Жената Дева 4 -Девицата на зодиaка :)

• 30 224
  • 725
  •   1
Отговори
# 285
Цитат
Може ли да се включа като разкаже за един ''Муньо" , с който бях на 4-та среща.
Та излезнахме на кафе за четвърти път...предните 3 ми правеше впечатление, че много "ласкаво " се изказва за жените на богатите чичковци  Обаче след фрзата "....Той пляка разни миндили, вместо да се види с мен" ...( ставаше дума за един негов приятел) си плюх на петите, освен това въпросния Муньо пристигна на срещата с блузка, която беше изцапана на корема с нещо бяло и засъхнало-нещо като мляко или белтък    Възмущението ми е, че има мъже, че е пълно с мъже-немърливи към външния си вид и немърливи към отношението си към жените.
Намирам за крайно отвратително да имаш среща с жена, която сваляш и да се изказваш грубо, да не кажа просташки, за други жени. И после същите имат наглостта да очакват някакво развитие и връзка.
Еми как да стане...
Смей се народеее Sick Joy hahaha

# 286
хахахахахаха  Sick hahaha
е пак - стигнали сте до 4-та среща. Значи си му давала някакви шансове  Heart Eyes
Има хора, особено такива, с малко връзки в живота си, на които въпросните петна не им правят впечатление  smile3532 Или ще си намерят майстора, или ще си останат ергени  Mr. Green

# 287
Ми че то , аз съм просто сигурна, че въпросното петно там се е  появило поради липса на жена smile3506, докато е висял в някой сайт с червена точка atwork

Ама за да сме по темата де, нали съм Дева, заради това така издълбоко анализирам и задълбавам ..... ooooh!

# 288
  • Русе
Ardea alba , добре че си си плюла на петите,мила,че то от такъв екземпляр най-добре по-далеч.... Sick

# 289
  • София
Аз се чудя как си издържала до 4та среща.
Ми че то , аз съм просто сигурна, че въпросното петно там се е  появило поради липса на жена smile3506, докато е висял в някой сайт с червена точка atwork
И после на среща?  Sick
Все едно какво е петното, петно си е.

# 290
Добро утро момичета,
Първо да ви пожелая спорна и слънчева във всяко отношение седмица.
Ardea alba ти за Дева  пак много си издържала  Rolling Eyes- 4 срещи !?!
Аз си мислех , че просто е позанемарен , поизоставен защото няма жена до себе си , пък той си бил направо мърльо.Аз много мразя мърльовците -това няма оправяне . Виж ако просто се е позапуснал или има някакви пропуски във вкуса към облеклото , към подаръците  , при подхода при среща и т.н.- това се оправя с леко тактично подсказване , ако има някакъв интелект.Но липсва ли му елементарно хигиенно възпитание /да се изкъпе, избръсне, изпере , изглади, да почисти  и т.н./  това няма научаване.
Сега трябва да вземеш да почерпиш , че си се отървала  Laughing

# 291
Добро утро, Девички  bouquet

Цвете , заповядай почерпка...Ти като тесен специалист , надявам се да го оцениш Blush Heart Eyes Hug

# 292
Въх Ареа Алба тва въпросната ракова личност ли е . Да и се неннадяваш малко все пак Рачовите не се оставят мръсни и тн. Ама хора разни и свят голям.Дет се вика пускай го по наклона и да продължава надолу.

# 293
Ardea alba сърдечно благодаря за почерпката .Пък си уцелила в десятката  по какво си падам - вино , плодове , зеленчуци , малко мезенца  ... само ядките ми липсват , за да задоволиш на 100%  вкуса ми . Хайде момичета аз съм до тук -посядвам да полея "късмета" на Ardea alba  Wine Glass , че следващият и избор да е интелигентен, чаровен , галантен , прилежен .... абе  мускулест/ и в главата,  и в бицепса/ кавалер с катинарче/ нали от такива получаваше сърцебиене  Wink /  .
Русалана това Рак да го пуснеш по нанадолнище можеш ли да си представиш каква картинка е  Joy - ти му показваш наклона как да ползва инерцията , пък той тръгва с дупето натам . Рак  = инат = трудно влиза у пътя ooooh!.

# 294

Руслана,  Laughing Laughing Laughing Hug

Русалана това Рак да го пуснеш по нанадолнище можеш ли да си представиш каква картинка е  Joy - ти му показваш наклона как да ползва инерцията , пък той тръгва с дупето натам . Рак  = инат = трудно влиза у пътя ooooh!.

Joy Joy Joy Joy Представих си картинката.
Моята най-добра приятелка е Рачка....и си я представих как се търкаля по нанадолнището баш с всичките и килца и магарии....
Няма по-инато и опако същество от Рака....Може би само Овена, ама Рака -хем великодушен , хем "едно си баба знае, едно си бае"

Цветеее, как няма да улуча...Помня, когато си говорихме за вкусове, поня, че си фен на виното  bouquet

# 295
  • София
Моят Близнак е много мърлив Crossing Arms,ходи небръснат,неподстриган и т.н.,направо ме влудява.Има и още мнооого косури,но даже ни ми се разправя.В петък заминаваме на море с децата,той си остава тук,нямам търпение да се отърва от него,не знам какво ми става,но не мога да го понасям напоследък.Каквото и да направи,а обикновенно нищо не прави,ме изкарва извън нерви.По -мързелив и по-егоистичен човек не съм срещала.Офф,нямах намерение толкова да пиша,ама се отплеснах Blush

# 296
  • густо майна Филибето
Ааааа, тук зодията няма нищо общо Naughty Моят бивш е близнаци и е абсолютен педант по отношение на реда и чистотата, направо не се траеше! Защо като съм чистила с прахосмукачка, не съм си върнала масата така, че краката да съвпадат с едни пресечни линии на теракота, за някакви 2-3см става дума ooooh! А леглото го оправяше той, също прибираше и подреждаше дрехите си, защото не ми харесваше оправията Laughing

# 297
  • София
Преди десетина години,и аз имах един друг Близнак Thinking,той държеше копчетата на ризата му,да са в същия цвят като чорапите,много суетен,много чист,абе въобще....перфектен,още ме е яд че го зарязах Wink,та така се подлъгах по тази зодия,сегашния,явно е осиновен,не може да е Близнак Thinking

# 298
Здравейте момичета  Hug Дълго време не съм се появявала тук за да си побъбрим. Имах доста ангажименти около седмокласника, поне те отпаднаха, имах чувството, че съм на ръба на лудостта. Почнах и ремонт на спалнята, като същевременно работя по 14 часа дневно  Crazy Май много ми станаха дините за носене.....но какво да се прави, като искам всичко да е под мой контрол и идеалния вариант. Колко знаци получих от НЕГО, е ..... не ми е дошъл още акъла, да се пазя и това е.
елказелка  dontknowискренно ти съчувствам,но няма да го промениш.  Външния вид е широко понятие - култура, ценности.... Не говорим за красота и физ. дадености, а за начина по който се носи.  Всичко това е съвкупност от хигиена /на която ние сме много чувствителни/ , стил на обличане, цялостно излъчване, социална принадлежност и от там и самия начин на живот. Просто не сте от една порода  Peace, но гледай по-розово на нещата, иначе ти ще изперкаш, не той бъди сигурна Hug

# 299
  • USA, Steak State
елказелка Това все едно аз съм го писала.Не понасям половинката напоследак, каквото и да направи супер много ме дразни.Дори само като си седи и гледа ТВ ме дразни наична по който го прави.Не мога дори да стоя в една стая с него, но аз нямам късмета да мога да се отърва като теб за няколко дни от него... ще се гледаме и тва е  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт