Жената Дева 4 -Девицата на зодиaка :)

• 29 835
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Ами оти да ни нема бре, одим на работа  Flutter, прайм се на работни.

arween44   що така  Thinking ами оплачи се, можем съвет да ти дадем, нали сме от тези,
как` Сийке.

# 661
Ох,какво да ви разправям,работата е на зле...влюбено детето и изоставено,не яде,не спи,10 кг.е свалил за месец.
На фона на всичко това е спрял и да си плаща някакви лизинги и ми идва на вратата съдя изпълнител.Чудо е ви казвам,а ако кажа на баща му и двамата трябва да се изнасяме някъде много на далеч.Не знам  мъжете ви как се справят,но моят критиката го избива на четене,страшна работа е,злата свекърва пасти да яде.По добре да си трая,че иначе тапи за уши в следващите месеци ще трябват.
Оправих работата,като подписах декларация,че аз се задължавам в срок от 4 месеца да ги покрия.Ма много съм ядосана,та чак бясна,ако можех с кеф бих му хвърлила един здрав бой,но някой трябва да ме повдига та да го стигна. Joy

# 662
 ooooh! arween44  наистина имаш  проблеми. За влюбването -.... остави да го изживее, няма как да му помогнеш. С времето ще му мине и това е неговия урок и поука в живота.
Колкото за лизинга, за да дойде съдия-изпълнител е минало доста дълго време, а защо не е споделил с теб .... къде е причината? Недей да криеш от мъжа ти, като разбере ще стане още по-лошо, за по-дребни неща можеш да премълчиш. Използвай момента, ти го познаваш най-добре и му го поднеси по възможно най-безинтересния начин. Жените са големи манипулаторки, стига да искаш използвай женски хитрини. Hug Успех.

# 663
Няма начин,с годините се научих,че ако мога нещо да си спестя,по добре е да го направя.
Влюбването му на диването е за втори път,а лизинга е миналогодишен./мислел,че ще се справи сам/
Миналото лято го бавех като малко дете,да не направи някоя глупост,до там го беше докарал,сега същото се случва.
Ма поне не легна в къщи и ходи на работа,че преди беше много по лошо./не беше ходил на работа и го уволниха/
Ей,това жените сме страшно племе,не съм вярвала,че мъжете толква трудно ги изживяват тези неща.
Колко съм ги зарязвала на времето,дали сега не ми се връща? ooooh!

# 664

Колко съм ги зарязвала на времето,дали сега не ми се връща? ooooh!

Не ни плаши  newsm78

# 665
  • Belgium
arween44 малко мъже изживяват нещата както твоето момче. До характер е.

# 666
  • В голямото море...Живот
Добре,че мойто не е такова  ooooh!
Пък знам ли,не е до мен  Confused

# 667
Къде изчезнахте,
аааа това на нищо не прилича.Няма с кой едно кафе да изпия тук.

Много работите ли?Къде се загубихте всички?

# 668
работиме, един познат днес ми каза, че еманципацията ни е побъркала  Simple Smile

# 669
Здравейте,чак сега видях темичката Ви.Приемате ли още една дева в отбора.

# 670
  • В голямото море...Живот
Добре дошла Никина мамо   bouquet

# 671
Миналата седмица не бях изобщо активна Embarassed Embarassed Embarassed по уважителни причини.
Добре дошла на мама на Ники Hug, ама нещо си много пестелива откъм лични данни Heart Eyes
Да ви пожелая успешна и хубава седмица Peace и да ви помоля да ми стискате палци между 14-16ч, че имам люта битка в съдебната зала с Общината Praynig Praynig Praynig Вече 2г не можем да навлезнем в същината на делото, а така ми се искаше вече да сме края му Sad Няма ден, в който да не се сетя, че живеем в Булгаристан- Абсурдистан #Cussing out

# 672
СедеФка , ще ти стискам палци, а абсурдите ги има навсякъде, не само в Булгаристан.

мама на Ники, уелкам!

# 673
Да ви пожелая успешна и хубава седмица Peace и да ви помоля да ми стискате палци между 14-16ч, че имам люта битка в съдебната зала с Общината Praynig Praynig Praynig Вече 2г не можем да навлезнем в същината на делото, а така ми се искаше вече да сме края му Sad Няма ден, в който да не се сетя, че живеем в Булгаристан- Абсурдистан #Cussing out

Стискам!!! Hug

Здравейте,чак сега видях темичката Ви.Приемате ли още една дева в отбора.

welcome

# 674

Хайде,по едно кафенце и на работа.
Седефка,успех ти желая!Мое дело се проточи 10г.Няма да ти разправям к,ви нерви бяха.
Иначе,по въпроса имам син на 4г.Живея в Пловдив,но винаги съм искала да живея във Варна.
Подготвяме документи за емиграция в Канада,за цялото семейство.Но процедурата е доста бавна.Ако имаме късмет след година и половина ще живеем в Монреал.Хайде лек ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт