Жената Дева 4 -Девицата на зодиaка :)

• 29 813
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
  • USA, Steak State
Ооо убедена съм, че не си стара кифла.Аз съм чувала, че хапели хора с по-висока телесна темперарура.

# 91
Надявам се не съм обидила никой с това изказване, но за всеки случай предварително да се извиня  Grinning А колкото до кифлите... има и по-зле, без мармалад  Wink
Мен например напоследък не ме хапят  Tired /за комарите говоря/ Сигурно ще е от телесната температура. Той затова ли мъжът ми вика, че съм змия, а като си сложа и очилата - Очиларка  Joy

# 92
  • София
Аз значи влизам у сите категории, т.е. очилата стара кифла  hahaha
Пепика, не сме се обидили Simple Smile
Аз имам страхотно чувство за хумор. Голям кеф е да се бъзикаш със себе си Simple Smile

Ей как ни е изрисувал Кагая

# 93
  • USA, Steak State
Ох тез жита Simple Smile Все с треволяци ни рисуват значи, то не е ли едно плажче, едно моренце.Ние все у полето  Crossing Arms

# 94
  • София
Ми, хлябът и ножа у нас... Simple Smile

Аз днес правих хляб, с хлебопекарната. Ама от бързите, за час и нещо.
Турнах всички подправки, премерих брашното. Сипвам и пускам. Бре тез бъркалки много пляскат. Поглеждам през прозорчето... ми кака ви Таня забравила да сложи брашното  hahaha

# 95
  • USA, Steak State
 newsm62
Аз ще си купувам края на седмицата и ще споделите рецепти за хлебче Simple Smile
Разфучал се е нещо моя мъж на мен хлебопекарна и кафе машина /от тези за експресо и капучино/ на малката столче за хранене и разни дрънкулки.
Той има празник -"Деня на бащата", а на нас ни купува подаръци Simple Smile
Иначе той е козирог и малката също е козирог Simple Smile

# 96
Добро утро Девички,   food010   lalalala Хайде на кафенце , на лафче...
Melissa's Mom  то си е наистина за почуда щом един Козирог е решил толкова да се охарчи наведнъж  newsm78

# 97
здравейте мацки  Hug
Гледам тука разни кифли  Mr. Green
Аз май съм в категория бухтички  Heart Eyes
Иначе мен надушат ли ме комарите - става страшно  tantrum #Shocked gydi

# 98
Кво става Девичи момичета, гледам кифли тука се мятат.Нещо ми адски горещо тези сутрини,аи покрай гимнастиката, с нетърпение чакаме плажаа да се постопли.
Инетерсното е че и мен мъжа ми ми вика змия може би поради факта че съм му втълпила че съм зодия Змия/по китайския /.

# 99
Ей, ама и вие с тези комари  - радвайте се ,че ви хапят -сладки сте Laughing ама то няма как нали сте кифлички и т.н. вкуснотии  hahaha
Подсетихте ме , че е време да извадя машинките против комари, но за да ги  заредя трябва да купя пластини.
Русалана човек да ви завиди с това море дето ви е на една крачка ....Остава ли ви време за плаж ?

# 100
  • София
А, добрютро и от мен.
В хола все още гадинки няма, но в детската мисля да сложа една машинка. И аз трябва да купувам пълнители. Едната ми мишинка е комбинирана.
Миналата седмица дребните ги бяха изпохапали.

Мен не ми е горещо тази сутрин... Но пък една спамерка ме събуди. Звъни наред по звънците, че да влезе и да напълни пощенските кутии с ненужен амбалаж, който след това отива директно в кофата за боклук.

# 101
Остава и още как,в момента съм една активно безработна и използвам времето активно за вътрешно и външно осъвършенстване.Любимо мое  занимание  HugДецата в момента са във ваканция само двете червивки де.Даже току що се зъвръщаме от плажа,мноо гот.Двете мишки се къпаха а мама понеже е зиморничева и ги гледа от брега с книжка в ръка.Не че е топло но щом им е гот да се каляват.

# 102
  • USA, Steak State
Ех, моренце моренце... Аз тук си имам само един хлорен басейн Sad А океана ми е далече.Ама мъж ми е обещал да ме води на океан,понеже последно като бяхме там не беше сезона и един студ.Но града беше страхотен Myrtal Beach, S. Carolina охххх как ми се ходи пак там Sad
Аз се чудя какво да сготвя днес, а и такъв мързел ме е налегнал от месец насам, чак не мога да се позная просто.От времето ли е, от годинките ли почва да се получава незнам.
Колкото до козирозите... де да знам.. аз само него познавам такъв /или поне незнам за други такива/ винаги си е бил с широки пръсти Simple Smile

# 103
  • София
И на мен са ми обещали да ме водят на море. Да видим га Simple Smile
За готвене... пасувам.
Направих жлъчна криза днес, ядене не искам да виждам. Джони и Дияна са се оправяли сами. Аз поспах.

# 104
ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ
 ЕТО И КИФЛИ И КАФЕ  Hug

An Mary много лошо с тази криза, аз откакто си пия бабините зъби забрави за кризите  Mr. Green, да се оправяш че са отвратителни  spoko

Що се отнася до комарите, мен не само ме хапят имам чувството, че е някаква замислена атака с цел да ме изядат muhi или поне да ме побъркат  smile3517

Руслана, искрено ти завиждам, страшно много обичам морето, плажа, слънцето  thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт