Знаете ли кого видях 10

• 37 817
  • 422
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Мария Петрова (Михайлова), гимнастичката, хареса ми, много е нежна

# 121
Днес Павел от някой си Брадър.

# 122
  • София
Преди няколко дни видях онзи младеж от Биг Брадър, когото оставиха по прашки в началото на въпросния сезон.

# 123
  • София
Радо Прашката.
Google какви негови снимки вади.... бляк!  Sick

# 124
През уикенда-Райна в Сандански.Чудесна фигура и почти без грим.Изобщо не приличаше на чалгаджийка.Хареса ми Peace

# 125
През уикенда-Райна в Сандански.Чудесна фигура и почти без грим.Изобщо не приличаше на чалгаджийка.Хареса ми Peace
Сама ли беше или с Константин?

# 126
  • София
Радо Прашката.
Аууу, видях снимките  Sick

# 127
  • out of space
Радо Прашката.

има профил в аха...или поне имаше... Скоро не ми е писал  Laughing

# 128
Запис.Стига само съм 4ела Simple SmileДнес,в Търново,пред един хотел -Гиньо Ганев-доста е остарял.Също и Мирослав Севлиевски-сигурно имат сбирка някаква...

# 129
Вчера пред община Бургас  Валери Симеонов

# 130

И аз я видях там през априлската ваканция и също ми направи такова впечатление, всъщност точно за това я загледах и после я познах.Водеше си кученцето и седнаха на кафе с жена с малко дете в количка.
10-тина минути преди това пък мина Емилия с количката с Коко-младши.И тя беше много естествена и ми хареса.

# 131
10-тина минути преди това пък мина Емилия с количката с Коко-младши.И тя беше много естествена и ми хареса.
Детето се казва Иван.

# 132
  • София
Днес на ъгъла на  Витошка  и Узунджовска,видях Камен Воденичаров с колело. Беше на колето,спрял и разговаряше с един младеж. Каза,че тази вечер щял да се събират в тях и да си настройва рутера.

# 133
Даниел Вълчев и Янка Такева, основно. И още куп знайни и незнайни ректори на ВУЗ-ове. Преди малко в резиденция "Лозенец". Между другото - уникално място.  bouquet

кажи какво за резиденцията

# 134
1, 2, 3. Малко снимчици. Страхотно място, успокояваща зеленина, тишина. Абе рай:)
И за да не е пълен спам, днес видях Денди до БНБ, с един сив костюм и също толкова сив пинчер.

Общи условия

Активация на акаунт