Знаете ли кого видях 10

• 37 814
  • 422
  •   1
Отговори
# 105
А,това не го беше споменала .Каза че подаръка било някакво много специално колие което се слагало 1-2 пъти в годината .
А за шофирането -мислех че все е с шофьор .
Щедър мъж си има Емито Heart Eyes.

Гледала съм го това, дето казваше за колието. То е с диаманти. И явно това й се води официалният подарък за раждането. Но колата я получи покрай забременяването. Преди това беше с X5-черно.
Тя обича да кара, и почти винаги кара сама. Дори в първите месеци на бремеността си, а нейната беше много тежка, пътуваше сама по  участия, и като й стане лошо- спира колата, слиза, седи навън, прави каквото прави, и като се оправи се качва и продължава.
По въпроса с щедростта, предпочитам мъжът на Мария. Коко не е от най-щедрите. Пък и е нормално един мъж, още повече като него да купи една кола на жена си. Не е кой знае какво. Mr. Green

# 106
  • Бургас
Пяхме и играхме с Васката Найденов до преди малко на коктейла на Университета по случай 24 май в Бургас.
Голям сладур е! Определено му се получават партитата.  Heart Eyes

Малкия от братята Диневи се беше спретнал в много симпатично облекло! Доста интересен пич  Wink
КметЯт ни и той е симпатяга!
Абе какво им става на моите хормони, питам?!?!  Tired

# 107
Става им нещо на хормоните ти, щом кметЯт ти се е видял симпатяга. Mr. Green

Ако знаех, че Васил Найденов ще пее и аз щях да се търкулна до там! Crossing Arms

# 108
В петък в Мол Варна видях фолк певицата Джена ( с приятеля си беше)

# 109
  • Linz
Преди малко видях Милена Славова пред Зимния дворец. Много отдалече се забелязва тая жена.
Тя е имала концерт там... със закъснение прочетох новините... Оглеждаше се и се чудеше откъде да намери нещо, разпитваше охраната. Бая телО има.

# 110
  • София
Дейвид от "Господари на ефира"-скрит зад огромни тъмни очила, на една трамвайна спирка на "Графа". Говореше си с някакъв мъж. Не твърдя, че е чакал трамвай.  Simple Smile

# 111
Дейвид от "Господари на ефира"-скрит зад огромни тъмни очила, на една трамвайна спирка на "Графа". Говореше си с някакъв мъж. Не твърдя, че е чакал трамвай.  Simple Smile
  и трамвай да е чакал не мисля че има нещо странно

# 112
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Не беше тези дни, а по време на почивните дни след 1 май: Георги Първанов и трима от охраната му се разхождаха из МОЛ-а на "Стамболийски" и си говореха. Вероятно Зорка е била на шопинг, защото едва ли четиримата мъже ей така ще се разхождат из МОЛ-а, а и едно от момчетата държеше доста хубава дамска чанта в ръка Laughing. Спокойно си говореха и почти не се отличаваха, доста хора и не разбраха с кого се разминават. После Първанов отиде да избира цветя от цветарския магазин при изхода и се спря да говори с продавачките.

# 113
  • София

Кой казва, че е страшно?   Simple Smile

# 114

Кой казва, че е страшно?   Simple Smile
страшно, странно- съвсем се объркахте

# 115
  • София
Уффф, да.  Crazy

# 116
Миналата седмица Люба Кулезич, паркираше голф до НДК

# 117
  • София
Днес сутринта, на масичка пред Макдоналдс-на ъгъла на "Алабин" и "Витошка"-Данчо Караджов, заедно с Наско от БТР и още членове на групата (БТР), които не знам поименно.
По обяд-Иван Лечев на "Граф Игнатиев"-с посребрена коса, доста отслабнал като че ли.

# 118
  • София
Вчера в парка Заимов,мъж ми е видял Венетка,Тишо и Патрик,даже Венетка е ползвала тоалета в заведението на мъжо-той каза,че на живо е много по-хубава и по-усмихната!

# 119
Зара от първия Биг Брадър. Бяхме на пикник извън София и тя се оказа новото гадже на приятел на приятели, т.е. на човек, когото лично не познавам. Неконтактна и надменна - това ми е впечатлението, беше с черна туника, която едвам прикриваше дупето и, но щедро показваше ярко розови бикини - постоянно кръстосваше нозе, сякаш е в Първичен инстинкт, целуваше и ближеше гадето си..........държеше се повече от предизвикателно, което не ме и учуди всъщност. Мислех, че е с господин Сираков манекенката, но явно са се разделили.

Общи условия

Активация на акаунт