Знаете ли кого видях 10

• 37 819
  • 422
  •   1
Отговори
# 150
В неделя привечер - в Бургас - Васко Кеца в един магазин до морската градина.

# 151
Днес около 19,00-19,30 часа пред театъра в Плевен,на предизборен концерт на НДСВ беше Деси Добрева.Видях я от 2 метра - толкова нежна,елегантна,страхотна! Heart Eyes Беше с много готина зелена рокля и говореше с някаква баба и й се усмихваше мило.Според мен в действителност е много ,много по-хубава от колкото по ТВ-то.

# 152
И аз се включвам, но с малко старо инфо.Преди 1 месец Анелия, на бул. Патриарх .В един салон за красота -надменна и  високомерна .Наистина се взима насериозно, Глория пасти да яде. Laughing Laughing LaughingИначе се беше облякла много сладко, но аз попринцип и харесвам стила на обличане.Беше с русо момиче , много невзрачно и обикновено, с изключение на  дамската и чанта-LUPO , страхотна беше...чантата Grinning Laughing :lol:A Анелия не е чак такава красавица на живо,  беше без грим с вързана коса.Не е и толкова висока , да е не повече от 1.70.Аз влизах в салона , а те се обясняваха нещо на      козметичката.След 10 минутно ''правене'' на кой съм аз, излязоха и се качиха в черен джип.Явно чакаха да дойде , понеже русата дама се извика :''Ето го, дойде".Моделът на джипа,обаче, не видях.

Пак ппеди 1 месец, Глория.Много слаба , кръстчето и е като на детенце.Инаше участие в едно заведение в Сандански(бяхме там на уикенд).Беше празно почти, чак ми стана жал за Глория. Wink Wink WinkМалко унизително си е , да се взимаш за кой съм аз , а да не можеш да напълниш едно заведение  с места за 150 души в петък вечер. Whistling Whistling Whistling WhistlingБеше с много къса черна рокля с широк черен, ластичен колан.И мнооого високи обувки.

# 153
Следобяд бях с Людмила Сланева и Стенли, дъщеря им е в една група с Ния, имахме изпращане на "абитуриентите" от 4-та група  Mr. Green Людмила е супер сладка и готина, Стенли също...ееееее и Николчето е сладурка

# 154
Руслан Мъйнов, Христо Гърбов и Ненчо. Тримата се кикотеха заразително и излизаха от вечеря, от ресторант в малък ,планински,провинциален град. Руслан не е толкова пълен на живо. Христо не е толкова висок, он ми се видя по-стар. Ненчо много перхидролен и дребен.

# 155
  • София
Следобяд бях с Людмила Сланева и Стенли, дъщеря им е в една група с Ния, имахме изпращане на "абитуриентите" от 4-та група  Mr. Green Людмила е супер сладка и готина, Стенли също...ееееее и Николчето е сладурка
Oхх, Стенли  Heart Eyes

# 156
  • София
Онзи ден Татяна Дончева, пресичаше пред Парламента. Беше с бяло костюмче и ниски бели сандалети.

# 157
снощи пред пицария Виктория на Иван Асен - Гергана Грънчарова  - много я харесвам тази дама - супер стилна, елегантна и добре поддържана!

# 158
снощи пред пицария Виктория на Иван Асен - Гергана Грънчарова  - много я харесвам тази дама - супер стилна, елегантна и добре поддържана!
Опиши я де. И аз я харесвам.

# 159
Опиши я де. И аз я харесвам.

няма да мога, защото я видях от колата и минахме за секунди. Май държеше букет, някакво детенце отиваше към нея и беше с нещо бяло ( връхна дреха - може би сако) ,а може и да бъркам за дрехите.........стана много бързо  Cry

# 160
Сашо Диков с едно младо момиче,скриха се в едно ресторантче

# 161
Преди, по-точно допреди малко- Иво Танев, в женска компания, в БМ Градината. НА живо изглежда по- добре, или просто много е заслабнал Simple Smile

# 162
  • София
Тити Папазов, не ревеше, усмихнат си караше опела  Laughing

# 163
Докато ходех на работа много често срещах Ники Сотиров.Виждала съм и Деси Тенекеджиева,определено изглежда много по-добре на живо,камерата не я обича Whistling

# 164
Сутринта по Цариградско шосе Миролюба Бенатова - опита се и почти успя да ми влезе във вратата. Поради тези обстоятелства я видях доста отблизо и мога да кажа, че в действителност е по-сладка и нежна. Екранът изостря и загрубява чертите й.

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 14:09 от Н а т и

Общи условия

Активация на акаунт