Отговори
# 120
аз не знам арабски,но коя е песента? Simple Smile дай сайт да я чуем! Simple Smile

# 121
нямам сайт...прати ми я в ем-ес-ен като файл:(

# 122
maria  izprati mi go  na li4ni    ako moga  noshem  ili  utre sutr   bouquet

izprati mi  ia kato  zaglavie  posle  she  ia tersia
  bouquet

# 123
е,не на лична де. пусни името тук
Simple Smile

# 124
Panet.co.il_m7amad-Fo2ad-6amny-3aleik  ако това е име:)

# 125
На път сте да събудите у мен интерес към кулинарното изкуство, браво много смешни рецепти на Панда и дядо Хаджи smile3501 ...аз съм споделяла тук каква съм готвачка ненадмината, даже тази сутрин в 2 часа мъжът ми се опретна да преправя манджата ми, че не била достатъчно люта и размириса навсякъде на къри, сега ще спим на отворена врата.

По въпроса за приказките и бабите/дядовците....така и не разбрах какво говорят на малкия, нито на мен...Мои доброжелатели, сред тях и мъжа ми, ме посъветваха да НЕ уча урду, защото ако разбирам постоянно какво се говори около мен, съответно ще се нервя постоянно. Аз се възползвах от съвета и прекарах 8 блажени месеца на информационно затъмнение в Пакистан. Не знаете каква благодат е да си размените със свекито по някоя мимика и жест, и да приключите 'разговора'.

Алаа страхотно описние на положението във входа, съвсем ясно долових атмосферата на съвестните съседи българи, пожелавам ти скоро да се сдобиеш с квартира с не толкова съвестни съседи и по възможност без хлебарки. За мен това е абсолютен кошмар, даже мисля, съвсем мъничко предпочитам плъхове пред хлебарки.

Свеар, защо да те мислим за луда, всеки си има приоритети при възпитанието на децата си. Историите на пророците са изключително интересни, аз също смятам да ги въведа веднага след като достигнем подходяща възраст. Беше ми много интересно да разбера, че има някакво предпочитание на децата на дъщерята при вас, макар че не зная къде е това 'при вас'.

Днес се разхождахме край морето след много дълга пауза. От тоя упорит грип до вчера бях много отпаднала, пък и все още гърлото и носната ми кухина са затлачени с някакви гадории, ега ти, човек не може да вдиша с пълни гърди от здравословния морски въздух. Пясъкът им е много странен, да ви кажа, един такъв 'летлив' като пепел или прах...мъжо все повтаря, че по-хубав плаж от този на Дюни в България не бил виждал...

# 126
  • София
Мария, отговарям ти съвсем набързо с две думички...Песента е "Тамени Алейк"на Мухаммед Фуад. С две думи - любовна песен, пее се как тя /жената, обект на любовта му/ му липсва, как това  го убива, как взима снимката й и заспива с нея...
Бягам на работа, че закъснявам  animal037

# 127

добро утро момичета

не е за вярване-че по това време съм будна след като заспах в 5 сутринта  Crazy-обаче така е Grinning ще ходим рано на пазара,че после е жега

# 128
Шехи, честит имен ден. Да си жива и здрава и добри новини да ти се дават през тази година  newsm07
Да почерпя и за моята Елена, днес няма да ми е скучно с именничка и абитурент
По-късно ще се включа да поверпя и за момчето Simple Smile

# 129
not stubborn enough  мерсийй  Hug беше толкова важно за мен,защото е послание:) каза ми да си преведа песента,защото отговора на всичките ми въпроси се намира в нея:)

# 130
  • София
Наде, честито!  bouquet
Да ти е жива и здрава Елена!На младежа пожелавам хубаво изкарване на бала, а в близко бъдеще - успех на кандидатстудентските изпити и прием в желания от него ВУЗ!
Шехи, и на теб желая от все сърце всичко най-хубаво!Ако съм пропуснала празнуващи, моля да ме извинят, хубавите пожелания са и за тях! Peace

# 131
аааааааа,моля,моля и аз съм от именниците днес-но нали,таковата,бях забравила Laughing,та добре,че е Надето да подсети,пък и аз така се заплеснах в кашкавалената мозайка на Дядо,че баш като госпожата с очилата дето все се качва върху господина-заплес Laughing
и сега понеже си харесвам името-не знам с какво да ви почерпя-с нещо българско ли или нещо по-така  chef

http://www.bloggingbeirut.com/images/june07/mankoush4S.jpg
бг кисело мляко и мануши и други печива от ливански ресторант  chef-големичко е ,но да се усети Hug....
Ди-много хубава идея с конкурса-  bouquet
Панда-този с ракиите много си развихри въображението нещо-до края на бутилката,направо изсипа целия хладилник в чинията Laughing
Беба момо-да знаеш,че коментара ти за борбата за свобода в онова кътче на планетата-беше забележителен и истински- Heart Eyes
Алвера  bouquet

Алла-само така-  bouquet-долу вредните насекоми Laughing-успех в търсенето на нов дом  bouquet

Блясък-подкрепям те-и не помагай на наглеци Confusedче то храни куче да те лае Crazy

Наде весело изкарване

Дядо.уверена съм,че имаш много мъдро мнение по въпроса,а също вярвам,че е истинно и ако не на друг,може да помогне на самия теб...някой ден...някъде Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 13:37 от Дивиана

# 132
  • София
аааааааа,моля,моля и аз съм от именниците днес-но нали,таковата,бях забравила Laughing,та добре,че е Надето да подсети,пък и аз така се заплеснах в кашкавалената мозайка на Дядо,че баш като госпожата с очилата дето все се качва върху господина-заплес Laughing
и сега понеже си харесвам името-не знам с какво да ви почерпя-с нещо българско ли или нещо по-така  chef
...

Тъй тъй душа редно е и от двете. И от българското и от арабското. Господ обича еднакво всички, та правилно си постъпила. Ама така като гледам се чудя от кое да почна аз.

# 133

Честит празник на всички именници днес-бъдете живи и здрави!
Аз се позагубих напоследък ,но много задачи ми се натрупаха,а и вие така бързо взехте да изписвате темите,дано скоро успея да ги изчета.Гледам много нови и непознати никове-Добре дошли на всички!
При нас -нищо интересно. Гледаме се с Яси,кръщавах на братовчед ми девойката,вълнувах се с племенницата около матури и изпращания,с другата около изпитите -които продължават,но в неделя ще си дойде за два дена за бала на сестра си.Пак ще има купони,с тоалетите сме готови ,останаха разкрасителните процедури .Бала е в понеделник и сме нетърпеливи (децата де).Момчетата растат и (не слушат)все повече.Братовчед им вчера завърши годината ,а на тях им предстоят изпити от 6 до 20 юни и са бесни.Искат ваканция.От училището първия срок бях доволна,но напоследък не съм,нищо чудно пак да ги преместя.Родата в Ливан е нетърпелива и дава зор да си ходим,свеки продължава да доразкрасява къщата ни  Sick Предстоят и сватби на двамата ми девери там.В общи линии това е ,ще кача снимки след бала.Сега потеглям да освобождавам стока,Яси ще ме придружава,а така го мрази този момент ,но пак няма при кой да го оставя.
Успешен ден и много Hug на всички!

# 134
  • Varna
Шехи Честит Имен Ден

DUA, Честит Имен Ден и на тебе
Момичета от сърце ве пожелавам много слънце във душите ви  Hug
Наде На твоето момиченце пожелавам -Много усмивки по пътя и!!!

ДУА- аз ще си взема като Деди и от българското и от арабското, че си ги уважавам и двечките Flutter Много вкусно беее, как така аз да прескоча едно от дветееее- No way!!!!! smile3503

Общи условия

Активация на акаунт