Доста нещо сте разнищили докато аз се депресирах с моите си домашни глупости.В най-общи линии в момента съм в някаква примиренческа позиция - изчаквам да видя как ще се развият нещата във времето .Поговорихме си с моя мъж и се оказа , че за него всичко което става в момента е нормално - явно аз нещо не съм в ред щом за мен не е нормално 18годишната ти дъщеря да си води приятеля в къщи , да стоят по цял ден у нас , да ги храня по два пъти на ден, да чистя и мия след тях и той да се чувства сякаш си е у тях-последно го видях да рови във шкафа да си търси нещо сладко за ядене.Не ме разбирайте погрешно -аз нямам нищо против да идва да я взема , ама по 6-7 часа всеки ден да ми се мотка у нас не ми се струва нормално.Ами ние имаме още две момичета и без това сме се натъпкали като сардели в 2 стаи и кухня , ами "утре" ако и те доведат техните приятели по същия начин как ще се диша на 70 квадрата???Ами как ли ще ги издържаме всичките???По принцип съм за това децата да водят приятелите си у нас , за да знам с какви хора се движат , но всичко си има граници ...
Да си кажа и аз мнението по въпроса за отношенията със другите зодии.Може да ви прозвучи странно , но съм установила , че общо взето се разбирам със всички зодии , като изключение правят Водолеите / мъже и жени - и то само февруарските / и Овните /само априлските мъже /. Определено се разбирам добре с водните и земните зодии.
За Аня Пенчева какво да ви кажа -ами тя си има черти на Дева, но е галеница на съдбата- така се е подредил живота и, аз лично не намирам кой знае какъв талант в нея.
.
имам цели тринки
Да са ни живи и здрави, а другото ще мине.
Добре, че бързо ми минава.
Просто така съм свикнала - всичко да ми се знае. Особено с мъжа ми
Но за сега не ми пречи.... Той понеже е много "романтичен" близнак и чат пат се засягам на някоя негова дума. Това е типична черта за мен - дребнава съм, макар че постоянно се опитвам да гледам по-отгоре на нещата, но не винаги ми се получава. Иначе съм много ранима, една забележка или дума навъпреки ме кара да го мисля много дълго време след това.....ужасно самокритична, което ще ме докара до лудост сигурно
, далече бягат всички
, как ме търпи не мога да ви кажа
Но, просто не ми се пишеше за моите неволи, малко егоистично. Поради тази причина, не съм писала в нашата темичка от доста време. Иначе, чета ви редовно!
Честно казано, и аз не знам какво точно да напиша...

Нищо не ми е ясно,а ми се иска да разбирам повече.Нещо сбъркано има в мен навярно