Отговори
# 195
здравейте много на бързо нямам време за нищо а тея дни ще се местим и може да нямам нет известно време
апартаментчето е хубаво южно две стаи кухня мазе 3 етаж приятни хазаи 250 евро  bowuu
за сметка на гасониерата с хлебарки-300 евро Shocked
при огледа на апартамента включих сензорите за долавяне на хлебарки  Naughty мммммм не надуших нищо личи си че няма ма ще видим Mr. Greenчестито на всички абитуриенти и техните родители  Hug

аз нямах щастието да съм абитуриент ...... Sad ама нищо не се знае има време Mr. Green да не стана като вечния студент Mr. Green
само 1 година(учебна) ми трябва и аз може да го отпрознувам Mr. Green
чао девойки нямам време ще гоня рейсааааааа Hug

кой вземаше регулон като мен  newsm78........нещо става с тея хапчета  остават ми още 3 до края на опоковката ама нещо  ми зацапва тва нормално ли е офффффф ще откачааа

# 196
Добрютро и от мен. Laughing   bouquet Благодаря за закуската и за кафето таман от това имах нужда за да вляза в кондиция че сутрин трудно се събуждам.
 Бях решила да поспя днеска повече обаче моя синковец като никога реши да стане рано и защо да не събуди цялата къща - Обаче се оказа че ще води германци дошли в тяхното училище на разменни начала по музеи.  Rolling Eyes  newsm78
 Марийчеда се съвземаш по-бързо и да пишеш. Наде  Hug   bouquet
 Приятер ден на всички. Ако успея да  newsm28  wash hang newsm79  food002 и т.н може после пак.  Heart Eyes

# 197
Ами беба можеш да ме добавиш и ти дедо Хаджи Simple Smile Не съм от досадните, така че нема да ми имате проблема Simple Smile

Добавих те  Hug

beba_momo-къде го пушиш това нергиле?В Дуба аха-да ги забранят,не издават разрешителни на нови кафенета,предлагащи услугата.
А пък в моя град са абсолютно забранени,но пък магазините с тютюна,изрисувани водни лули и разни лъскави аксесоари са на всяка улица .

Тук, в Германия, стана много популярно наргилето. Отвориха се доста заведния, които го предлагат, има и много магазинчета, от които може да си закупиш и наргиле, и табак. НО моят 'шиша експерт' никак, ама никак не ги харесва.. Казва, че са много лошо качесто (аз самата нямам много опит, покрай него се запалих, преди не съм пушела). И за това само домашна шиша, с табак донесен от Йордания, пушим.   Той винаги доанся към 2 кг  #Crazy в куфара (доста над позволеното количество  Thinking) и го раздава после на приятели.
Марси, ти да не би да си също фен? Много е релаксиращо, правим си чай, арабска музика , и табак с вкус на роза, минт или две ябълки (те май са ми любимите) ...  Hands Clap

# 198
Здравейте арабелки хубавелки.Имах много скапна седмица  и не съм писала тук.Имам неприятности в работата -отстраниха ме за една седмица и ми е едно такова много тъпо. Cry ConfusedНадявам се всичко да се оправи скоро.Надявам се че вие всички сте добре и шастливи и здрави и всичко най най.
Иска ми се да ви поразкажа туй онуй с онзи веселя тон с които започнах да пиша в форума ама го няма.Пандата е тъжна тези дни.
Sad

# 199
Пандичка  cook cook и за тези дето те ядосват fight

# 200
Панда-стегни се-утре е нов ден-пък кой знае колко още дни ни остават на тази земя-Не се предавай за дреболий Crazy Kissing Heart

Алла-честито-дано хлебарките са лош спомен-но ако не-има един препарат (GLOBOL)-почти като мобилните телефони Laughing-то е крем,който преди години ми го препоръча една жена от фирма,която обезпаразитява домове-и наистина по-ефикасен е от Райд,Байгон и др.мацваш тук таме и след ден -два можеш да забележиш пияни хлебарки,след седмица изчезват гадинките Mr. Green(и аз съм от отбора на отвратените от тези пълзящи Sick)-Продава се в големите супермаркети(Фнтастико,Билла)
ето намерих ти го в нета Heart Eyes-струва о-ло 5 лева,но се харчи бавно  Peace

Наде-а в албума снимки няма ли да сложиш Hug

Беба-то и в Ливан последните 5-6години наргилето е на мода сред младите bowuu
моя човек не го обича и не пуши,но като излизаме край морето привечер поръчва за мен и току подръпне по малко,иначе неговите племенници(о-ло двайсетгодишни)все ми правят наргиле и го носят да си пушим заедно на терасата,та и те все това повтарят,че по заведенията не било като това дето си го правиш у дома-почистено,направено както трябва-имало вкус Crazy-а аз го харесвам много Heart Eyes,свекърва ми-също(е,тя не го пуши,въпреки,че внуците и предлагат,но тя-Не,имам алергия в гърдите и не мога Laughing-но харесва аромата му жената)...
за съжеление наргилето не е безобидно Sad.Откак излезе тази мода сред младите-започнаха разни медицински прадставители да се изказват по медиите с предупреждения,които са доста стряскащи-но като не се прекалява-проблем няма Peace-При горенето на тютюна и при допира с фолиото ,пък и нали има оцветител,се
отделяло ДТК,което е доста по-вредно от катрана при пушенето на цигара Crazy
В Египет не знам защо му казват шиша newsm78-но там все си е на мода,дори съм чула,че някой слагат вътре хашиш(трева) Crazy

Лили -СабханАллах,ЕЛхамдуллиллах,ЛаИЛлла илАлла,АллахуАкбар  bouquet
Благодаря за лс-то Heart Eyes

Деси-дано съм ти от полза Heart Eyes

Ди-хубаво е да се повторят тези неща-аз ежедневно си ги припомням,но ходейки на пазара,пътувайки с такси,което има уж апарат за отчитане на пробяганите км и стойността Crazy... се сблъсквам непрекъснато с нарушение на тези заповеди-а много добре си ми звучи в главата цитата от Корана(горе-долу"Не смалявайте от нещата на хората..."-Бог не обича угнетителите"-та за това отново ще си позволя да те цитирам

Здравейте,

-не бива да манипулира везните, така че да показват по-тежко
-купуване и продаване с лихва абсолтно забранено
-забранено е да се трупат стоки умишлено, за да се продават на много високи цени, ако настъпи глад, суша, война...
-забранено е да се продава на толкова ниска цена, че губят другите търговци (трябва да има някакво съгласие за оптимална цена)
-трябва да се продава само срещу стока със същата стойност - тоест бартерни сделки, кюлчета зато или сребро на стойността на стоката, пари само ако са ОБЕЗПЕЧЕНИ. В такъв смисъл съвсременната валута е неислямска защото мисля не е останала вече в света валута обезпечена с ценни метали и др.
-препоръчва се да се позволява разсрочено плащане на много бедни клиенти
-можеш да купиш стока само ако продавача физически я притежава, в такъв смисъл съвременни трансекции, където банката е посредник (и физически не е в притежание на това, което купуваш) са неислямски...

-

# 201
Днес аз влизам в ролята на звезден репортер на 19.05.2009 Нанси е родила момиченце-Мила.Търсих снимки в нета-но не намерих

# 202
DUA сложих снимки в албума Simple Smile
Деска ами почерпи вместо нея, то тя няма да се сети Wink
Айде тук засвириха клаксоните, новата серия абитуренти тръгна....

# 203

надя то както си  казала Нансито няма да се сети-почерпете се за здравето на бебето

# 204
Здравейте, дами.Ние с дъщеря ми бяхме на разходка до сега, ох навън не е за хора.Страшна жега.Наде ти как си, почина ли си?? Втора вечер правят ли сега, че незнам модата как е.
Този гел против хлебарки е най ефикасното средство според мен.Ползвала съм,много е добро

# 205
Ани къде по тия жеги ходите? Ние нямаме втора вечер, на 26-ти заминават за Слънчев бряг за 3 дена. Ама край нас се чуват свирки и клаксони, има и други абитуренти Wink
А тук във форума голяма тишина... Къде сте девойки свършиха ли арабските приказки...

# 206
О, на морето - много хубаво Simple SmileНие излизахме до кварталната градинка да си поиграе малко, но повече от 2 часа не издържах на топлото.Сега сме се скрили на климатика.
Чувам и аз клаксоните и радостните викове.И се сещам по наше време как всичко беше тихо и скромно.Но времената се менят.Момичетата като ги гледам ужас- много силикон,издути устни,едни пайнерски прически....ужас

# 207

Беба-то и в Ливан последните 5-6години наргилето е на мода сред младите bowuu
моя човек не го обича и не пуши,но като излизаме край морето привечер поръчва за мен и току подръпне по малко,иначе неговите племенници(о-ло двайсетгодишни)все ми правят наргиле и го носят да си пушим заедно на терасата,та и те все това повтарят,че по заведенията не било като това дето си го правиш у дома-почистено,направено както трябва-имало вкус Crazy-а аз го харесвам много Heart Eyes,свекърва ми-също(е,тя не го пуши,въпреки,че внуците и предлагат,но тя-Не,имам алергия в гърдите и не мога Laughing-но харесва аромата му жената)...
за съжеление наргилето не е безобидно Sad.Откак излезе тази мода сред младите-започнаха разни медицински прадставители да се изказват по медиите с предупреждения,които са доста стряскащи-но като не се прекалява-проблем няма Peace-При горенето на тютюна и при допира с фолиото ,пък и нали има оцветител,се
отделяло ДТК,което е доста по-вредно от катрана при пушенето на цигара Crazy
В Египет не знам защо му казват шиша newsm78-но там все си е на мода,дори съм чула,че някой слагат вътре хашиш(трева) Crazy

Е ние сме точно в тази група, на 20–годишните плюс някоя годинка  Sunglasses И сред всички приятели–връстници е много популярно. Всъщност не сред всички, а само сред непушачите на цигари... за пушачите вкуса май е много слаб.
Ами вредно е, знаем го, за това гледаме да не прекаляваме – най–много веднъж на седмица. Обаче имаме един приятел тук, той всеки ден пуши, след обилната вечеря просто не можел без...  Naughty Е това е прекалено, и наиситна много вредно. Аз все  му се карам, ама кой ме слуша  newsm78
И аз съм гледала в Гуугл, има доста статий за вредите, както и сравнения с цигарите. Общо взето моето заключение е, че ако тютюнът е качествен, без примеси и химикали, и ако не се прекалява, наргилето е едно позволено удоволствие.
Аз дори се 'научих' сама да го правя. Моят човек преди да си иде за месец вкъщи ми показа как става.. И решавам една прекрасна вечер да поканя две приятелки на шиша (за името, шиша е интернационалното,а може и в Египет така да му казват).. Уж изпълних всички указания точно, но това нещо не функционира... newsm78 Нито водата бълбука, нито поемаме нещо, нито излииза дим... А двете ми приятелки още са по на Вие си от мен с това устроиство.. Извикахме тогава един съсед, турчин, и той спаси положението, намери ми грешката...и така с моите момичета си направихме ориент вечер Mr. Green

# 208
В наше време ,много рядко може да се оцени добротата!Много рядко има хора ,които оценяват това и са признателни дори и за най-малкият жест,за протегнатата ръка или просто за това ,че си бил там и просто си изслушал проблема и тревогата!Аз стигнах до един извод лично за себе си в такава ситуация:Винаги когато мога ще правя добро, когато ме блъснат ще ставам ,защото някъде там ,някога някой ще направи същото за мен или може би вече го е направил! Моля се на Господ PraynigМоето семейство,родителите ми ,приятелите ,които са малко ,но верни да са живи и здрави ,а на завистниците ми дано им даде сили и воля да променят нравите си защото, рано или късно всичко се връща!  bouquet

# 209
Брилянтин-добре дошла   bouquet,като че ли не съм те засичала в темата  newsm78,ще се представиш ли?

www.youtube.com/watch?v=gBlk4VDHHQ0

или от тук,ако не се отвори горният линк

http://www.3alarasi.com/action/viewvideo/2408/%D8%B1%D8%A7%D8%BA … 9%84%D9%8A%D8%A9/

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 22:00 от мързел

Общи условия

Активация на акаунт