Хубав ден! Hug

# 647
  • Варна
Snow4eva:Мисля да продължа с "Японското чудо", но предстоящите празници много ме притесняват  Laughing

# 648
  • София
 Laughing Японското чудо е чудесна за Великденски яйца!  easter
Погледнах някои от дните - ми то... освен яйцата - салата, месо /може да е пък агнешко/
Ако вземеш решение да се откажеш от козунаците /както и аз ще направя/ - тогава ще съчетаеш полезното с приятното - Великден с режим!

# 649
  • Варна
Здравейте, мацки! Честит празник на всички с поводи  smile3525 smile3525 smile3525
Да си кажа днес ми е 7-ми ден на елда. Не съм мръднала на кг., см не съм мерила, но по дрехите нищо  Sad Малко демотивиращо, но мисля да изкарам още 3 дни, и без това имам още цял пакет елда. Поне нямам никакъв апетит, не ми се яде никак, дори и мляко с елда, но ще се насилвам, че да не ми прилошее. Rolling Eyes

# 650
не се притеснявай,тялото не рагира веднага Laughing
аз за 3 дни на елда бях -100 грама Sad
но имах след това ден-празник с яко ядене:mrgreen:и на следващият ден -600 грама
иди та разбери Crossing Arms
не е добре да гладуваш
я си хапни нещо друго един ден и след това пак продължи с елдата
аз така ще направя
успех  bouquet

# 651
  • София
tante78  Hug и аз мисля да смениш нещо. Навярно ще окаже ефект. Права си, че е демотивиращо. Затова хапни някакви зеленчуци за ден-два и после пак, ако искаш.
tania6 Hug
Аз от утре съм тук за 2 дни! Sunglasses Grinning
Хубав ден и успешна седмица!  Hug

# 652
И аз се включвам, от утре почвам 3 дни. Харесвам я на вкус, така че няма да имам проблем. Мисля обаче да я ям понякога и с прясно мляко, защото иначе ще ми е блудкаво съвсем без нищо. Очаквам да не е толкова магически ефекта, колкото да ми даде стимул и старт на отслабването. Като цяло имам нужда да започна от някъде, след това знам какво да правя, ама това начало е толкова трудно, че винаги там увисвам Simple Smile
Аз искам да махна между 7 и 10 килца. Сега съм между 60 и 62, искам да стигна 50 някъде, че да имам буфер от 2-3 кила ако вляза в някакъв период да има накъде да кача без да става страшно, а после да си ги връщам. Допреди две години така бях, справях се чудесно, през повечето време изобщо не ядях определени неща, понякога само си позволявах и успявах да държа,  но нещо се случи последно време и трупнах яко.

Ще докладвам , надявам се не провал Simple Smile))

# 653
Здравейте.И аз ще се включа.Тази зима беше пагубна за мен.Качих около 7 кг и не мога да ги махна.В началото на месеца започнах точкова диета,правих я и се измерих на седмия ден - бях свалила някъде 3 кг.Бях доволна..Реших да не се меря повече,но се качих на 21 ден и свалените килограми си бяха все толкова,което ме демотивира и прекъснах..Гладувах толкова време,а за какво?За 3 кг,които бях свалила още след първата седмица?Сега си облякох летните дрехи от миналата година и съм направо пред криза.Не ми стоят добре,сравнено с миналата година и наистина имам нужда от бързо махане на поне 4 кг.Наистина ще ми подейства много добре това и ще ме мотивира да продължа,защото не знам защо не мога да свалям вече почти нищо..Стриктна съм,тренирам..В омагьосан кръг съм и ако скоро не се махна от него,ще полудея.Веднъж опитах елда и се отвратих,но няма значение - ще я ям поне 5 дни и се надявам на поне 4 кг!
 Дали може да слагам кафява захар,канела или нищо??? ...

# 654
  • Варна
Scandalous: Не искам да те отчайвам още повече, но аз с тази елда успях 3кг. само да сваля за 10 дни, и то ги свалих първите 3-4 дни след това нищо. Гладувах 10 дни и никакъв резултат. И аз като теб съм стресирана, че спрях да свалям кг. Мисля пак да се върна Дюкан, с този режим постигнах най-добрите си резултати. Успех с елдата, може пък при теб да подейства.

# 655
Аз си купих елда, намерих в Карфур кафява. Сега съм я накиснала с вряла вода и утре ще я ям. Не ми изглежда апетитно, но ще се постарая максимално..  Peace

# 656
На мен ми е много вкусна, но за жалост не удържах да ям само от нея. Сега пак ще си сваря, поне през повечето време да ям елда, пък едно хранене да ми е друго, нещо здравословно. Не знам и аз се отчайвам най-вече заради сладкото. С другото успявам да се въздържа някак, но за сладко просто ме подгонва нещо и се провалям.

# 657
  • в колонките
Мишева, Hug
Когато ми се дояде сладичко слагам сварената елда в кисело или прясно мляко,подсладител на вкус,ванилия малко и канела.Супер десерт става.И е ниско калоричен.  bouquet

# 658
Здравейте дами, от вчера и аз съм на елда - 1 вариант - чиста без нищо.
Напоследък имам някакъв ужасен проблем - каквото и да правя , както и да се храня, ограничавам  и т.н само качвам Sad. За последната година съм качила близо 14 кг., ей така неусетно по 1-2 на месец Sad. То не бяха диети, процедури, тренировки и резултат 0 Sad.
Та вчера започнах от 76.8 кг, а днес кантара показа 74.5 кг  Shocked Направо не мога да повярвам, най-вероятно съм изхвърлила основно вода (напоследък май доста задържам, защото ми отичат ръцете и краката), но по-важното е, че ми даде страхотен стимул. Тук съм докрай Simple Smile.

# 659
Здравейте,искам да попитам,значи аз си купих елда небланширана е зелена и като я попарих престоя целя нощ и сега като я хапвам е ужанса .Наложи се да я измия няколко пъти защото имаше някъв слуз и чак покълнала ми се вижда... newsm78 не знам защо така.Моля за някакви съвети,не ми е проблем да яхапвам така ,но да не е нещо вредна ,пък и тази слуз  ooooh!.И да попитам също ,гледах из нета ,но все пак максмилния резлутат ,който може дас е постигне за 10 дни е -6кг ако си само на елда,след това има ли йо-йо ефект.

Общи условия

Активация на акаунт