Ден не минава без ЮНЧЕ да се появява! Тема№65

• 11 991
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро мами,
И аз да се запиша в новата теми4ка( Благодаря Франи). И да ви пожелая един много хубав и лек ден изпълнен само с хубави емоции.  Hug

the1: Не е задължително при всеки е разли4но, може да е две седмици преди а може и да е по време на раждане или ако се наложи Др. да то спука водите, не се притеснявай, може и да падне а дори да не забележиш.

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 13:04 от Lil_Vixen

# 31
Аз пак имам едно въпросче: Задължително ли е да изтече слузестат запушалка предварително? Има ли вариант това да не се случи? Замислих се, преди малко и всъщност никъде не се споменава, че е задължително да стане! Дали е възможно примерно да изтече 1-2 часа преди самото раждане  newsm78 ?
Тапата може да падне при самото рждане ,въобще не е задължително това да стане предварително!

# 32
Да дам отчет, защото сега се връщам от при док. Водите ми са в норма, тоновете са много добри, а разкритието вече е 2см. newsm44 Сестрата пита дали ще ме приемат, но док каза, че няма смисъл да ме мъчат и да изчакаме още 2-3см да нарастне разкритието.

На мен тапата ми падан около половин час преди да ми сложат системите. Но има и много майчета, които дори не разбират кога се е случило това.

# 33
  • Плевен
Здрасти и от мен!

Франческа
 Heart Eyes

Ох, така искам този път да ми изтекат водите защото много ме боля предния път като лекаря ми ги спука в предродилната зала. И мен много ме боли прегледа за разкритие, ама няма начин Crossing Arms

Полиии, значи си почти на финала, браво на теб! Стискам палци  Heart Eyes

# 34
 здравейте мацки!
как я карате в този слънчев, но все още приятно топъл ден?!
аз нещо взех да изтрещявам тотално- нали всички казват, че като започне 9 месец и може да родиш всеки момент и само се оглеждам за разни симптоми на раждане, ходя през 15мин до тоалетна да проверявам за тапа или води /а аз съм си с едно течение още от 5 месец и превръзката винаги е мокра!/ направо незнам кое ще е по- добре- да раждам по- скоро ли или да си дочакам термина /май ще психясам тотално преди това!  Shocked
на всичкото отгоре взе пак да ми става лошо  Sick  от време на време яко ми прималява, чак се разтрепервам /отдавам го на липса на въздух- нали напоследък все не мога да си поема дъх/
за ходенето...  Close ужас както си ходех до скоро с часове сега и съвсем незначителни разстояния ми се виждат огромни и ми изпиват силиците! сякаш ще мога да седя пред компютъра само и да охкам накрая  Crazy има ли още някой да се чувства като мен?!?!?!?

# 35
Здравейте и от мене  Laughing
Честито за новата тема  bouquet
Аз вчера бях на консо  нашата беба вече е 2 450 и сме се обърнали вече  Peaceдадоха ми документите и сега ще чакаме багажа го пригатвям и него
АЗ също съм анемична(така съм родена) и през двете бременности съм пиела желязо сега пия  Сорбифер последно хемоглубина ми беше 104 и продължавам до самото раждане да го пия
Хубав ден

# 36
Здравейте и от мен в новата ни темичка. Момичета да ви попитам ако някой от вас знае, наскоро ми подариха кошница за кола на Чико. Ползвана е , но е без подложката за новородено, ако имате идеи от къде мога да си закупя ще съм ви много благодарна. Ей, дръжте се че малко остана.

Аз си поръчах тази - и моята кошница е на Чико:
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=40_42_127&products_id=1114

Михайлова, на лекцията казаха, че трябва да се освобождава само напрежението в гърдите (може  и с ръка) - не да се помпи здраво, за да не се предизвика хиперлактация - бебето суче колкото има нужда, съответно майката произвежда толкова, колкото бебето има нужда.

