SportsDirect.com - 2!

• 57 242
  • 686
  •   1
Отговори
# 435
Ако правите поръчка за София аз също бих се включила и в този ред на мисли, препоръчайте дебело мъжко яке!

# 436
  • сусурлево
НЯКОЙ ми писа на лични за телефон . Сега наистина го няма , преди го имаше в сайта . ТО е доста сложно бавно вдигат , като вдигнат чакаш много време да те свържат , въобще тежка работа . Но на някои от старите поръчки го имаше като го намеря ще го пусна

# 437
Сайтът се зарежда нормално при мен, enigmata.

Ще бъда много благодарен ако ми посочите телефонен номер, на който да мога да се свържа със сайта.

0870 042 3879

Ето телефона от по-предишен пост. Аз лично не успях да направя нищо по телефона. Отговаряха ми стандартни неща, които ги пише и в Хелпа. Само с имейли са разрешавали проблеми.

# 438
А на мен ми прилича на пробвана Rolling Eyes
Ако е била на витрина едва ли щеше да е толкова смачкана  Thinking

# 439
А на мен ми прилича на пробвана Rolling Eyes
Ако е била на витрина едва ли щеше да е толкова смачкана  Thinking
Ами не е на витрина,туй е пробвано,ама пробвано,та разпърдяно от пробване,то все едно е на Пепеляшка пантофката...Тъй де,пратиха ми мейл днес,че връщат парите,по-интересно,че струваха 22 паунда,а пишат,че връщат 20.10 паунда-нищо и туй ще преживея.Макар,че предишния път за едни анцуг ми писаха,че връщат парите,та после се наложи 6 пъти да ги подсещам ,докато ги видя в сметката си.

# 440
Ако някой е получил тези маратонки С6 или С7 http://www.sportsdirect.com/Products/SD/PID-adidas+Superstar+II+ … ?ColCode=02404540 , моля да ми измери стелката отвътре.
Благодаря предварително!

# 441
Ако някой е получил тези маратонки С6 или С7 http://www.sportsdirect.com/Products/SD/PID-adidas+Superstar+II+ … ?ColCode=02404540 , моля да ми измери стелката отвътре.
Благодаря предварително!

На С6 е 15 см.

# 442
Събирам обща поръчка ако някой иска да пише на лс

# 443
здравейте момичета
изкам да ви питам дали някои има проблем като моя-разделиха ми поръчката на два колета първия пристигна всичко беше вътре,на следващия ден доиде и втория само че липсва един артикул.а във фактурата която е на кашона от пред го има и са изтеглили парите за него.
някои може ли да ме посъветва какво да правя.
благодаря много

# 444
Пиши им.

# 445
Благодаря предварително!

На С6 е 15 см.
А някой знае ли на С3 колко е?
На моето момиченце крачето е 11-11.5см и не знам кой номер да й взема

# 446
Не си поръчайте евтините чаши идват на парчета не са опаковани

# 447
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
C3 би трябвало да отговаря на номер 19.

# 448
Не си поръчайте евтините чаши идват на парчета не са опаковани

Късно е. В нашата поръчка има 6 Simple Smile
Миналия път бяха опаковани в кашончета. Дано да оцелеят и сега.

# 449
Никакви кашончета пуснати в кашона с лепната цена #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт