Знаете ли кого видях 10

• 37 810
  • 422
  •   1
Отговори
# 90
Пак е бил на лов.  Crazy

# 91
  • Linz
Преди малко видях Милена Славова пред Зимния дворец. Много отдалече се забелязва тая жена.

# 92
# 93
# 94
Е, какво? Всеки, който познава професора, знае, че от доста време насам няма гадже и усилено си търси.  Crazy

# 95
Снощи - Мони и Гергана Паси + децата в "Пчела"..

# 96
Днес по обяд - професор Вучков до НДК. Беше се "барнал" като младоженец- черен костюм, бяла риза и бежова, към златисто, вратовръзка  Mr. Green

И аз го видях по Витошка изтупан. Явно там си обикаля.

# 97
Днес по обяд - професор Вучков до НДК. Беше се "барнал" като младоженец- черен костюм, бяла риза и бежова, към златисто, вратовръзка  Mr. Green

И аз го видях по Витошка изтупан. Явно там си обикаля.
Той живее в една пряка на Витошка, не си спомням в момента коя точно...
 Аз пък днес се сблъсках (буквално!) с Петър Гюзелев в магазин Джъмбо, а той ми се извини... Laughing

# 98
Днес към 18.00 часа в центъра на Плевен видях Румен Петков.Беше със синя риза и патешко-жълта вратовръзка.От далеч се забелязваше,изглеждаше много сериозен.Беше с още един възрастен мъж и един бодигард (предполагам че е такъв щото вървеше малко след него).

# 99
Емилия, караше бяла Х6

# 100
Даниел Вълчев и Янка Такева, основно. И още куп знайни и незнайни ректори на ВУЗ-ове. Преди малко в резиденция "Лозенец". Между другото - уникално място.  bouquet

# 101
Андрей Баташов в сладкарницата на делфинариума във Варна.

# 102
Емилия, караше бяла Х6
Много я харесвам .Тя ли караше ?

# 103
Емилия, караше бяла Х6
Много я харесвам .Тя ли караше ?

Това й беше подаръка за забременяването.И много рядко може да я видите с шофьор, тя си кара почти винаги.

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 23:37 от Totally*Av4e

# 104
А,това не го беше споменала .Каза че подаръка било някакво много специално колие което се слагало 1-2 пъти в годината .
А за шофирането -мислех че все е с шофьор .
Щедър мъж си има Емито Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт