Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява актът на смяна на религията в ислям и има ли разлика в зависимост от пола?
Какво означава да се молиш правилно в исляма?
Какво представлява душът в исляма?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява актът на смяна на религията в ислям и има ли разлика в зависимост от пола?
-
Какво означава да се молиш правилно в исляма?
-
Какво представлява душът в исляма?
-
Какво представлява приемането на исляма от атеист или човек, който никога не е бил религиозно обвързан?
-
Какво представлява молитвата/салята в ислямската религия?
дай сайт да я чуем! 
...аз съм споделяла тук каква съм готвачка ненадмината, даже тази сутрин в 2 часа мъжът ми се опретна да преправя манджата ми, че не била достатъчно люта и размириса навсякъде на къри, сега ще спим на отворена врата.

-обаче така е
ще ходим рано на пазара,че после е жега

беше толкова важно за мен,защото е послание:) каза ми да си преведа песента,защото отговора на всичките ми въпроси се намира в нея:)

Предстоят и сватби на двамата ми девери там.В общи линии това е ,ще кача снимки след бала.Сега потеглям да освобождавам стока,Яси ще ме придружава,а така го мрази този момент ,но пак няма при кой да го оставя.

Момичета от сърце ве пожелавам много слънце във душите ви 
Много вкусно беее, как така аз да прескоча едно от дветееее- No way!!!!!