Жената Дева 4 -Девицата на зодиaка :)

• 29 856
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
благодаря!
в една леко неприятна тема в Искам бебе, ама беше част 5 преди няколко месеца - аз доколкото можах, държах фронта

# 571
Ало, девите! тук активност има ли? сега намерих темата, а не сте писали от миналата година!

За много години!

# 572
  • София
Ами,хайде за много години HugНикакви ви няма,не че аз съм тук,но все пак.............Хайде събудете се gydi

# 573
За много години!

Ние не успяхме да си направим девичка, умирам от яд!
Нещо загубих интерес в бебеправенето  Embarassed

# 574
Абе и аз съм тука, ама какво от това. Тъпо, тъпо ......... и как да си го направя остро, като отвсякъде те заливат с  негативизъм

# 575
  • София
И от мен за много години.
Аз бях болна, разболях се на 31ви. Спомням си, че преди години пак бях болна на НГ. Тогава успях само в 12 леко да се надигна и да се здрависаме с моя мъж с шампанското. Тази година мърдах поне Simple Smile

# 576
  • София
Ееее,стига де, не с този негативизъм Naughty,и на мен не ми е розово,но се старая.........Помагам си с книги разни по темата.

# 577
Радвам се, че намерих темата и ви разбутах малко  Mr. Green

Мен напоследък ме е хванал мързела и вкъщи е паднала бомба  Crazy

# 578
Радвам се, че намерих темата и ви разбутах малко  Mr. Green

Мен напоследък ме е хванал мързела и вкъщи е паднала бомба  Crazy

Каква дева си ти тогава  Simple Smile
нали знаеш, че те обичат реда, я бързо да подредиш  Joy

# 579
Здравйте, мами как изкарахте празниците? За много години на всички и мн здраве ви пожелавам newsm51 Close-mas: Доста празници имаше, доста готвене и чистене падна  #Crazy newsm75 newsm28 1dishes, ама имае и доста големи купони, така че няма да се оплаквам много много Mr. Green

# 580
Радвам се, че намерих темата и ви разбутах малко  Mr. Green

Мен напоследък ме е хванал мързела и вкъщи е паднала бомба  Crazy

Каква дева си ти тогава  Simple Smile
нали знаеш, че те обичат реда, я бързо да подредиш  Joy

Чувала ли си за "ред в хаоса''  bowuu Laughing

# 581
  • Sofia
Приемате ли нови попълнения  Grinning?

# 582
Приемате ли нови попълнения  Grinning?

винаги, въпреки, че и аз съм нова тук  Simple Smile

Шуши, "ред в хаоса'' ми е на бюрото в офиса  Joy

# 583
  • София
А за много години и от мен   bouquet

Тодорка Боева ей туй пък за реда и Девите е широко разпространено, ама има голяяяяяяяма разлика между това да обичаш да ти е чисто, ама да не обичаш да чистиш Wink

# 584
  • София
Аз обичам да чистя,и да ми е чисто.Но.....започнах от скоро да се старая да не съм такава,като се замисля колко време губя в чистене,гладене,и т.н. лошо ми става.От няколко дни умишлено съм оставила всичко по течението,старая се да не ми пука като гледам какво са сътворили децата в стаята,ще видим до кога ще изкарам така.Даже спрях да гладя кърпи и чаршафи,дано устискам така Wink

Общи условия

Активация на акаунт