ЮЛИ 2007

• 8 997
  • 309
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте на всички  wavey
Честито на рождениците, които съм пропуснала малки и големи  Simple Smile Много радост и щастие на всички пожелавам
Не мога да се въздържа да не се похваля - приеха Ина в ОДЗ и то по първо желание  newsm44 newsm44 newsm44 Извадихме невероятен късмет на лотарията  Mr. Green
По-късно пак ще се опитам да прочета, каквото съм пропуснала
Хубав ден на всички  bouquet  bouquet  bouquet

# 226
Бути, честито за порасналото ти момче! Да е жив и здрав, да има много късмет във всичко, с което се захване!...на много хубав ден си го родила

За златната среда съм абсолютно съгласна - по принцип не ми е по вкуса свръхамбицията, но и безотговорнто отношение също (според мен другата крайност си е точно това), така че това, което ми харесва май е някъде по средата...

отпадна този клуб, в който мислех да празнуваме рождения ден на Никола - Лейди...оказа се, че двора не бил затворен за други деца и ако искаш други деца да не влизат, трябва да платиш 30 лв допълнително. Не ми  е за 30 лв, но не ми хареса политиката на клуба в това отношение и  затова няма да сме там. Ще гледам клубове тази седмица и на края може пак в приказка да го направим...

Честито на отличниците   bouquet

# 227
  • sf
Така и така почнахте за РД-тата. Има време,де, ама ще направим ли пак общ през август? Миналата година беше много готино, а сега като са по-големи и разбират повече.

# 228
  • София
Аз съм за РД !Само да има много място за игра

# 229
  • София
знаех си че пропускам да кажа нещо
и ние за РД и за морето се подготвяме
направила съм резервации за варвара от 16 юли натам и за РД на коки в приказка без край направих резерве, ще носиме капаро до другата седмица.
и ние нямаме против за общ РД към момента, но на мен лично ще мие невъзможно ако е през седмицата, да го доведа. Rolling Eyes
веси, честит ви прием!!! напиши повечко подробности дее! Hug

# 230
Ели, честита прическа на Коки  Hug
Леле какъв дъжд се изсипва в момента  ConfusedАз бързах да сготвя за да излизаме навън след като дремне Ева ,а то какво стана, дано скоро спре
Честито на приетите в ясла   bouquetНие си чакаме  Laughing
Дойде ми първата самостоятелна поръчка от Ларедут, супер доволна съм  Sunglasses
И аз мисля да правя на Ева РД в Приказка без край  Peace

# 231
Привет, момичета  Hug
Бути, да ти е живо и здраво момчето и все така да те радва   bouquet
Честито на приетите в ясли. И ние за сега не сме от тях  Confused 
Вчера бяхме на село. Е няма такова тичане и бягане цял ден навън с братовчедите  Simple Smile  А вечерта пък ходихме на центъра да гледаме абитуриентите. Лелееее, голяма шумотевица. Не можеш да си чуеш собствените мисли  Grinning
И топлото ли от какво пак се храним с триста зора  Crazy

# 232
  • София
ето малко снимки скорошни, първите са с новата прическа от мама му и тате му Simple Smile
ЦЪК

# 233
Ели, много хубав Коки и с къса коса  Heart Eyes и аз ще стрижа толкова късо май...

# 234
  • София,
Привет  Laughing
Ками и при нас преваля дъжд и то като град, но спря бързо, поне разхлади малко, дано не вали повече, та като се наспи Вероника да излезем.
ВИки, супер сте си изкарали радвам се!
Буболече, достатъчно е ти да имаш постоянен адрес в района на детската градина, а на таткото му пишеш, че е настоящ и готово Wink
Много сладък КОки Wink.
ЗА общия РД и аз съм навита, само дано сме тук.
Аз днес ходих до детската градина за да се уверя с очите си че не сме приети, а и да питам директорката дали изобщо имаме шанс. Sick НО уви, тя нищо неможа да ми каже жената, нищо неможе да направи всичко зависи от тъпата система Crossing Arms
Иве, от няколко дни се каня да ти пиша за прехвърлянето от леглото, но сега прочетох, че сте с леглата - преносимите. Иначе, моята приятелка, за да не се хвърлят децата отгоре и да не се преобръщат през решетките са им отрязали по три пръчки от тях, става въпрос за дървените легла. Вместо да махат цялата решетка, изрязват три пръчки колкото да може детето само да се промуши през тях, така сега няма инциденти Wink, нещо подобно на принципа с ципа. Simple Smile
ВЕси честито ви приемане и на вас в ДГ Blush
Имаше и още, ама  newsm78

# 235
  • София
Идеята за кошарите я даде мъж ми.Второто ниво се полза като похлупак Joy е трудоемко е но на фона на всичко в къщи става.

# 236
Честито на празнуващите
Сутринта дадох на Бояна сок от две ягоди за първи път - има две червени петна на ръцете, като от ухапване. Ако е  от ягодите ще има по цялото тяло, нали?

# 237
Привет,

Да честитя и аз със закъснение РД на Уинксче - много хубава почивка в БГ ти пожелавам!   bouquet

Честито пораснало момче Бути, нека Преско те радва с всички свои постъпки и успехи!  Heart Eyes

Да почерпя и аз със закъснение за нашата годишнина от сватбата - 24 май е двоен празник и у нас

По тоя повод през уикенда бяхме в Копривщица. Изкарахме страхотно, цял ден се опитвам да кача снимки, та да споделя емоциите си с вас.
Ето: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12476596

# 238
  • На края на вселената!
Честито на приетите в ясла! Да ходите цяла година и ден да не отсъствате  Hug По-натам също. Бързо и лесно адаптиране!

Моето Кате също е прието. Дори не беше в лотарията.  Simple Smile

И да се похваля и да почерпя

А поводът е, че тази е вече моя  newsm44

страшен кеф ми е

# 239
  • sf
Миме, честито, да си я караш с кеф и безаварийно, ама много голяма ,бе

Общи условия

Активация на акаунт