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 14:17 от slavena

# 37
  • В Европа!!!
Ами като ви чета се зачудих че нашето момченце е 3100гр.-много ли е малко ли е  newsm78?

# 38
Здравейте момичета-реших и аз да се запиша в новата темичка(Франческа благодарско-много е хубава,както винаги)  newsm51

Мен нещо ме  е обхванала една апатия-така ми се ходи на морето   grinning039
Иначе за раждането гледам да не мисля много,че започва да ме дострашава,въпреки че по разказите на вече родилите момичета не изглежда чак толкова страшно.
За разлика от повечето будуващи обаче аз не мога да заспя до към 2 часа  1countingsheep  ,но за сметка на това на другия ден спя до към 12 на обед  smile3524

Мишел-ти си най активната мама и даваш доста полезна информация  Kissing Heart

Момичета пожелавам ви слънчев и усмихнат ден.  sun
П.П. Дръжте се малко остана.

mayjko-на мен ми се струва,че това е нормално-защо да е малко???

# 39
Успокоих се.Докторката каза че изследванията ми са добре,да не се притеснявам.Измериха ми и кръвното 90-60,а вкъщи 3 пъти показа 135-80 и си викам-еи сега ме натикаха да раждам! Mr. Green Ама не,явно тези електронните апарати са пълен боклук.
А за хемоглобина,аз месо изобщо не ям,откакто съм забременяла,яйца също не обичам,така че няма от какво да ми се вдигне.

# 40
В болницата ми казаха да нося за бебето памперси,мокри кърпички,олио(казаха да е Бебино най обикновенно),и сапунче.
Изрично ме предупредиха да не купувам нищо на Джонсън,защото най често бебетата получавали алергии към него.
Освен това изискваха най обикновенна помпа на Бейби Нова,която става на шише после.Вече съм с оргомен сак за болницата..

# 41
  • София
Аз се прибрах от голямата разходка. Изморих се. Сутринта се поразходих до трамвая (2км) и после записвахме тонове. Много високи бяха (както винаги) и коремът ми постоянно се втвърдяваше. Лекарката дойде, напипа ми го, много дълго бил твърд, пита ме, дали ме боли и ми каза, че най-често се раждало в 38 седмица. Е, когато се роди..... Аз си чакам да ме заболи, нали много боляло  newsm78 После ходих на фризьор в Красно Село. И от там - пеша до Овча Купел. Хубава разходка си направих в най-големия пек и на най-големия задух. Сега ще спусна щорите и ще ударя по един клепач, че имам да гладя ризите на Жоро, а май ме мързи.
Лек следобед

# 42
Ами като ви чета се зачудих че нашето момченце е 3100гр.-много ли е малко ли е  newsm78?

Ето таблица със средните размери на бебето:
http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart?Ad=c … dInfo%403a790558/

Разбира се всичко е строго индивидуално, за това и едни бебета се раждат 3200, а други 4500 гр.

Полито, хайде чакаме те и теб и viper, че на вас време не ви остана! Heart Eyes

# 43
В болницата ми казаха да нося за бебето памперси,мокри кърпички,олио(казаха да е Бебино най обикновенно),и сапунче.
Изрично ме предупредиха да не купувам нищо на Джонсън,защото най често бебетата получавали алергии към него.
Освен това изискваха най обикновенна помпа на Бейби Нова,която става на шише после.Вече съм с оргомен сак за болницата..

Коя болница е това?

Някой да има новини от Зафира и Катеринка? Как са бебетата и дали са ги изписали?

# 44
Новини от Катеринка: днес за първи път ще влязат в стаята й за да се кърмят.Много се вълнува!Изписването ще е до седмица  Grinning

Накрая май само ще седим и ще се оплакваме  Flutter

Какво представлява една стара баба (т.е. аз)Всеки ден ми се спи на обяд-спя по 2-3 часа.Като направя разходка-до съседната улица и бера душа.Отоци..

Похвалих ли ви се?ВСИЧКИ ДРЕШКИ КОИТО СЪСИПАХ СЕ ОПРАВИХА НА ПАРНАТА ЮТИЯ В ХИМИЧЕСКОТО  newsm44 newsm68 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт