Отговори
# 75
ей,това за Пакистан беше шега- Laughing

# 76
Грешка, грешка...и двете сте в грешка.

Имат го 8 държави, дуа, не само Пакистан, но как бихме могли да сме сигурни, че някой би го използвал. Въпросът ми не е политически, а да ви проверя латералното мислене.  Mr. GreenОтговорът е една очевидност.

наградта: който познае при ядрен удар ще му отстъпя моето място в подземния бункер

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 15:26 от Monsoon_rain

# 77
и  от мен    newsm10        момичета  

добре   сте  го  написали   докато   поддържах  тажина   Crossing Arms

Вълчо   ника  си  мени но  нрава  не   Mr. Green

сега  за   душа    Mr. Green Mr. Green

пълното   обмиване  е  споменато  в  сурата  Маида   ,6

Ако   вие  сте  не  чисти  ,очистете  се    чрез  обмиване  

според  Муслим   пълното  обмиване  се    използва  при  5 случаая  

1  при  излизане  на  семенната  течност  по  време  на сън  или в будно  състояние ,ако  е  в  резултат  на  болест  или  студ   не  се  провежда  обмиване

2  при  полови  сношения  или  при  непосредствено  докосване  на  половите  органи

3  след  приключване  на  месечното кръвотечение ,както  и  следродовото , не  повече  след  40 дни след  раждането  мюсюлманката  трябв а да  започне  молитва  

4пълно   обмиване  на  мъртвия  мюсюлманин  

5   за  тези  ,които  приемат  Ислям  

има  и  сунна    ,обмиване  по  петъците  

Влязох  да  редактирам  правописа    Blush 

Дуа   ами  при мен  бе  различно след  всяка бременност  ,след първата 21 ден,втората  след 30,третата   след 17,четвъртъта   след 15 ден  а  последната  се  довлякох  до 40 ден  Crazy

аз  не чаках  до  40ден    а  докогато  се  наглася   Blush  но  по  принцип     не  се  допуска  повече   от 40дни

тук така  си  ги  чакат   хорицата   след 40 ден  ходят  на  хамем и  готово     Thinking

не  съм  търсила  подпробности   накара ме да се замисля   Thinking
ако  някай  има  сведения  да  пише   Peace

Мързелчо      bouquetчудесен  сайт    Hug

после  ще продължа  с  обмиването  как  и  колко   Mr. Green  сега отивам  да  подреждам  килиите   Laughing,че  учениците  ми  скоро ще дойдат

Лили  аз   като си ходих последно преди 10 г  по  българско    с хижаба   се опарих много и затова  нямам желание  да си ходя   Naughty Naughty  жалко  че и децата  не могат да си отидат   Confused Confused Confused

хаир  ин ша  Алла

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 16:53 от svear

# 78

Мързел-много хубава снимка-кой е на фотографиите Wink Laughing

подарък

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 79
имат го 8 официално-но това мислене май ми се е спарило от забрадката Crazy-само дето ей сега ако ми беше Айнщайн насреща -щях да му кажа да си сдъвче ядрото на атома барабар с откритието и силата дето е равна на масата увеличена по толкова,колкото
е била рошавата му коса Laughing

Свеар  Heart Eyes-сега пък аз отивам да правя баница,че и мен дявола ме отплесна Laughing
а пък при шиитите следродовия период са десет дни-добре сте си вие с 40 Wink-после ако има кръвотечение се къпеш и молиш всеки ден Crazy-тата е и при  жените над 50,които имат  все още мц Peace

Деси Joy-цайса ли да си сложа
ааааа,това очилата на Саид Хасан ли са-или направо да ходя при сирийския президент на очен лекар(той нали човекът е офталмолог) Hug

# 80
имат го 8 официално-но това мислене май ми се е спарило от забрадката Crazy-само дето ей сега ако ми беше Айнщайн насреща -щях да му кажа да си сдъвче ядрото на атома барабар с откритието и силата дето е равна на масата увеличена по толкова,колкото

hahaha hahaha hahaha

ама много те бива в думите,машаАлла!
значи така с Махди Thinking знаеш,ли,че и в размирна Шри Ланка има шиити,ама са мирни де. Simple Smile

Шило-много приятелки имам аз-цял керван.Направих прасковите като ашълдисани:по една да хапват,та да има време да си говорим Mr. Green
отивам да ги боядисвам Party
По сценария ще пусна клип,иншаАлла!

Ще нападнат иран почти е сигурно....

Стига бе  ooooh! ooooh! ooooh!
Дай инфо!
казвайче се обринахме под забрадките!

# 81
Лили-не се притеснявай много-нали знаеш,ако ни е писано да се удавим няма да умрем сгазени Crazy
то всички се притесняваме от 3 Световна война,но след сривове в световните икономики до там се е стигало Crazy-ако случайно ударят-и те ще бъдат ударени-ето това е ,към което ни водят напъните на световните лидери-На нас ни остава да сме силни и да се уповаваме Богу Praynig

е,Ди то и аз така си мислех,но ти каза,че не било свързано с политиката Crazy-или щатите не се броят-Да,вярно на тях всичко им е позволено-е хайде-да те видим сега къде ще се скриеш ти,като си отстъпи мястото Laughing

# 82

Дуа, Айнщайн до края на живота си е изпитвал угризения за създадения от него Франкенщайн  Confused   А на младини е бил част от ционистки кръгове .....

Ди, как да грабна наградата, като шефа ме занимава с глупости  Crazy

Ясмин, много голям станал Каруми , машалла 11м и 11 дни  Simple Smile  ти само с това ли ще се включиш  Mr. Green

# 83
  • София
Малеее.. ooooh!
Мислех си, че темата днес ще се движи с позабавенr темпове, ама съм била в грешка WinkГоляма активност, голямо нещо.. Grinning
Монсун, тъкмо щях да те питам нещо по загадката, имам предвид предходната, а ти зададе нова с много по-глобално значение Mr. Green Дай Боже на никого не се налага да използва наградата Peace
И все пак, за старата задачка  би ли обяснила, какво точно се иска , какво имаш предвид под разлика по колони...Не зная защо, но първоначално се подведох, че задачката  е от типа излишна двойка думички.. Thinking Жокерче, please!
Дуа,ти пък..Нали страдаше от лека анемия, а не от далекогледство newsm78 Чак цайси ли ти се наложи да ползваш за да разпознаеш фотографираните Mr. Green Майтапя се, разбира се..
Момичета, темата като че ли пак поема в неправилната посока...И въпреки това, не мога да се въздържа и да не кажа, как със стара дата аватарите и подписите, бойкотиращи  закупуването  на Израелските стоки по време на офанзивата в Газа , бяха трън в очите на много потребители...Съответно бяха и премахнати.Подобен подпис обаче не е ли същият дразнител? newsm78
На Анди искам да кажа следното...Факт е, че между трите религии има редица  общи и още толкова  различни неща..Именно тези различия, в очите на някои хора големи, на други - не чак толкова, ги обособяват като отделни религии..И въпреки разликите, най-важният въпрос не се състои в това, как и като какъв всяка от тях възприема Исус Христос и признава ли го изобщо, а  в това, че и трите се основават на вярата в един Бог, нали за това са наречени  монотеистични.Този факт е далеч по-важен.. Peace

# 84
  • сред маслини и портокалов цвят
Кате, трудно ми е включването напоследък, щото ми се натовари ежедневието доста Mr. Green-работя, къщата ми е на главата, а Карумче е във фаза "имам дуди в дупето"- прохожда човека. Laughing И в момента се опитвам да му уцеля устата с лъжицата, докато той пълзи наоколо. Иначе е ящен, ама храненето ни е голям цирк. Той се разхожда с отворена уста, а аз трябва да успея да пъхна лъжицата в нея.
Иначе нищо ново, в момента сме в БГ, другия месец заминаваме пак за Сирия. Чергарска му работа... Grinning

# 85
НСЕ, жокер за загадката: не е от типа излишна дума. Отоворът, когато го разбереш, си казваш, ама то е очевидно, как не го забелязах. Думите от първата колонка имат свойство, което думите от втората нямат....повече жокерчета май не мога да измисля

# 86
Кате, трудно ми е включването напоследък, щото ми се натовари ежедневието доста Mr. Green-работя, къщата ми е на главата, а Карумче е във фаза "имам дуди в дупето"- прохожда човека. Laughing И в момента се опитвам да му уцеля устата с лъжицата, докато той пълзи наоколо. Иначе е ящен, ама храненето ни е голям цирк. Той се разхожда с отворена уста, а аз трябва да успея да пъхна лъжицата в нея.
Иначе нищо ново, в момента сме в БГ, другия месец заминаваме пак за Сирия. Чергарска му работа... Grinning

Ясмин, поне му е отворена устата, аз като 4-5годишна бях злояда и си я затварях и никой не беше в състояние да ме накара да хапна. БАба, баба, дядо все тичаха след мене с паниците  само татко беше благосклонен и не ме насилваше  Simple Smile

# 87
  • София
Не мислите ли, че отново изпуснахте духа от бутилката и е време вече да спрат всякакви спорове ?

Едва ли ще стигнете до съгласие, така че не виждам защо трябва да си разваляте настроението.

# 88
  • София
Не мислите ли, че отново изпуснахте духа от бутилката и е време вече да спрат всякакви спорове ?

Едва ли ще стигнете до съгласие, така че не виждам защо трябва да си разваляте настроението.

Съгласна съм с Хаджията,нека спрем дотук, знаете кой отстъпва...Дядо,ти си относително отскоро и в двете теми, затова силно те впечатляват подобни спорове. Peace Истината е, че всяка форумка и от двете теми /Арабската и Израелската/ е със своите твърди позиции по въпроса, които трудно могат да бъдат променени от отсрещната страна.А и погледнато реално, няма смисъл да се правят опити в тази насока.. ThinkingЗатова най-добрият вариант остава двупосочното гостуване при съседките само   по повод по-злободневните теми, без излишно бистрене на наболели въпроси като разлики в религия, виновници за Близкоизточния конфликт и прочие..Казвам го от собствен опит..Пишейки по тези въпроси, дори с желанието за мирна комуникация, в Израелската тема не бях разбрана добре.Но включвайки се в същата с по-стандартни и злободневни постове,проблемът изчезна.Затова най-добре идващите от другата тема гости да подходят по подобен начин, избягвайки максимално зачекването на горещите теми.. PeaceИ да се дърлим до безкрай - пак няма да ги решим.Казал си го съвсем точно, всичко е на политическа основа.

# 89
Айде да сменим рязко темата. Обявявам конкурс за най-хумористично написана готварска рецепта.

Общи условия

Активация на акаунт