Диета с гречка (елда)

• 177 225
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте , аз съм нова , тази тема я четох и преди когато правих диета с гречка , но реших ,че ще е по-мотивиращо да се включа тук и да споделям волите и неволите си с вас Simple Smile Последният път когато правих диетата , успях да сваля 5 килограма от 82 , но си позволявах да слагам краставици ,домати и балсамов оцет .Този път съм решила по-стриктно Wink

# 616
  • София
Guave  Hug добре дошла! Чудесен резултат са 5 кг! За колко време? И само на гречка, макар и овкусена ли беше? Правила си я на нещо като салата, доколкото разбирам.

# 617
  • в колонките
 GuaveHug.И аз мила,когато ям елда слагам нещо в нея,че иначе един запек ме хваща  #Cussing out.Ето снощи хапнах елда /и пържолка/  Grinning,и сутринта кантарев веднага отчете -400гр.Аз разбира се не правя диета само с елда,но често я включвам в менюто си,щото съм диабетик и холестерина ми е малко завишен. Naughty.Наистина се свалят килограми с елда,ако някой е решил да пропъди някое килограмче до Великден.
 Приятно отслабване и от мен.   bouquet  bouquet

# 618
Здравейте, мили дами! Изчетох всичките странице и наистина се удивлявам на упоритостта ви и  резултатите от диетата! Браво, все така да продължавате Simple Smile
Аз не искам да правя диета, не ми и нужно - в момента сам 48 кг. Но обожавам да си похапвам елда Simple Smile От два месеца не съм си правила понеже спряха да я продават в Фантастико и все нямах време да търся по другите магазини. Но от седмица по цял ден обикалям и руля из интернет и могазините в София търсейки елда (бланширана, понеже е много вкусна като си я сваря, а зелената много се лигави Sad ) Намерих единствено в Руския магазин на Христо Ботев, но е 6.40 лв за 800 гр!!! Последния път като си купувах беше 2 лв. половинката Sad Sad  А и в интернет страницата на руския магазин пишеше че 800 гр. е 3.90 Sad Много неприятно се учудих Sad Моля кажете ми Вие от къде си купувате елда и знаете ли по евтинко магазинче Sad

# 619
  • София
Stefidka  Hug преди няколко дни видях бланширана в магазин Верди, който е на ъгъла на Екзарх Йосиф и... не се сещам коя уличка - май е Веслец - точно от едната страна на минералните води при Халите. Мисля, че беше към 4 и нещо за 500 гр. Ако искаш, утре като минавам може пак да погледна, за да не те излъжа, но така ми се мерна - на средния, диетичния рафт.

# 620
Мерси Snow4eva за бързия отговор Simple SmileSimple Smile Много скъпа е станала елдата Sad Не знам защо така започнаха да спекулират с цената й. Погледнах в сайта на BG MENU и там има он лайн поръчки от магазин Березка (руския на христо ботев) НО цената на гречката е мноооого по ниска - 3.60 за 900 гр. В сайта пише че цените, които предлагат не са по различни от цените в самите магазини и това много ме обърква понеже точно преди два дена бях в самия магазин и нямаше такава евтина елда. Освен да взема да си поръчам и да видя дали наистина ще излезне на по евтината цена Simple Smile

# 621
  • София
Stefidka, сигурно е различен вид, след като цената е различна. Но пък е доста добра цена, за скокът, който отскоро се забелязва. То беше изчезнала навсякъде заради прекратен внос, но защо се появи на такава цена - нямам отговор. А и никой не ми каза, като попитах. Свиват рамене!  Sad
Поръчай от сайта и сподели после каква е. Hug

# 622
Разговарях със собств на маг,от който от мн год си пазаря и тя ми каза,че откакто е подновен вноса ,няма елда от Русия,а всичката е от Китай,каквото и да се опитват да ви убедят!

# 623
  • София
Нищо чудно, то вече всичко от там идва.... а и си личи, че е различна, не става само с накисване и според мен е друг сорт, не просто друга реколта   Confused Дано не е някоя ГМО (не че някой ще ни каже, дори и да е  ooooh!)

# 624
Здравейте,

От днес се включвам към вашите редици. И се надявам на максимален ефект след 7 дни. Хубав ден на всички!  bouquet

# 625
  • София
dream78m  Hug успех! Как ще я караш - гречката без нищо, или овкусена по някакъв начин?
The Baroness Hug явно е друг сорт, или пък не е бланширана. Може бланшираната, която е леко кафява /а може и да не е бланширана а по друг начин обработена/ затова да става само с накисване. А, със сигурност няма да е ГМО.
ddididd, да... това обясняма разликата в цените, а и в продукта...  newsm78
Ами... каквато е - такава! Като няма от предишната, нямаме избор!

# 626
Засега я карам без нищо, не е крайно гадна..............какво можеше да се слага, нисколмаслено мляко и извара нали? Как стои въпроса с чашата вино вечер?Simple Smile

# 627
  • София
Аз съм пробвала с една подправка, която обичам - самардала. В нея има сол и така не добавям друга.
Може да я направиш както искаш. Колкото е по-чисто, толкова повече резултат ще имаш. Нискомаслената извара и кис. мляко са по-добри отколкото със сирене.
Но дори и само със сирене - пак ще имаш резултат. Горе долу така ги степенувам - само с подправка, с извара или мляко, сирене... Ако е без нищо - ще има най-голям ефект!
Колкото до виното - почти във всички диети се изключва напълно алкохолът, в това число и бира. Сигурна съм, че резултатът ще е по-добър без тях!
Лошото при мен, например е, че от повече от година съм на режими и както се оказва цял живот ще бъда. Т.е. не става въпрос за някаква диета за няколко дни, в които да се огранича.
Така че - моето меню включва всяка вечер бира или вино.
Което обаче, не значи, че те съветвам и твоето да е така! Laughing

# 628
Аз за 3ти път се провалям уикендно с Японското чудо, не че няма ефект, ама искам да спазвам всичко  100% и............се провалям на виното  Embarassed

# 629
  • София
Все си мисля, че ако всичко е наред - 1 чаша вино не би трябвало кой знае колко да провали нещата. По-скоро психически си казваш, че не си на 100 % режимна, но въпреки това - по-добре да се продължи, отколкото да се върнем към стария начин на хранене, при това с гузна съвест  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт