Отговори
# 210
Я аз да слагам масата и да пусна музиката, че много утихнахте  bowuu

Naira как си момичето ми? Ще има ли тази година екскурзии до Кувейт? Как е любовта?
Снежи не можахме да приказваме. Как е в Кувейт, чакаме твоите пътеписи от тези земи Simple Smile
Кате, как си? Пооправи ли се? Нещо ти е критична годината, май. Ама ти си кораво момиче няма да се дадеш на разни там болежки...
Фаима, ти къде се изгуби, да не стягаш багажа за път?
Изгубих се и Латеа и Пламито и другите девойки с египетски любови... Имаше толкова романтика покрай вас...
Рали и ти отдавна не пишеш тук сигурно си в другата тема Sad
Малика, замина ли по София?

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 22:52 от Nadia Jasem

# 211
http://www.youtube.com/watch?v=-0JJfbWNlFU Поздрав от новака!Така се чувствам в моментаУтре завършвам ПЪРВИ клас!

# 212
brilqntin писала ли си в темата  newsm78,че туба от тук не се отваря-поне малко инфо дай за себе си  Praynig

# 213
Наде  Hug няма да има... когато има екскурзии до там,тогава не ми върши работа за университета. Администрацията няма да работи а пък особено през рамадана представи си какво ще е  Thinking Ще го карам от това което знам от сайтовете... Иначе Любовта е добре ,всичко е наред Алхамдулилаа  Hug
Вие как сте? Много добре се е барнал сина ти  Peace а и дъщеритети са се разхобавили много! а ти не им отстъпваш с нищо..!  Hug
мързел хубава песен

# 214
  • София
Да честитя на всички деня на славянската писменост!

Второ, искам да ви почерпя, днес е рожденият ден на нашия тати! Heart Eyes

И трето, към 15-15,10 часа  една от близначките заедно с още няколко дечица от хора, ще поздравят от ефира на БНТ хората с "Върви народе възродени", към края на предаването на Димитър Цонев.Който иска, може да гледа Mr. Green
Сега бягам да направя закуска на диванетата, после пак ще се включа...Хубава неделя на всички!

# 215
  • Varna
Честит Празник Шехерезадки и Шехерезадчо  bouquet
Какъвто и да е езика, каквато и да е азбуката-това си е богатство!
А на мъничките ви съкровища пожелавам повече интересни книжчици под мишници!

И малко кафенце за разсънване във този прекрасен ден
- Дано ви е сладко.....NSE-Да ви е жив и здрав татето  това е най-важно. И поне от време на време го

послушквайте Wink

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 09:19 от DELTA_DELTA

# 216
                             Добро утро арабелки и арабелчо!                                                        Честит празник !                       Ще пиша по-късно,закъснявам за един анганжимент.                        НСЕ-честити ти рожденник.Много здраве ,любов и радост му пожелавам.                       Делтичка-благодаря за закусчицата и кафенцето.Добре ми се отразиха.   Бягам...............

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 09:12 от arabskibliasak

# 217
duaи аз си купих същия  Mr. Green преди една седмица да понатрашка ги ама пак има явна трябва да се повтори процедурата бързам сега и после ще пиша Hug

# 218
http://www.youtube.com/watch?v=-0JJfbWNlFU Поздрав от новака!Така се чувствам в моментаУтре завършвам ПЪРВИ клас!

А ти коя си  newsm78 Да не би някоя арабелка пак да си е сменила ник-а newsm78
Кой завършва първи клас?

Дуа-много благодаря за гела за хлеборачките,при нас плащаме 100 дирхама на стая и гаранцията е за 6 месеца само Crossing Arms
Прави дуа за мене,че не ми е навик да правя дикр  Embarassed и МашаАлла за твоята последователност!

Надя-хубава картинка,ама гледай го мъжа как зяпа,ей,нц,нц,нц  #Cussing out Joy

# 219
честит празник на всички   bouquet  bouquet  bouquet

нсе да ти е жива и здрава половинката   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet,пуснах на канала-ще гледаме  bowuu

блясък няма проблем  Hug

лили едва ли брилянтин завърша първи клас-така като гледам е женена от 8 години-по скоро детето и,не е стар кадар-пък и на поканата да се представи не реагира Thinking

# 220
Пандата е мъъъъъничко по happy днес-открих проблема с пускането на снимки тук.Ето ни и нас -повече снимки като му дойде времето -v албума

# 221
  • София
Здравейте пак,
Голяма затишие тук цари.... Rolling Eyes
Панда, хубаво е, че си вече с подобрено настроение!  bouquet
Мързел,Делта,Блясък - мерси за пожеланията! Hug
Деска, отдавна се каня да те питам нещо..Как стои  въпросът с цифровата телевизия в чужбина?Сключвам договора тук, плащам месечните такси тук, дават ми рисивър, който отнасям в Гръцко и оттам насетне , какво правя.. newsm78 Искам да го снабдя нашия тати с опцията да гледа повече нашенски канали.Иначе си има сателитна чиния, ама май е с глава за арабсат и затова лови минимално количество български канали... Crossing ArmsЗатова питам..Гледахте ли диването ми с плитките? Party Те на практика всички момиченца бяха с плитки, но само моичката беше с къс ръкав..Казвам го като жокер Mr. Green
Момичета, къде се губите?Чакам раздвижване...Дядо, и ти къде си?Сигурно си в трескава подготовка на утрешния празник и не ти е до бръщолевенията на арабските мами.. ThinkingАз малко в аванс, че утре я се включа от работата , я не, да взема да пожелая на твоя младеж приятно изкарване на бала, много здраве, щастие и успехи занапред!  bouquet
Отивам да стъкмя нещо за вечеря на гладориите/начело с мен/ и после се връщам да инспектирам активността ви. Naughty
И за да ви привлека, ще използвам силата и аромата на кафенцето и сладките Wink

# 222
  • сред маслини и портокалов цвят
Честит празник, момичета! И честити ви абитуриенти! Много да се гордеете с тях!

Сабинка, благодаря за милите думи! И за мен тази година много бързо отмина. Стараех се всеки миг да съм до детенцето си, защото знам как лети времето. Хем се радвам, че расте, хем ми е тъжно, че няма да разбера кога ще дойде деня да тръгне по пътя си... Sad
Бързо оздравяване на Теди! Ама са големи скици тез твойте дечица. Grinning
Каруми и той е с температура от днес. Но иначе си е веселичък и хапва.

Поздрави на всички!

Докато съм писала, гледам кафе и сладки са се появили, благодаря за което Laughing

# 223
лили  хайде като си идеш в египет търси ми приемно семейство да се грижи за мен:) аз току-що си дойдох в софия за няколко дена и после живот и здраве май ще се връщам в швейцария......душевното ми състояние е все така гадно:(

# 224
нсе и без жокери познах госпожицата  bowuu Grinning след като прекарате ресивара в Гръцко-само трябва да го свържете към чинията ,а чинията да нагласите към съотв.спътник.

мария сънувах те,че ми идваш на гости -после и майка ти дойде  Crazy

панда  много хубава 2ка сте  bowuu-преброй от коя тема си  с нас-ако са станали 5 имаш право да поискаш парола  bowuu

ливанките честити 9 години от освобождаването на южен Ливан-по Манар само това дават.

Общи условия

Активация на акаунт