Акушерска пареза - 3 част

• 70 724
  • 611
  •   1
Отговори
# 540
  • Перник
Да се надяваме, че повечето дечица вече са добре Simple Smile
На нас скоро ни предстои 15 дневна рехабилитация в Банкя. А, и да споделя , че  скоро гледах по руската телевизия  едно предаване за лекуването на парези с иглотерапия, казаха, че много добре се повлияват от лечението с този вид медицина , някоя от вас пробвала ли е да лекува детето си  с това?

# 541
Здравейте мили дами! Ние също сме с родова травма вече сме на 9 месеца.

# 542
                  purpule , трудно ми е да ти кажа "добре дошла",защото не искаме дечицата ни да имат проблеми със здравето.Готови сме да ти дадем съвети и да помогнем с каквото можем!Ако те интересува нещо питай ще отговаряме !  Hug

# 543
  • Виена
purpule, присъединявам се към Didia... Предпочитах в някоя по-друга тема да ти кажа "Здравей!".
Все пак се надявам и стискам палци, че имате положителни резултати  Hug

На всички дечица от сърце желая весел 1-ви юни!   party006

Изпращам ви виртуални прегръдки и целувки, мами и баби   bouquet

# 544
Благодаря за гостоприемството! Simple Smile  Hug
Бих желала да ми кажете накратко с какви травми са дечицата ви..

# 545
  • Перник
Моето детенце е почти на 7 годинки, тя е с горен тип + малко среден. Общо взето сега сме добре благодарение на усилията ни през тези години.

# 546
Моето момче е с горен тип.Все още ни чака много работа.Въпреки постигнатите резултати.На 9 години и два месеца е.

# 547
 Shocked Shocked Shocked лелеее и ние сме с горен тип. Много време как 9 години и още има проблем? Бързо оздравяване на всички желая!!! Hug

# 548
Виж нещата не стават бързо.Може да е горен тип,но нещата са различни,той и главата не си движеше като се роди,имаше и други проблеми.Това,че остана само ръката,за нас е доста.Това не му пречи да спортува и да има много приятели.

# 549
Здравейте,
Родих момиченце в седмия месец 1450гр. В момента имамем проблем с ръчичката, неможе да движи пръстите и китката.Това към АП ли се причислява и най тежката форма ли е?Някой подобен проблем имал ли е?

# 550
  • Перник
Здравей, reni_4il. Трудно бихме казали дали е АП или не е без да сме виждали детето. Какво ти казват докторите? Ако е АП не бих казала, че сте със тежка пареза ако бебето само не си движи пръстите и китката, ако е пареза е долен тип по твоите думи.

# 551
              reni_4il , както описваш състоянието на ръчичката прилича на АП.От какъв тип е трудно да се каже без да се види детенцето.Наблюдавай дали движи ръчичката по същия начин като другата.Какво ти казват лекарите?Как определят състоянието на детенцето? АП няма нищо общо с раждането в седмия месец,а по-скоро е свързано с некадърността на лекаря или акушерката водеща раждането.АП е травма на някой от нервите и колкото повече е увреден нерва толкова по-тежка е парезата.Не искам да те плаша ,но при нас проблема е точно пръстите и китката.Вече 10 години се борим и правим какво ли не,нооооооооооооо......не става. Sad Дано при вас не е така и детенцето бързо да се възстанови. Peace
              Ако нещо конкретно те интересува питай ще помагаме! Hug

# 552
Днес и бях на свиждане и видях леко да мърда пръстите си без палеца.Питах лекарите за диагноза, но нищо не ми казаха.Просто като излезем от болницата директно заминаваме за София при д-р Чавдаров. Даже акта за раждане е в тях. След като я изпишат ще я дадат.Много бавно наддаваме на килограми и имаме малко проблеми с дишането.Понякога се затруднява.

# 553
             reni_4il ,щом мърда пръстчетата не е толкова страшно положението.За дишането също не се притеснявай - дробчетата се развиват и този проблем ще изчезне с времето.  Peace

# 554
  • Виена
Минах само да ви видя, но се ядосах от поста на reni_4il Sad Спомних си как и на нас нищо не ни казаха, за да ни изпишат без забележки Sad Гадове! Мило момиче, знам че в момента най-важното ти е да е здраво детенцето и да си го гушнеш, но ако бях тогава, когато нас ни изписаха, с този акъл, нямаше да позволя да ни изпишат със "здраво" дете. Щях да стоя, докато НЕ РАЗБЕРАТ какво му има, защото това май си е почти задължително - да не казват на родителите и те да разбират вкъщи... Ух, съжалявам за прекалено емоционалния пост, но сърцето ми се къса като видя нова мама тук Sad

Късмет, reni_4il!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт