Знаете ли кого видях 10

• 37 781
  • 422
  •   1
Отговори
# 195
# 196
  • ВАРНА
Вчера сутринта, рано рано, Георги Тошев  http://www.vsekiden.com/imgs/kultura/joro%203.jpg  по шорти, ама супер къси тип тези, с които едно време момчетата играеха физическо, и слушалки в ушите притичваше по една уличка. Явно сутрешен джогинг си правеше Гошо Тошо Laughing

# 197
  точно от тази тема е   стр.6 а часа е 16:16ч  колко са жалки тези жълти сайтове

# 198
  • София
Вчера-певицата Роси Рос .
На "Патриарх Евтимий" в поза "чакам маршрутка"-на средата на първата лента, с кръстосани ръце и взян в далечината поглед.  Simple Smile

# 199
  • Бургас
Някой виждал ли е скоро на живо Камелия Тодорова?
Много я харесвах едно време,скоро я мярнах покрай Мюзика Айдъл,направо се уплаших. Sick

# 200
  • София
Еее, аре сега... все пак е с поопънати бръчки.
Имаше едно предаване преди години. Ловяха по улиците "случайни" граждани, вкарваха ги в една лъскава кола и им изпълняваха желания, обличаха ги в скъпи магазини, водеха ги в ресторант..... Та и нея така я ловнаха по една случайност. Тогава я поизгладиха.

# 201
  • Belgium
Някой виждал ли е скоро на живо Камелия Тодорова?
Много я харесвах едно време,скоро я мярнах покрай Мюзика Айдъл,направо се уплаших. Sick

Виждах я наскоро, пя на едно частно парти.

От близо изглеждаше доста страховито, като мумия  Laughing

# 202
Бе6е обле4ен в 4ерно,с 4ерно 6ал4е-. Praynig
абе научете се да пишете, бе , хора!
Какво е това Бебе, балче..няма ли букви за вас?!
da, absolютно вярно,-я се виж ти как пишеш

# 203
Днес видях Евгени Минчев на Раковска. Беше прекалил със солариума, носеше сигнално оранжево яке и с този бЕл перчем.... Crazy
Като дърто цигане беше... Laughing

# 204
да и същия днес организира по случай Р.Д. много тесен кръг Вип гости за  Р.Д. в Нови Хан къщата на ББ
Клюкарка съм Mr. Green

# 205
Анелия, фолкпевицата в Южния парк, с дъщеря си..

Я дай малко повече подробности, облекло, вид, поведение Wink Wink WinkПитам те , понеже аз попринцип я харесвам, въпреки, че преди около 1 месец поведението и ме издразни.В един салон за красота...
И аз съм я виждала...Беше в козметичен магазин и се държеше все едно хората са длъжни да я боготворят.Направи ми впечатление високото й самочувствие. ooooh!

# 206
и да я видя , определено няма да я разпозная , за мен спада в онази категория на "Сивите хора"
ако ме разбирате какво имам предвид няма нищо характерно и отличително в тях

# 207
  • Belgium
Елица от дуото Елица и Стунджи и Лора Крумова от НТВ, снощи на концерта на Белослава  Simple Smile

# 208
  • Между хотелите
.

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 22:53 от kalimma

# 209
Айде, изтривам си поста, няма да развеждаме хората я.  Mr. Green

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 23:05 от Шушон

Общи условия

Активация на акаунт