ЮЛИ 2007

• 8 991
  • 309
  •   1
Отговори
# 270
здравейте мамчета да ви се представим ние сме родени на 07.07.07 казваме се Теодор а аз съм неговата мама Пепи ще се радвам да се пресъедим към вас

# 271
# 272
здравейте мамчета да ви се представим ние сме родени на 07.07.07 казваме се Теодор а аз съм неговата мама Пепи ще се радвам да се пресъедим към вас
Добре до6ли в на6ия отбор   bouquet

# 273
Честит рожден ден на Стелиан и Екатерина    bouquet
chikone09 добре дошли  Hug

# 274
Честит рожден ден на Стели и на Екатерина   bouquet Много здраве и щастие на малките човечета  Heart Eyes
Леле Веси ,смях се със сълзи мила, извинявай  HugНе й забранявайте и скоро ще й писне.Ева искаше да ходи с мои бикини навън , обути в/у нейните дрехи. Позволих й ,казах й че е смешна, накарах другите майки да й кажат че тези неща се обличат вкъщи и така.Може да пробваш - кажи й да ги свали, сложи ги в пликче и да спи с тях  Peace
Велина, имах впредвид че сега едно по едно децата ще ги пуснем я на ясла, я някой да ги гледа, ние ще започнем работа и постепенно ще се вясваме по рядко тук  Confused Rolling Eyes

# 275
Ками смей си се мила на воля  Hug
Представям си я Ева с твоите одежди  Wink Heart Eyes
chikone09  bouquet
Яначестит прием и на вас  толкова много ли документи ти искат newsm78 аз само до педито ходих за картите - всичко друго е в нас само снимахме  Rolling Eyes
а за писането - май наистина от работното място е най-сладко Wink
Отивам да прибера "Истерия" Симеонова - т.е. Ина
Дано си е изкарала бесовете вчера и днес е по-спокойна, че нямам сили вече   Praynig
Успокоихте ме момичета,  аз вече си мислех,  че съм направила някаква жестока грешка и съм повредила детето  Rolling Eyes Embarassed

# 276
  • Асеновград
Честит рожден ден ня Стилиян и Катерина  newsm59 , да растат палави , здрави и засмени !
Почна се с рождените дни ...
[Отивам да прибера "Истерия" Симеонова - т.е. Ина
Joy , понякога им се удивлявам , колко са малки , а какви претенции предявяват и какви странности показват.

chikone09 , добре дошла   bouquet.
Първо помислих , че някой си прави майтап с мен , моят син също се казва Теодор и е роден на 07.07.07

Тедо вече е по-добре , почти не му личи , че е болен , мърля се на двора у майка ми , опитва се да язди кучето и да му сваля козината от гърба.Лекарите казаха , че ушите му са добре и гърдите му са чисти , сега трябва да решим кога да го пуснем отново на ясла и дали майка му ще преживее следващото разболяване  Simple Smile.

# 277
  • София
Здравейте Simple Smile
За първи път влизам в ролята на отчетен "спамър", но пък идеята си заслужава риска Simple Smile
Ако се чудите как да зарадвате децата си за първи юни, а в същото време имате желание да направите и нещо добро, просто ей така Simple Smile,
можете да се присъедините към тържеството в София.
Подробности:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=395157.0
БЛАГОДАРЯ ВИ!   bouquet  bouquet  bouquet

# 278
  • София
Благодаря,момичета за пожеланията  Hug!
Черпя виртуално за здравето на малкия ми рожденик Стилиянчо    
Не мога да повярвам,че стана на две годинки  Crazy
Честит рожден ден и на Катето на Бима!!!

# 279
  • София
добре дошли  bouquet

# 280
  • USA
Честит втори рожден ден на Стилиян и на Катерина! Да са здрави и много усмихнати!
 newsm67
Ками, аз съм така от 1 година, Били и тя май и пак си пишем във форума. Като има желание, няма пречки.  Mr. Green
Там-там, при нас се разиграва същата сцена, но за дрехи и играчки.
Иве, пиши какво стана с момичето.

# 281
  • Асеновград
Аз пиша предимно от работа , вкъщи не ми остава време.Сигурно , ако не ходех на работа , нямаше да съм толкова активна.
Обаче ми е ценно времето прекарано с вас , та не спирайте да пишете.
Освен и едно наздраве да ви кажа  beer3.Така се разкапах , а не съм свършила кой знае какво днес.

# 282
  • Варна
Ей и аз да се включа за днес да честитя на първите ни юлчета.
Честити 2 годинки на Стилиян и Екатерина   bouquet newsm59. Да са живи и здрави, да растат весели и безгрижни  Hug
Благодаря ви за пожеланията за Преско  Hug
Можеби повечето от вас са гледали тази вечер новините по Нова, но и аз да докладвам- необходимите средства за операцията на Горан са събрани, благодарение на отзивчивостта и добрите сърца на хиляди хора. HugОстава докторите да свършат всичко по силите си  Praynig

# 283
Честит 2-ри рожден ден на Стилиян и Екатерина nbirthday Да са здрави и игриви  Hug
Честито и на приетите ясленчета  Laughing Сега си спомням миналогодишните вълнения около приема на Гери -  много бързо минава времето, чак не мога да си представя, че моето запъртъче, което до миналия месец още плачеше сутрин при оставянето, наесен ще е от ветераните в яслената група  Laughing Но здрави да са, пък адаптацията, рано или късно, става някакси...
Аз май съм единствената със скрупули да пише от работното място Blush просто защото работата ми е динамична и по всяко време я клиент, я колега, я шеф може да ме изненада Blush
Веси, спокойно  Hug и Гери се включва в отбор на Инка  Mr. Green - тръшкане, истерични сцени по всяко време и място и т.н. Тя пък беше болезнено привързана към ботушите и шапката си - да ни ви разказвам до кое време ги е носила тази пролет  Crazy

Момичета, има ли сред вас захласващи се дечица? При нас онзи ден се стигна и до гълтане на езика - както си плачеше се захласна, мъжът ми я държеше и тя изведнъж оклюма, аз започнах да й бия шамари, а той й разтвори зъбките и бръкна да натисне езика...много се изплашихме.Не съм коментирала с педито този случай, надявам се скоро да ги израсте тези захласвания...

Много се радвам за Горан, стискам палци  Praynig Днес четох в "Стандарт" една статия за възстановяването на едно уж обречено детенце...Дай Боже повече такива новини  Praynig

# 284
По-добре късно отколкото никога . ЧЕСТИТ 2-РИ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН НА ПЪРВИТЕ НИ РОЖДЕННИЦИ Да са здрави и весели   bouquet
Ками, прегръдки за малката Гери, много страшно ми прозвуча  Hug
Ние  на работното място имаме забрана за влизане в разни сайтове, скайп и кю. Така че ако почна работа ще пробвам от вкъщи да пиша  Wink

Общи условия

Активация на акаунт